Családi ház tervezés generálkivitelezéssel

2020. augusztus 27.
55
0
Teljeskörű családi ház kivitelezés

Egy tetőtől talpig a saját ízlésünk alapján felépített családi otthon, valahol mindenki legnagyobb vágyálma: egy olyan otthoné, ahol a szobák elrendezésétől kezdve a csempe stílusán át, az utolsó lerakott tégláig, csakis mi dönthetünk arról, hogy milyen legyen az a ház. A legtöbbünkben azonban ez a vágyálom idővel, lassan semmivé válik, hiszen az akár hónapokon át tartó nyűglődésnek, a szakemberek keresgélésének, vagy csak az esetleges buktatóknak a gondolata, egy örök életre elveheti a kedvet a saját háztervezés és kivitelezés gondolatától. Ilyenkor hát nincs más választás, mint hogy maradunk a jól megszokott úton, és egy használt ingatlan keresgélése felé vesszük az irányt.

Ne hagyjon fel a lelkesedéssel és ne engedje, hogy derékba törjenek nagyravágyó álmai, pusztán a háztervezés és az azzal kapcsolatos teendők miatt! A megoldás már megszületett, most pedig engedje meg, hogy bemutassuk azt.

AJÁNLATOT KÉREK

Generálkivitelezés, avagy egységben az erő!

A generálkivitelezés pontosan az ilyen problémák áthidalására született meg. A generálkivitelezést valahogy úgy tudnánk szemléltetni, mint egy jól összeszokott csapatot, ahol a generálkivitelező a csapatkapitány: mindenkinek megvan a maga szerepe, és egymás keze alá dolgozva, végül mindenkit egy közös cél vezérel majd. Az pedig ebben az esetben nem más, mint a megrendelő otthonának minél előbb történő felépítése, mindezt oly módon, ahogyan ő azt megálmodta.

családi ház tervezés teljes körű kivitelezéssel

Szeretne végre egy olyan otthont, amely tetőtől talpig csak az Öné, azonban a háztervezés puszta gondolatától is visszarémül? Örömmel segítünk! Álomotthon egy karnyújtásnyira!

A generálkivitelezéssel mindent egy kézben tartunk, így a családi ház tervezés és kivitelezés még sosem volt ilyen egyszerű! Ebben az egységben a kőművestől kezdve a hideg-meleg burkolón át, a vízszerelőig minden fontos szakember a csapat része lesz, ezáltal a megrendelőnek nem kell minden egyes szakterületbe beleásnia magát, vagy különösképpen értenie bármelyik munkafolyamathoz is. Mit spórolhatunk meg ezzel? A feleslegesen futott körök, rengeteg álmatlan éjszaka és esetlegesen balul elsült választások mellett rengeteg időt is, amelyet sokkal értékesebb dolgokra fordíthatunk! A generálkivitelező nem csak, hogy minden ügyes-bajos dolgot elvégez majd helyettünk, de a munkák összeszervezésével és folyamatos felügyeletével, képes egy kézben tartani a családi ház tervezés és kivitelezés minden egyes mozzanatát, így végül egy kulcsrakész ház születik majd meg.

A fent felsoroltakon kívül, milyen esetekben ajánljuk még a generálkivitelezéssel történő házépítést?

A teljesség igénye nélkül:

  • Abban az esetben, ha fogalmunk sincs mi fán terem egy családi ház tervezés, hogyan kell nekifogni és milyen szakemberek segítségét kell igénybe venni,
  • Ha nincsenek a tarsolyunkban megbízható telefonszámok, azaz jó szakember ismerőseink és még véletlenül sem szeretnénk egy esetleges átverésbe belefutni,
  • Ha nincs időnk, sem energiánk órákat állni a munkások felett és felügyelni minden egyes lépésüket,
  • Ha nem érezzük magunkat elég agilisnak ahhoz, hogy szóvá tegyünk egy nekünk nem tetsző munkafolyamatot, vagy esetleg sokadjára javíttassunk ki valamit,
  • Ha kellő ismeret hiányában problémát jelenthet számunkra az alapanyagok kiválasztása illetve beszerzése,
  • Ha fontos számunkra, hogy részletesen átlássuk azt, hogy mi az, amiért fizetni fogunk, és az első lerakott téglától az utolsóig beleláthassunk a folyamatokba.  

Ha sok idő után végre elhatározásra jutott, és szeretné, ha leendő otthona nem csak, hogy magas minőségben épüljön fel, de pontosan úgy fessen majd, ahogy Ön azt megálmodta, ne késlekedjen felvenni velünk a kapcsolatot!

+36 20 313 9891

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!