Munkagép bérlés - Bobcat bérlés

Nálunk minden munkához megtalálja a megfelelőt

Ezeken a területeken vállalunk megbízást :

• Budapest V. VII. kerület • Budapest III. kerület • Budakalász • Szentendre • Pomáz • Leányfalu • Tahitótfalu • Dunabogdány • Visegrád • Kisoroszi • Pócsmegyer • Surány • Horány • Szigetmonostor

Az építőipari vállalkozások elsősorban a konstruktív munkálatokra, épületbontásra, és ezek velejáróira szakosodtak. Természetesen ezek mellett az igénybe vehető szolgáltatások tárháza manapság egyre bővül, így ma már számos vállalat profiljába beletartozik az építőipari munkagépek kölcsönzésének a lehetősége is, azaz a földmunkagép bérlés. Nincs ez másképp nálunk sem, hiszen számos munkagép áll rendelkezésre, melyet kisebb vállalkozásoknak, magánszemélyeknek bérleti díj fejében a saját, profi gépkezelőnkkel együtt biztosítani tudunk.

Keressen minket bizalommal!

+36 20 313 9891

Nálunk mindent megtalálhat


Mint professzionális építőipari vállalkozás, mi is töretlenül annak a hívei vagyunk, hogy az építészettel kapcsolatos tevékenységeket, ha csak lehetséges, érdemes hozzáértő, nagy tapasztalattal rendelkező szolgálatóra bízni, hiszen ezzel rendkívül sok, váratlanul felmerülő problémát emelhet le a válláról a megbízó. Mivel elsődleges céljaink között szerepel ügyfeleink minden nemű igényeinek a lehető legteljesebb kielégítése, így cégünknél a földmunkagép bérlés is alapszolgáltatásaink közé tartozik, melynek jegyében saját gépkezelőinket küldjük ki a terepre. Harminc éves távlatra visszatekintő, nagy múltú vállalkozás vagyunk, így legyen akár bobcat bérlés, traktor bérlés, árokásó bérlés, vagy markoló bérlés a kívánsága, nálunk határozottan jó helyen jár.

bobcat bérlés és egyéb munkagép bérlés

Hívjon minket!

+36 20 313 9891

Tudnivalók a munkagép bérlés módjáról
A munkagép bérlés, mint arra már korábban utalást tettünk csak oly módon lehetséges, ha a gépkezelő személyzetet mi biztosítjuk, így nem szükséges, hogy a bérlő rendelkezzen gépkezelői jogosítvánnyal, ennek hiányában is módunkban áll az adott munkagépet rendelkezésére bocsájtani. Kollégáink az óriási szakmai tapasztalatok birtokában a kisebb rutinmunkáktól kezdve a hatalmas építkezések kihívásait is könnyű szerrel teljesítik. Az, hogy egy adott helyszínre milyen jellegű földmunkagép, jármű szükséges, nagyon sok tényezőtől függ, így, ha csak már nincs egy specifikus elképzelése arról, hogy milyen eszközt szeretne bérbe venni, akkor kollégáinkra számíthat, készségesen várják, hogy segítséget nyújthassanak Önnek. Hogy éppen rakodógép bérlés, bobcat bérlés, árokásó bérlés vagy egyéb munkagép bérlés szükséges-e, munkatársaink a megbízóval egyeztetve határozzák meg olyan paraméterek függvényében, mint az adott helyszín nagysága, kapu mérete, talaj minősége, szükséges munka milyensége, keletkező törmelék mennyisége stb..

munkagép bérlés gépkezelővel
A földmunkagépek kezelése nem egyszerű feladat, szakavatott kezeket igényelnek

Munkagépeink


A földmunkagép bérlés tulajdonképpen a megfelelő földmunkagép kiválasztásával kezdődik, ez elengedhetetlen az eredményes munkához, így most néhány mondatban összefoglaljuk Önnek, hogy milyen munkagép bérlés ajánlatos a különböző jellegű munkafolyamatokhoz.

