Munkagép bérlés - Bobcat bérlés

Nálunk minden munkához megtalálja a megfelelőt

Ezeken a területeken vállalunk megbízást :

• Budapest V. VII. kerület • Budapest III. kerület • Budakalász • Szentendre • Pomáz • Leányfalu • Tahitótfalu • Dunabogdány • Visegrád • Kisoroszi • Pócsmegyer • Surány • Horány • Szigetmonostor

Az építőipari vállalkozások elsősorban a konstruktív munkálatokra, épületbontásra, és ezek velejáróira szakosodtak. Természetesen ezek mellett az igénybe vehető szolgáltatások tárháza manapság egyre bővül, így ma már számos vállalat profiljába beletartozik az építőipari munkagépek kölcsönzésének a lehetősége is. Nincs ez másképp nálunk sem, hiszen számos munkagép áll rendelkezésre, melyet kisebb vállalkozásoknak, magánszemélyeknek bérleti díj fejében a saját, profi gépkezelőnkkel együtt biztosítani tudunk.

Nálunk mindent megtalálhat


Mint professzionális építőipari vállalkozás, mi is töretlenül annak a hívei vagyunk, hogy az építészettel kapcsolatos tevékenységeket, ha csak lehetséges, érdemes hozzáértő, nagy tapasztalattal rendelkező szolgálatóra bízni, hiszen ezzel rendkívül sok, váratlanul felmerülő problémát emelhet le a válláról a megbízó. Mivel elsődleges céljaink között szerepel ügyfeleink minden nemű igényeinek a lehető legteljesebb kielégítése, így lehetőséget biztosítunk munkagépek bérlésére is saját kezelőnkkel. Harminc éves távlatra visszatekintő, nagy múltú vállalkozás vagyunk, így legyen akár bobcat bérlés, traktor bérlés, árokásó bérlés, vagy markoló bérlés a kívánsága, nálunk határozottan jó helyen jár. 

bobcat bérlés és egyéb munkagép bérlés

Kapcsolatfelvétel

Tudnivalók a munkagép bérlés módjáról
A munkagép bérlés, mint arra már korábban utalást tettünk csak oly módon lehetséges, ha a gépkezelő személyzetet mi biztosítjuk, így nem szükséges, hogy a bérlő rendelkezzen gépkezelői jogosítvánnyal, ennek hiányában is módunkban áll az adott munkagépet rendelkezésére bocsájtani. Kollégáink az óriási szakmai tapasztalatok birtokában a kisebb rutinmunkáktól kezdve a hatalmas építkezések kihívásait is könnyű szerrel teljesítik. Az, hogy egy adott helyszínre milyen jellegű földmunkagép, jármű szükséges, nagyon sok tényezőtől függ, így, ha csak már nincs egy specifikus elképzelése arról, hogy milyen eszközt szeretne bérbe venni, akkor kollégáinkra számíthat, készségesen várják, hogy segítséget nyújthassanak Önnek. Hogy éppen bobcat bérlés, árokásó bérlés vagy egyéb munkagép bérlés szükséges-e, munkatársaink a megbízóval egyeztetve határozzák meg olyan paraméterek függvényében, mint az adott helyszín nagysága, kapu mérete, talaj minősége, szükséges munka milyensége, keletkező törmelék mennyisége stb..

munkagép bérlés gépkezelővel
A földmunkagépek kezelése nem egyszerű feladat, szakavatott kezeket igényelnek

Munkagépeink


A megfelelő földmunkagép kiválasztása elengedhetetlen az eredményes munkához, így most néhány mondatban összefoglaljuk Önnek, hogy milyen munkagép bérlés ajánlatos a különböző jellegű munkafolyamatokhoz.