Bobcat bérlés

A bobcat bérlés egy nagyon praktikus megoldás abban az esetben, ha nincs szó óriási volumenű építészeti teendőkről, csupán kisebb feladatokról. A bobcat ugyanis egy kompakt rakodó, mely a hozzáértő kezek alatt gyorsan segít elvégezni a szükséges feladatot. A bobcat típusú munkagép helyigénye igen kicsi, így fordulékonyság szempontjából is meglepően effektív, nem csoda, hogy ma már elengedhetetlen kelléke az építőipari munkálatoknak, de a mezőgazdaságban is előszeretettel használják. A bobcat bérlés ezáltal egy költséghatékony opciónak bizonyulhat.

bobcat bérlés hozzáértő gépkezelővel

Traktor bérlés

Traktor bérlés általában akkor szükséges, ha az adott helyszín megközelítése nehézkes, mint például egy mezőgazdasági terület, vagy, ha például szállítási alkalmatosságot keres sittnek, egyéb törmeléknek. Habár fő profilunk az építőipar, a földmunkagépek ma már a mezőgazdaságban is gyakorta nélkülözhetetlen eszközök, így az efféle igényeknek is eleget tudunk tenni. A traktor, bobcat bérlés is természetesen csak a gépkezelővel együtt alkalmazva lehetséges.

Láncos árokásó gép kölcsönzés

A repertoárunkat árokásó bérlés is gazdagítja. Ez a fajta munkagép az építkezések szintén gyakori kelléke, hiszen nagyban leegyszerűsíti az ásási munkálatokat, mint például az alapásást, de gyakran alkalmazzák csatornaépítés során, vagy elektromos vezetékek, földkábelek fektetésekor is. Az árokásó népszerűségének egy másik oka, hogy a nagyobb gépekkel ellentétben ezzel az eszközzel kevesebb kárt okozunk a talajszerkezetben, növényzetben, így például az összefüggő gyepszőnyegeken előszeretettel alkalmazzák. Árokásó gép bérlés révén munkatársaink segédkezet nyújtanak Önnek az említett munkák kivitelezésében.

Rakodógép bérlés

A rakodógépek ugyancsak előfordulhatnak kisebb és nagyobb építkezéseken egyaránt, bár kétségtelen, hogy utóbbi esetben gyakrabban találkozhatunk velük. A   rakodógépeknek több fajtája, típusa létezik, melyeket nem csupán építési területeken, hanem a mezőgazdaságban egyéb iparágakban is gyakorta alkalmaznak. Ilyen például a homlokrakodó, mely egy robosztus, merev erős vázszerkezetű eszköz, mely lehetővé teszi a rakományok emelését-süllyesztését, mint például sóder, sikk, föld stb. Az úgynevezett teleszkópgémes rakodó a targonca és a homlokrakodó előnyös tulajdonságait vegyíti. De megemlíthetjük még a rakodógép bérlés kapcsán a markoló kotrót, mélyásó kotrót, vagy épp a tológépet. Utóbbi kiválóan alkalmas a föld kitermelésére, fák, bokrok, kövek, felszíni sziklák eltávolítására, magyarul a tereprendezés egyik elengedhetetlen kelléke.

A rakodógépeknek tehát igen sokféle típusát is megkülönböztethetjük, így a rakodógép bérlés kapcsán célszerű előzetesen pontosítani, hogy milyen eszközre is van szüksége pontosan. Ebben kollégáink készségesen segítenek, ha felveszi velünk a kapcsolatot.

A rendelkezésre álló munkagépeink között találhat még kombigépet, mely egyben markoló és árokásó is. Többfunkciós földmunkagépről lévén szó, ez az eszköz igen nagy jártasságot és precizitást igényel. A nagyobb méretű építkezések alkalmával a bobcat bérlés már nem feltétlen oldja meg a problémánkat, például az anyagmozgatás terén, így ekkor már ajánlatosabb a kombigépeket használni, melyek nagyobb méretüknél fogva jobb teljesítményre is képesek. Persze ez már a tervezési fázisban eldől, hogy pontosan mire is lesz szüksége a megrendelőnek.

A földmunkagép bérlés velejárójaként a szakavatott munkagépkezelő megbízása több szempontból is nélkülözhetetlen, hiszen egyrészt nagyon sokat számít a munkavégzés gyorsasága és minősége, másrészt ezzel a szakszerűtlen géphasználat is elkerülhető. Egy nagy tapasztalattal rendelkező szakember sokkal gyorsabban, és költséghatékonyabban végezheti el a munkát, mint az, aki ugyan rendelkezik a megfelelő jogosítványokkal, de csak alkalom adtán használja az adott eszközt. Ha profik keze alatt zajlik a munka, akkor a földmunkagép bérlés garantáltan megtérülő befektetés.

Ha az Ön közeli tervei között is szerepel valamilyen építészettel kapcsolatos munkavégzés, akkor érdemes minél előbb kitűzni egy adott dátumot, és megkeresni minket, akár már hetekkel korábban is, hiszen így tudjuk biztosítani, hogy mindenképp legyen szabad kapacitású munkagépünk és gépkezelőnk is. A földmunkagép bérlés árak természetesen a munkagép fajtájától, az elvégzendő feladat jellegétől, és annak időtartamától is függnek, ám igyekszünk kedvező díjszabással élni ügyfeleink felé.

Összegezve tehát a leírtakat, ha bárminemű építőipari munkára szánja el magát, legyen az kisebb, vagy nagyobb beruházás, építés, netán bontás, minden szituációban érdemes egy építőipari vállalathoz, vagy szakemberhez fordulnia, hogy elejét vegye a felmerülő problémáknak. Vállalkozásunk 30 éve van jelen az építőiparban, s nagyban támaszkodunk kollégáink tapasztalataira és szakértelmére, így szinte minden téren az Ön rendelkezésére állunk. Alapelveink közé tartozik a precíz és színvonalas eredmény felmutatása.

Mint arról szó esett, amellett, hogy fő profilunk az építőipari kivitelezés, munkagépek kölcsönzésében is a segítségére lehetünk az ügyfeleknek, ha ilyen igénnyel fordulnak hozzánk, ugyanis hisszük és valljuk, hogy az eredményes, minőségi és gyors munka érdekében célravezetőbb a hivatásos munkaerő alkalmazása.

Ha bobcat bérlés, traktor bérlés, árokásó gép bérlés, vagy bármilyen földmunkagép kerül szóba, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, s munkatársaink örömmel állnak rendelkezésére.

Keressen minket a +36 20 313 9891 -os telefonszámon hétfőtől szombatig 07:00-17:00 között.

Kapcsolat
Kérjük töltse ki az összes kötelező mezőt!

MARKOLÓ GÉP KÖLCSÖNZÉS ELŐNYEI


Kertépítéssel, tereprendezéssel kapcsolatos projektjeink hamar kudarcba fulladhatnak, ha nincsenek meg hozzá a megfelelő eszközeink. A hatékony munka akkor tör utat magának, ha megfelelő munkagépek bevetésével segítjük a projekteket. Cégünknél kiváló minőségű munkagépekkel és tapasztalt gépkezelőkkel állunk rendelkezésére, legyen szó bármilyen jellegű földmunkáról.

markoló gép kölcsönzés profi gépkezelővel

A markoló gépek ereje

A kertrendezés, medenceásás vagy tereprendezés kifejezetten olyan munkálatok, ahol a gépi földmunka bevetésével megsokszorosíthatjuk erőinket. Sokan ragaszkodnak még mindig a kézi munkaerőhöz, azonban hamar rájönnek, hogy egy nagyobb volumenű projektnél ez szinte lehetetlen küldetésnek bizonyul. Amellett, hogy szaporátlan, rengeteg energiát emészt fel a dolgozók részéről. Ilyen helyzetekben jelent nagy segítséget  egy-egy munkagép, amely minden szempontból kifizetődő lesz. Könnyítse meg munkáját Ön is, és ahelyett, hogy hosszú heteken keresztül alkalmaz kézi munkaerőt, tegye le voksát a munkagép kölcsönzés mellett, és essen túl mindenen pillanatok alatt.

Cégünk nem csupán a generálkivitelezés terén jeleskedik, hiszen szolgáltatásaink között elérhető, a teljesség igénye nélkül:

  • markoló bérlés
  • bobcat bérlés
  • árokásó bérlés
  • traktor bérlés
  • rakodógép bérlés

A munkagépek közül az egyik legkedveltebb választás a Bobcat markoló bérlés lehetősége. Gyakran merül fel problémaként, hogy egy-egy terület nehezen megközelíthető, vagy nagyon szűkös rajta a hely. A bobcat bérlés rendkívül népszerű, hiszen ezeket a gépeket nagyon sokan kedvelik a kis helyigényük, kompakt kialakításuk miatt, ugyanis így még a legkisebb helyeken is meg tudnak fordulni. Ami pedig a felhasználási célt illeti, a markológép szerkezete könnyedén átalakítható, hiszen a markolókanálon kívül, más eszközökkel is kombinálhatjuk. Bevethetjük talaj ásásra, kotrásra, de még rakodásra is. A Bobcat tehát nagyon sokoldalúan használható, kis helyigényű, gyorsan mozog, így számos munkavégzésre alkalmassá tehető.