Bobcat bérlés

A bobcat bérlés egy nagyon praktikus megoldás abban az esetben, ha nincs szó óriási volumenű építészeti teendőkről, csupán kisebb feladatokról. A bobcat ugyanis egy kompakt rakodó, mely a hozzáértő kezek alatt gyorsan segít elvégezni a szükséges feladatot. A bobcat típusú munkagép helyigénye igen kicsi, így fordulékonyság szempontjából is meglepően effektív, nem csoda, hogy ma már elengedhetetlen kelléke az építőipari munkálatoknak, de a mezőgazdaságban is előszeretettel használják. A bobcat bérlés ezáltal egy költséghatékony opciónak bizonyulhat.

Traktor bérlés

Traktor bérlés általában akkor szükséges, ha az adott helyszín megközelítése nehézkes, mint például egy mezőgazdasági terület, vagy, ha például szállítási alkalmatosságot keres sittnek, egyéb törmeléknek. Habár fő profilunk az építőipar, a földmunkagépek ma már a mezőgazdaságban is gyakorta nélkülözhetetlen eszközök, így az efféle igényeknek is eleget tudunk tenni. A traktor, bobcat bérlés is természetesen csak a gépkezelővel együtt alkalmazva lehetséges.
A rendelkezésre álló munkagépeink között találhat még kombigépet, mely egyben markoló és árokásó is. Többfunkciós földmunkagépről lévén szó, ez az eszköz igen nagy jártasságot és precizitást igényel. A nagyobb méretű építkezések alkalmával a bobcat már nem feltétlen nyújt elegendő teljesítményt például az anyagmozgatás terén, így ekkor már ajánlatosabb a kombigépeket használni, melyek nagyobb méretüknél fogva jobb teljesítményre is képesek. Persze ez már a tervezési fázisban eldől, hogy pontosan mire is lesz szüksége a megrendelőnek.

A szakavatott munkagépkezelő megbízása több szempontból fontos, hiszen egyrészt nagyon sokat számít a munkavégzés gyorsasága és minősége, másrészt ezzel a szakszerűtlen géphasználat is elkerülhető. Egy nagy tapasztalattal rendelkező szakember sokkal gyorsabban, és költséghatékonyabban végezheti el a munkát, mint az, aki ugyan rendelkezik a megfelelő jogosítványokkal, de csak alkalom adtán használja az adott eszközt.

Ha az Ön közeli tervei között is szerepel valamilyen építészettel kapcsolatos munkavégzés, akkor érdemes minél előbb kitűzni egy adott dátumot, és megkeresni minket, akár már hetekkel korábban is, hiszen így tudjuk biztosítani, hogy mindenképp legyen szabad kapacitású munkagépünk és gépkezelőnk is. Az árak természetesen a munkagép fajtájától, az elvégzendő feladat jellegétől, és annak időtartamától is függnek, ám igyekszünk kedvező díjszabással élni ügyfeleink felé.

Összegezve tehát a leírtakat, ha bárminemű építőipari munkára szánja el magát, legyen az kisebb, vagy nagyobb beruházás, építés, netán bontás, minden szituációban érdemes egy építőipari vállalathoz, vagy szakemberhez fordulnia, hogy elejét vegye a felmerülő problémáknak. Vállalkozásunk 30 éve van jelen az építőiparban, s nagyban támaszkodunk kollégáink tapasztalataira és szakértelmére, így szinte minden téren az Ön rendelkezésére állunk. Alapelveink közé tartozik a precíz és színvonalas eredmény felmutatása.
Mint arról szó esett, amellett, hogy fő profilunk az építőipari kivitelezés, munkagépek kölcsönzésében is a segítségére lehetünk az ügyfeleknek, ha ilyen igénnyel fordulnak hozzánk, ugyanis hisszük és valljuk, hogy az eredményes, minőségi és gyors munka érdekében célravezetőbb a hivatásos munkaerő alkalmazása.
Ha bobcat bérlés, traktor bérlés, vagy bármilyen földmunkagép bérlése kerül szóba, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, s munkatársaink örömmel állnak rendelkezésére.
Keressen minket a +36 20 313 9891-os telefonszámon hétfőtől szombatig 07:00-17:00 között.

Üzenet küldés

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!