Portfóliónkban, mint arról már szó esett, a bobcat bérlés is szerepel, így saját gépkezelőink által Ön is ki tudja használni ennek a kompakt eszköznek minden előnyét.

Miben lehetnek segítségünkre a munkagépek?

Az építőipar egy rendkívül sokszínű és változatos iparág, mely megszámlálhatatlan szolgáltatást képes felmutatni. Éppen ezért, a legtöbb vállalkozás specializálódik valamilyen szakterületre, azonban akadnak olyan cégek is, melyek szerteágazó szolgáltatásokat kínálnak ügyfeleiknek teljes épületek felhúzásától, a bontáson keresztül a munkagépbérlésig. A munkagép bérlés egy különleges szelete az építőiparnak, mely az Otthonkivitelezés repertoárjából sem hiányozhat, hiszen gyakran előfordul, hogy csupán egy-egy kisebb volumenű munka elvégzése miatt szükséges munkagépet alkalmazni. 

Mielőtt bárminemű építkezésbe kezdenénk, az első lépésnek mindig a tereprendezésnek kell lennie. Gyakori eset, hogy építkezni szeretnénk, de a telken még rajta áll a régi ház. Miután megtörtént az épületbontás, tereprendezésre lesz szükség az új épület megalapozásához. A tereprendezésbe az ásási munkálatok is beletartoznak, csak úgy, mint az épület alapjának kiásása, a pincetömb kiemelés, vagy csak a csatornák kiásása. A tereprendezés kétség kívül nagyon eszközigényes procedúra, megfelelő szerszámok, gépek hiányában nem is érdemes belevágni. Ezt hívatott orvosolni az Otthonkivitelezés, hiszen nálunk minden ehhez szükséges gépet megtalálhat szakavatott gépkezelőkkel együtt. A terepakadályok kiemelése, terep elsimítása céljából a markoló bérlés; alapásás okán az árokásó gép kölcsönzés; míg a sitt elszállítására a traktor bérlés lehet kézenfekvő megoldás. Nagyon sok probléma orvosolható továbbá Bobcat bérlés segítéségével.

hatalmas gépparkkal állunk rendelkezésére
Könnyítse meg velünk a földmunkával kapcsolatos elképzeléseit!

A markoló bérlés lehetősége nemcsak a nagyobb építkezéseken jöhet jól, de kisebb volumenű projektek esetén is. Ilyen lehet valamilyen ház körüli munka, kertépítés, vagy medenceásás. Ezek sokszor nagy földmunkával járnak, hiszen akár a teljes terepet is át kell rendezni. Ilyenkor általában nagyobb mennyiségű földréteg mozgatására, illetve eltávolítására is szükség lehet. Ekkor jön képbe a traktor bérlés, markoló bérlés. A durva tereprendezésnél egy markoló gép ereje jól jöhet, mivel sokkal hatékonyabb, mint a kézi munkaerő. Az alapásás például egy medence építésénél is szükségessé válik. Miután kijelöltük a medence helyét, a földet markológép segítségével tudjuk kiemelni a leghatékonyabban. A kertrendezés során is kiváló hasznunkra válhatnak a munkagépek, hiszen már pusztán a füvesítéssel is meggyűlhet a bajunk. A kerti tereptisztításba például a területet borító növényzet, útban lévő fák, gyökerek eltávolítása, sőt még a lebontásra váló építmények, melléképületek elbontása is beletartozik. Ezek pedig mind megoldhatók a földmunkagép bérlés által.

MARKOLÓ BÉRLÉS PROFI GÉPKEZELŐKKEL


A munka megkönnyítése és a hatékonyság növelése érdekében szükségünk lehet valamilyen munkagépre. Habár kivitelezőt is megbízhatunk a munkafolyamatokkal, sokkal költséghatékonyabb alternatíva lehet a munkagép bérlése, szakavatott gépkezelő bevonásával. A traktor, rakodógép, árokásó gép kölcsönzés, vagy markoló bérlés továbbá jól jöhet akkor is, ha égető fontosságú a határidők betartása. Ha egy profi cégtől béreljük a munkagépeket, akkor többszörösen is jól járhatunk. A mai modern munkagépekkel már szinte pillanatok leforgása alatt elvégezhető a földmunka bármely típusa, és még gépkezelő személyzetet is kapunk mellé. Cégünknél egy egész gépparkkal állunk rendelkezésére, így a földmunkával kapcsolatos tervei nagyon hamar célba érhetnek.

Várjuk hívását!

+36 20 313 9891

MIKOR VÁLASZD A MUNKAGÉP BÉRLÉST


Gyakran előfordul, hogy magánszemélyként, netán kisebb vállalkozásként a munka megkönnyítése érdekében szükség van földmunkagépekre, hiszen sokkal költséghatékonyabb egy-egy gépet bérelni a kezelőjével, mintsem megbízni egy kivitelezőt, hogy végezze el a szóban forgó feladatot.

Cégünknél, amint azt már fentebb is említettük, több típusú munkagép bérlésére van lehetőség. Az egyik legnépszerűbb és legsokoldalúbb eszközünk a bobcat. A bobcat típusú munkagép rengeteg előnnyel jár, hiszen egy kisméretű, kompakt ám rendkívül hatékony eszközről beszélünk. A bobcat ma már elengedhetetlen kellékévé vált az építőiparnak, hiszen kiváltképp költséghatékony, mely a magas fogú funkcionalitással párosul.

Emellett az, árokásó bérlés, rakodógép bérlés, markoló bérlés, traktor bérlés is adott, melyeknek felhasználási lehetőségei szintúgy széles skálán mozognak, kezdve a sittszállítástól akár a mezőgazdasági munkálatokig. A kombigép sem maradhat ki a felsorolásból, mely tulajdonképpen a markológép és az árokásó kombinációja. Előfordul, hogy a nagyobb méretű anyagmozgatáshoz a bobcat már nem elegendő, ekkor jöhet szóba a kombigép.

Első a minőség

Ha Ön is elérkezettnek látja az időt arra, hogy belevágjon bárminemű építőipari munkálatba, legyen az kisebb, netán nagyobb méretű beruházás, fontos, hogy hozzáértő, tapasztalt és komplex szolgáltatásokat nyújtó vállalatra bízza a felmerülő feladatokat. Cégünk már 30 éve képviselteti magát az építőiparban, így minden munkatársunk hatalmas szakmai tapasztalattal és rutinnal rendelkezik ezen a téren. A precíz és magas minőséget képviselő munka cégünk egyik alappillére. Éppen ezért, ragaszkodunk ahhoz, hogy a munkagép bérlés során a gépkezelőt is mi biztosítsuk, hiszen így tudjuk, hogy a munka eredménye kisfogástalan lesz, s Önnek sem kell felelősséget vállalnia a munkagépekért.

Ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 20 313 9891 -os telefonszámon.


a munkagép bérlés menete
Munkagépek bérlésével könnyen, gyorsan és költséghatékonyan valósíthatja meg elképzeléseit

A munkagép bérlés egyéb tudnivalói

Az Otthonkivitelezésen keresztül Ön is bérelhet munkagépeket céljai megvalósításához, hiszen számos járművet tudunk biztosítani, melyeket építkezések, bontások alkalmával célszerű alkalmazni, rendkívül népszerű például a bobcat bérlés. A kölcsönzés folyamatáról azonban tudni kell, hogy eszközeinket csakis a gépkezelővel együtt áll módunkban biztosítani, akár vállalkozásoknak, akár magánszemélyek számára. Munkatársaink hatalmas szakmai tapasztalat és rutin birtokában tulajdonképpen bármilyen feladatot képesek ellátni. Hivatásos építőipari vállalatként elsődleges szempontnak tartjuk, hogy csak és kizárólag hozzáértő személyek végezzék a kijelölt munkálatokat. Egyfelől hisszük és valljuk, hogy a minőség terén nem érdemes kompromisszumot kötni, másfelől ezzel Önt is mentesítjük a munkagépekre vállalt felelősség alól.

Ha Önnek is szüksége lenne valamilyen munkagépre, de nem biztos benne, hogy pontosan milyen eszközt érdemes választania, vagy, hogy egyáltalán miként bérelhet tőlünk, esetleg a földmunkagép bérlés árak kapcsán vannak kérdései, akkor bátran keressen fel minket, készségesen állunk rendelkezésére.

+36 20 313 9891

Széchenyi Terv Plusz
Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása