GENERÁLKIVITELEZÉS

Családi és társasházak teljes körű kivitelezése az ötlet megszületésétől a kulcsátadásig
Házépítés, generálkivitelezés Budapest és környékén!

Ezeken a területeken vállalunk megbízást :

• Budapest V. VII. kerület • Budapest III. kerület • Budakalász • Szentendre • Pomáz • Leányfalu • Tahitótfalu • Dunabogdány • Visegrád • Kisoroszi • Pócsmegyer • Surány • Horány • Szigetmonostor

A házépítés menete során nem is gondolnánk, hogy mennyi mindent kell egyszerre észben tartani: a tervezéstől kezdve az építőanyag beszerzésen át az alvállalkozókkal való kapcsolattartásig, rengeteg feladat sorakozik fel. A házépítés feladatainak egy kézben tartása egy rendkívül összetett, és kiváló rálátást igénylő megpróbáltatás. Ha sokkal szimpatikusabb számunkra a házépítés, mint a házvásárlás, ám teljesen érthető okokból visszariaszt bennünket az építkezés menete, vagy csak bizonytalanok vagyunk a házépítés lépései kapcsán, akkor nekünk találták ki a generálkivitelezést. A generálkivitelezés feladatait biztos kezekben tudhatja, ha minket kér fel álmai otthonának megalkotásához!

Generálkivitelezés
A generálkivitelezés feladatai szerteágazóak, bízza azok megoldását szakértőre!

Ezért érdemes minket választania:


 • Teljeskörű generálkivitelezés Budapest és környékén.
 • Mindent ránk bízhat új otthona tervezésével, a generálkivitelezés feladataival kapcsolatban: alapásás, alapozás, főfalazás, tetőfedés, hideg-meleg burkolás
 • Prémium igényeket is gond nélkül teljesítünk a házépítés és generálkivitelezés folyamán
 • Segítségünkkel szakértői kontroll alatt tarthatja építkezését az első pillanattól kezdve
 • Kész tervrajz alapján is vállaljuk a házépítés, generálkivitelezés megbízást
 • Hosszú távon helytálló, megbízható alvállalkozókkal dolgozunk együtt, akiknek a munkájára garanciát vállalunk a legfrissebb törvényi előírásoknak megfelelően
 • Áraink átláthatóak, a generálkivitelezés alatt az előre kalkulált munkadíjon nem változtatunk
 • Nálunk nincs előleg a házépítés során, a teljesített munka után történik a kifizetés
 • Minőségi, szervezett munkavégzést, fenntartható ütemezést vállalunk, amellyel jelentős terhet veszünk le megbízóink válláról legyen szó a családi házépítés vagy a teljes körű generálkivitelezés feladatairól
 • A későbbi hozzáépíthetőséget is támogatjuk a kivitelezésben
 • Meglévő otthona felújításában is számíthat ránk!

Árajánlatot kérek

generálkivitelezés árak

Házépítés, generálkivitelezés feladatok ellátásra keres szakértő csapatot? Nálunk megtalálta!

GENERÁLKIVITELEZÉS: TÖBBFÉLE SZAKÉRTELEM EGYÜTTES TALÁLKOZÁSA


Előfordulhat, hogy sokak számára még mindig ismeretlen a generálkivitelezés fogalma, pedig egy bárki által igénybe vehető, és szerteágazó tevékenységről beszélünk, amely rengeteg intézni valót és stresszt levesz a megbízó válláról! 

A házépítés nem egyszerű feladat, legyen szó családi otthonról, vagy egyéb igényeket kielégítő épületek generálkivitelezés feladatainak ellátásáról. Vannak azonban olyan önként vállalkozó egyének, akik az összes feladat magukra vállalásával építik meg álmaik otthonát. Ők a generálkivitelezők-ilyen cég vagyunk MI IS! 

Szakértő kollégáink segítségével végigvezetjük az ön által megálmodott otthon házépítés feladatain: a minden igénynek megfelelő telek leírásától kezdve, a tervrajzok megalkotásán át a teljes igényfelmérést követő telekbejárásig, majd a generálkivitelezés feladatainak elvégzéséig, melynek végén ott van az Ön álmainak tárgya: a kulcsrakész ház! Tudjuk, hogy milyen megterhelés lehet Önnek, mint a témában nem kellően tájékozott személynek a házépítés jelentette kihívás, így mi minden az Önt érdeklő infót megkap tőlünk mind az anyagiakat, mind az építkezés technikai és műszaki hátterét illetően. 

Inkább Ön szeretné végigvinni az építkezés feladatait?
A házépítés és generálkivitelezés feladatainak ellátása kiváló szervezőkészséget és szakmai háttértudást igényel, és mint, minden ilyen rengeteg lemondással is jár. Ha úgy döntünk, hogy az új házunk megépítésével járó összes munkafolyamat megszervezését mi magunk, mint megrendelők szeretnénk ellátni, akkor sajnos legtöbbször a saját munkák helyett, mellett vagy éppen utána, a szabadidőnkben tudjuk véghezvinni. Zárt üzletek, munkaidőn kívül elérhetetlen vállalkozók? Spórolja meg az idegességet, és élvezze ki a kulcsrakész ház nyújtotta minden kényelmet: bízza ránk a generálkivitelezés és házépítés feladatait! 

Főbb feladatok

Telekvásárlás, engedélyeztetések, tervezés, a különböző munkafolyamatokhoz kapcsolódó vállalkozók felkutatása, időpont egyeztetés, megbeszélések lebonyolítása, építkezés felügyelete, és a feladatok kiosztása mind-mind olyan rátermettséget igényel, ami igencsak embert próbáló feladat, hacsak a közvetlen környezetünkben nincsenek önjelölt építőipari hozzáértők, akik tudnak nekünk ebben segíteni. Ha a különböző munkafolyamatok kapcsán valaki minden egyes lépésnél más-más vállalkozókhoz ragaszkodik, legyen szó villanyszerelésről, fűtésről vagy akár parketta lerakásról, ez amellett, hogy nagyon időigényes, számos bonyodalmat is okozhat. Ilyenkor a megrendelőnek kártyavár szerűen egyesével, egymás mögé kell tudni sorakoztatni a különböző iparágak vállalkozóit, és a legkisebb hiba esetén is a következő munkafolyamat csúszásával vagy vállalkozónk kiesésével számolhatunk.
Generálkivitelezés Budapest és környékén? Pobazs Kft!

Házépítés menete lépésről lépésre
Otthonkivitelezes.hu, ahol a kiváló szakértői gárdánknak köszönhetően, a házépítés menete tökéletes ütemezésben halad majd!

Itt jön a képbe a generálkivitelező, aki ezen összes feladat, szervezkedés, telefonálgatás és az ezekkel járó stressz átvállalásával, teljes egészében leveszi a terhet a megrendelőről. Na, mindez persze közel sem azt jelenti, hogy valaki majd helyettünk dönt az új ingatlanunk alakulásáról: a generálkivitelező mindezt úgy végzi el, hogy közben teljes egészében rálátásunk, betekintésünk és beleszólásunk marad az összes ehhez kapcsolódó munkafolyamatba, és szemmel tarthatjuk, hogy hogyan zajlanak a házépítés lépései. Így tehát ebben az esetben a generálkivitelező a mi emberünk, aki a kompetens szakmai tudása révén nem csak egy kézben tudja majd tartani az építkezést, de irányítani tudja a műszaki folyamatokat, és az összes ezzel járó ügyes-bajos dolog megszervezését is képes kordában tartani. A generálkivitelezés során felmérjük az Önök igényeit, a rendelkezésre álló anyagi keretet, majd az alvállalkozók segítségével az engedélyek, tervrajzok elkészíttetésén át a tényleges építési munkálatokon keresztül a minőség ellenőrzésig minden generálkivitelezés feladatot ellátunk!  Vagyis a generálkivitelezés során Ön megálmodja álmai otthonát, mi pedig teljes egészében megvalósítjuk azt! Keressen meg bennünket bizalommal: generálkivitelezés Budapest és környékén!

Minden egy kézben

Egy generálkivitelezőnek nem csak, hogy ez maga a munkája, de teljes mértékben rendelkezik is az ezzel kapcsolatos készségekkel. Ráadásképpen nem kell minden egyes munkafolyamathoz a vállalkozókat lasszóval összefogni, hanem egy berken belül, egy összeszokott csapatként tudnak hatékonyan dolgozni, ezáltal egy ilyen projekt egy jóval magasabb műszaki tartalommal is bír. Így tehát egy generálkivitelező az egyes szakágakat összefogva és a határidőket betartatva, jóval rövidebb idő leforgása alatt tudja lebonyolítani az építkezés menetét, melyből végezetül pedig egy olyan kulcsrakész ház születik majd meg, amelybe mi már minden gond nélkül be is költözhetünk.
A generálkivitelezés egy sokrétű munkafolyamatokat összegző tevékenység, amelyet csakis kellő számú referenciával rendelkező szakértő csapatot szabad csak megbízni!

A jogszabályok, és előírások betartása sem Önt terheli

Egy generálkivitelező cég megbízása mellett szól az az érv is, hogy a segítségükkel nem az Ön fejének kell fájnia a rengeteg-féle törvényi előírás és jogszabály betartását illetően a házépítés során. Mekkora szögben kell beépíteni a szennyvízcsatornát? Mi az a kivitelezési dokumentáció, és mely intézménynek kell azt benyújtani? Ilyen és hasonló kérdések tömkelege az, amely lekerül az Ön válláról, hogy a kb. 1 éves építkezés végén egy kulcsrakész ház boldog tulajdonosa lehessen. 

Generálkivitelezés szakértőkkel, gyors ütemben.
Építkezés menete a leggyorsabb ütemben? A generálkivitelező az Ön embere! Ön megálmodja, mi pedig megvalósítjuk!

Habár a generálkivitelezés egy némileg költségesebb projektet eredményez, mintha mi magunk gondoskodnánk új otthonunk megépüléséről, hosszútávon minden esetben kifizetődő. Az erre szakosodott cégeknek rengeteg olyan folyamatot kell ellátni a generálkivitelezés során, amely a végén egy komplett projekt megvalósulását eredményezi, és az ezzel eltöltött időt, foglalkozást kell tulajdonképpen megfizetni a megrendelőnek.
A generálkivitelezés végén egy kulcsrakész ház lesz a megbízó nyeresége, úgy, hogy egy percig sem aggódott a tervrajz megalkotása, a építőanyag beszerzés, vagy az alvállalkozó kiválasztása miatt, mivel az a generálkivitelezés feladataival megbízott személyt terhelte! Házépítés szakértő kezekkel? Keressen meg minket bizalommal!


Áraink generálkivitelezésre:


 • Még nincs elfogadott tervrajz:

Abban az esetben, ha még nem választottuk ki a telket, ahol a házépítés során szeretnénk felhúzni új otthonunkat vagy még nem készült hozzá tervrajz, egy hosszabb beszélgetés alatt mérjük fel igényeit és elképzeléseit, ami alapján árajánlatunkat elkészítjük és javaslatokkal segítjük a továbblépéshez. Az árajánlat készítés ingyenes, nem jár semmilyen kötelezettséggel az Ön számára!

 • Van elfogadott tervrajz, telek:

Ha már sikerült megtalálnia a megfelelő telket és a tervrajz is elkészült, akkor ingyenes helyszíni bejárás után tudunk részletes árajánlatot adni, amely tartalmazza a kivitelezés teljes ütemezését és várható költségeit. Az árajánlatban vállalt házépítés, generálkivitelezés munkadíjon később sem változtatunk!

 • Meglévő otthonát szeretné a házépítés során felújtani:

Meglévő családi házát szeretné felújítani? Cégünk segít, hogy otthona valóban kulcsrakész ház benyomását keltse: kibővítjük az esetlegesen szűkké vált családi otthont, 
lecseréljük az elavult tetőszerkezetet, és új hideg-meleg burkolatokkal modern megjelenésűvé varázsoljuk az elavult felületeket! A házépítés az Ön-és családja igényeire szabva még sosem volt ilyen egyszerű! Kérje ingyenes árajánlatunkat , és hozza ki otthonából a maximumot! 

Árajánlatot kérek

Modern családiház építés generálkivitelezéssel
Modern társas-és családi házépítés a gondolat megszületésétől kezdve egészen a kulcsrakész ház átadásáig!

Mennyi idő alatt készül el új otthona?


Manapság már egyre többen teszik le a voksot a házépítés mellett, ami nem csoda, hiszen ez a lehetőség számos előnnyel kecsegtet. Vannak, akik csak azért zárkóznak el ettől a lehetőségtől, mert tartanak attól, hogy az építkezés menete egy akár éveken át tartó folyamatba torkollik majd. Ha valaki a saját ház építtetése mellett dönt és a generálkivitelezés kiszervezésén gondolkodik, az cégünk segítségével elfeledheti ilyen irányú félelmeit! 

Miután minden kérdésre választ adtunk és megszületik az írásos megállapodás a tervezési és kivitelezési munkálatok elkezdődnek. A megbeszéltek szerint felállítunk egy ütemtervet, amelynek hossza változó lehet az épülő otthona komplexitásától és nagyságától függően, de a házépítés hosszát illetően  jellemzően 1 évvel tervezhetünk.

Modern, luxus családi házak 30 éves kivitelezői tapasztalattal


Megbízóink körében azt tapasztaljuk, hogy egyre nagyobb igényük van az otthoni prémium kényelemérzet megteremtésére. Több évtizedes múlttal rendelkező családi vállalkozásunk egyik fő profilja a felső kategóriás otthonok megtervezése és kivitelezése. Ha Ön is úgy gondolja, otthonunk melegében megérdemeljük a maximális kényelmet és ehhez szeretné cégünk segítségét igénybe venni, keressen meg bennünket bizalommal! A házépítés, és generálkivitelezés folyamán az Ön által elvárt minőségi alapanyagokkal, formabontó belsőépítészeti tervekkel, és leinformálható, széleskörű referenciákkal bíró alvállalkozókkal dolgozunk! Prémium minőségű házépítés? Generálkivitelezés Budapest és környékén? Keressen meg bennünket bizalommal!

Házépítés lépései mesterfokon
Házépítés mesterfokon: csúcstechnológiájú családi-és társasházak a legmagasabb megrendelői igényeknek eleget téve!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

+36 20 313 9891

MIÉRT ÉRDEMES SAJÁT INGATLAN ÉPÍTTETÉSÉBEN GONDOLKODNI?


Amikor lakás-vagy házvásárlás előtt állunk, akkor két-féle lehetőség jöhet számításba: egy már meglévő ingatlant vásárolunk meg, vagy a saját igényeink szerint építettünk meg egyet. Természetesen nem mindenkinek vannak nagyratörő vágyai és van, aki tökéletesen megelégszik egy használt ingatlannal is, azonban vannak olyanok, akik igenis a saját elképzeléseik szerint megálmodott házban tudják csak elképzelni mindennapjaikat, és már konkrét, kristálytiszta tervekkel kopogtatnak a teljes körű házkivitelezéssel foglalkozó cégek ajtaján. Ön is ilyen tervekkel keres generálkivitelezés feladatokat ellátó vállalkozót? Keressen meg bennünket bizalommal!

HA NEM SZERETNE ÁTALAKÍTÁSOKKAL, FELÚJÍTÁSOKKAL BAJLÓDNI


Egy használtan megvásárolt ingatlanra, az állapotától és kialakításától függően számos felújítás és átalakítás várhat. Leginkább olyan esetekben igaz ez, ha nem megfelelő számunkra az ingatlan mérete, kialakítása, a szobák elrendezése, a beépített bútorok, a fal színe, a burkolatok stílusa és még sorolhatnák. Ezek természetesen mind-mind olyan tényezők, amelyek egy korábbi tulajdonos saját ízlését tükrözik, így ha otthonosabbá szeretnénk tenni, akkor bizony átalakításon, felújításon kell gondolkodnunk. Ezzel ellenben, ha építkezünk, akkor a házépítés lépései során olyan burkolatot, fal színt, szoba elrendezést stb. választunk, amilyet csak szeretnénk, így a „csak az enyém” érzése ilyen esetben, pénzben nem mérhető értéket fog majd képviselni. További érv az újépítésű ingatlan mellett az, hogy egy régebbi épület felújítása alkalmával számos további házépítés feladat kerülhet elő: elöregedett csövek, és szigetelések cseréje, az alap megsüllyedésén át az elkorhadt tetőszerkezetig bármilyen hibára fény kerülhet! Egy az Ön és családja igényeire szabott házépítés során egy új építésű épülettel hosszútávon viszont súlyos összegeket spórolhatunk meg! 

Ha a saját elképzeléseink szerint szeretnénk otthonosabbá alakítani egy használtan vásárolt ingatlant, vagy már a megvásárlás pillanatában tudjuk, hogy habár kedvezőbb vételárért jutottunk hozzá, viszont kisebb-nagyobb felújításokkal kell majd számolnunk, az nagyon megdobhatja a későbbi költségeket. Arról az apróságról nem is beszélve, hogy egy habár olcsóbb áron hozzájutott, de annál rosszabb állapotban lévő ingatlan átalakításra váró helyiségeire tekintve, elsőre nehéz lehet kreatívnak lenni vagy meglátni a bennük rejlő potenciált. Ezek pedig olyan mérlegelendő tényezők a használt ingatlan vs. saját igényeink által felépített ingatlan javára, amelyeket alaposan át kell gondolni a végső döntés megszületése előtt. Mely falakat üttetheti ki, hogy nagyobb teret alakíthasson ki egy étkezőhöz? Ki, mikor, és hogyan végzi el ezt a nem kis bontási munkálatokkal járó feladatot? Bízza a házépítés, átalakítás fáradtságos feladatait biztos szakértői kezekbe! 

Kulcsrakész ház generálkivitelező segítségével gorsan egyszerűen.
Ne vívjon egyedül szélmalomharcot! A generálkivitelezés segítségével teljes mértékben levesszük Önről a családi házépítés minden egyes szegletét, annak érdekében, hogy Ön már a kulcsrakész ház ajtaján belépve élvezhesse a gondtalan mindennapokat!

ÖSSZEFOGLALVA


Ha a pénztárcánk, időnk, energiánk, nyitottságunk, kreativitásunk és szakmai hozzáértésünk is engedi, akkor megfelelő lehet számunkra egy használt ingatlan megvásárlása majd annak felújítása/átalakítása. Ezek együttes jelenléte azonban nem minden esetben adódik meg, így a házépítés egy elhúzódó, egyre több anyagi befektetést igénylő beruházássá válik, amely végül érzelmileg is megterheli a család életét. Ne hagyja, hogy az álomból-rémálom otthon váljon, lépjen időben, és kérjen szakértői segítséget! 

HA TUDNI SZERETNÉ, HOGY MIBŐL ÉPÜLT FEL


Egy használt ingatlan vásárlására általában mindig zsákbamacskaként tekintünk, hiszen a megfelelő tájékozottság ellenére is szembesülhetünk olyan problémákkal, amik már csak a beköltözés után derülnek majd ki (pl. penészesedésre hajlamos fal, rosszul bekötött vezetékek stb.). Ez a probléma egy saját építésű ház esetében fel sem merülhet: az első lerakott téglától az utolsóig, pontosan tudjuk, hogy miből épült fel, hol futnak az elektromos vezetékek vagy a vízvezetékek, és még sorolhatnánk. Mi döntünk arról, hogy milyen legyen a burkolat, a beépített bútorok, milyen minőségű alapanyagokat használjanak fel a házépítés menete során, így nem lesznek előttünk rejtett hibák és egy későbbi átalakítás sem fog különösebb gondot okozni.

generálkivitelezés Budapest és környékén

Kulcsrakész ház az, amire vágyik? Segítünk megvalósítani azt Önnek!

HA NEM MINDEGY A HELYSZÍN


Ha már van egy jól bevált munkahelyünk, óvoda/iskola a gyerekeknek, na és persze ha fontos tényező a barátok és a család közelsége, akkor a lakásvásárlás során általában egy adott városra vagy lokációra szűkül le a találataink száma. Ez pedig a folyton változó ingatlan piac palettáját tekintve sokszor leginkább megalkuvásba torkollik. A mai házépítés technológiáknak köszönhetően ma már számos telektípusra megépíthető álmaink otthona, főleg ha egy magasan képzett generálkivitelezés feladatokat ellátó csapatra bízza az otthona megépítését! Kollégáink nemcsak a kiválasztott telek műszaki adatait, de a környező épületek elhelyezkedését, és a fényviszonyokat is figyelembe veszik a kulcsrakész ház kivitelezésekor!

HA SZERETNÉ, HOGY CSAK AZ ÖNÉ LEGYEN


Gyakran felmerülhet az a gondolat is, hogy vajon kik lakhattak előttünk az ingatlanban, hogyan használták azt, vagy éppen mennyire vigyáztak rá. A kertben vagy lakásban hagyott kacatok látványa pedig csak tovább erősítheti bennünk azt a gondolatot, hogy inkább egy olyan ingatlanba költözzünk, ami a kezdetektől fogva csak a miénk, és amelyben tiszta lappal indíthatunk. Különösen fontos, hogy a házépítés a mi igényeink szerint zajlódjon le, ha saját vállalkozásunk helyszíne is egyben az otthonunk! A generálkivitelezés során felmérjük a megbízó igényeit, legyen szó jövőbeli családbővítésről, vagy az otthon falai között-netalán a telken űzött vállalkozásról!

Kulcsrakész ház
Kulcsrakész ház az Ön igényeire szabva!

ÖSSZEFOGLALVA


Ha a használt ingatlan vásárlás mellett döntünk, kedvező áron is ki tudunk fogni viszonylag jó állapotú otthonokat, és ahogy anyagi helyzetünk engedni, fokozatosan belefoghatunk a felújítási projektekbe. Ha viszont saját ingatlan építtetése mellett döntünk, egy olyan személyre szabott, saját igényeink szerint kialakított otthont kaphatunk kulcsrakész állapotban, amely nem csak, hogy teljes egészében a miénk lesz, de nagy valószínűséggel igen sokáig nem szükséges majd komolyabb hangvételű felújítással bajlódnunk. Tudta? A magyar lakosság harmada választaná szívesen az 1960-80-as években épült ún. "Kádár-kockák" energiatechnikailag korszerűtlen építményeit ingatlanvásárlás esetén. A házépítés során az egyik legfontosabb kérdés a rendelkezésre álló tér elosztása, a család igényeire szabva. Ön beérné, egy 50-60 éves épület nyújtotta lehetőségekkel? Igen-és nem válasz esetén is egyaránt segítségére leszünk a kulcsrakész ház házépítés feladatainak ellátásában, vagy egy újjáépítendő épület generálkivitelezés munkafolyamatainak levezénylésében! 

Összességében habár egy használt ingatlan vásárlásakor kevesebb kezdőtőkét kell belefektetünk a projektbe, mintha egy teljesen új otthont építtetnénk, ha összeszámoljuk, hogy mennyit kell majd egy átfogó felújításra költenünk vagy mindez milyen időigénnyel és stresszel járhat, annyiért már egy esztétikailag és technológiailag is kiváló, saját építésű ingatlanhoz is bátran hozzájuthatunk. Döntsön hosszútávon is egy kifizetődő megoldás mellett: bízza a házépítés feladatait az Ön igényeit maximálisan figyelembe vevő, és a generálkivitelezés szerteágazó munkáit ellátó, összeszokott, szakértői csapatra!

Keressen minket!

+36 20 313 9891

Kapcsolat
Kérjük töltse ki az összes kötelező mezőt!

TOVÁBBI TUDNIVALÓK, AMELYEK ÉRDEKELHETIK A GENERÁLKIVITELEZÉSSEL KAPCSOLATBAN

Hol akadhat el az építkezés, és hogy kerülje el


generálkivitelezés budapest városában és környékén

Egy új otthon megépítése mindig nagy körültekintést, és lelkiismeretes munkát kíván meg, hiszen számtalan apró ponton csúszhat el a dolog. És elég csak a legkisebb fennakadás ahhoz, hogy terveink ne úgy süljenek el, mint ahogy mi azt megálmodtuk. Építkezésbe vágná fejszéjét? Profi generálkivitelezés Budapest környékén!

Gyakori buktatók a tervezés, kivitelezés során


Egy otthont jó esetben nem pár évre, hanem akár generációkra építünk. Éppen ezért nem mindegy, hogy az építkezés milyen minőségben fog megvalósulni. Különösen nehéz helyzetben vannak azok, akiknek ismeretlen még ez a terep, de a régi motorosoknak is tartogathat meglepetéseket. És hát, ki szeretne egy rossz döntés miatt akár évtizedekig együtt élni a hibákkal, vagy éppen a kimaradt hiányosságokkal? 
Meglehetősen gyakran fordul elő az is, hogy az építkezés a vártnál jóval később készül el, és nem a kitűzött határidőre. Ennek magyarázata pedig általában számos okban keresendő kezdve attól, hogy nem a jó szakembert választjuk meg a feladatra. 

Sok múlik például azon, hogy:

 • milyen a kivitelező,
 • megvan-e a kellő tapasztalata,
 • milyen technológiákkal dolgozik,
 • mekkora csapat áll a háta mögött,
 • van-e saját gépparkja, illetve milyen eszközökkel rendelkezik.

A továbbiakban megismertetjük a leggyakoribb hibákat, amik miatt elakadhat egy építkezés:

Nem a célgépek kerülnek kiválasztásra

Már az épületbontás, tereprendezés során is szembesülhetünk buktatókkal. Habár célzott munkagépek bevetésével valóban sokszorosára növelhető a hatékonyság, megeshet, hogy nem a megfelelő típust sikerül kiválasztani az adott feladatra. A korrigálással viszont a munka is tovább tarthat. Ha túl sok az akadály a területen, vagy a munkagép nem fér el egy szűkösebb helyen, akkor már az elején elcsúszhat az építkezés. Egy tapasztalt cég választásával azonban ez fel sem merülhet. 

Tévesen kikalkulált anyagmennyiség

Amennyiben egy profi kivitelező céget sikerül kifogni maguknak, akkor az előre megrendelt építkezési anyagok miatt sem kell aggódnunk. Nincs is annál kellemetlenebb, amikor menet közben derül ki, hogy valamiből kevesebb áll rendelkezésre, mint kellene. Ilyenkor a hiányt általában nem egy napba kerül pótolni, így sajnos akár hetekre, hónapokra is leállhat a munka.

generálkivitelezés Budapest területén is
Az építkezés valós szakértelmet és gyakorlatot igényel!

Lasszóval kell összefogni a szakembereket

Egy komplett családi ház megépítése során nemcsak egyféle szakemberre lesz szükség, de gyakorlatilag egy egész hadseregre. A kivitelezőnek gondolnia kell ugyanis a földmunkák elvégzésére, az alapozásra, a szerkezetépítésre, stb. Ilyenkor minden egyes alvállalkozót külön-külön fel kell kutatni, leszerződni, időpontot egyeztetni. Ahhoz, hogy boruljon az egész kártyavár, elég csak egy olyan szakembert kifogni, aki visszamondja majd a munkát. Ilyenkor tanácsos lehet generálkivitelezésben gondolkodni, hiszen minden vállalkozót egy helyen megtalálhatunk.

Rejtett költségek merülnek fel

Nem titok, hogy egy ilyen beruházás során akár több százezrek, vagy milliók foroghatnak kockán. Éppen ezért olyan fontos, hogy előre meg legyenek tervezve kiadásaink, és a lehető legpontosabb költségkalkulációt lássuk magunk előtt. Kellő tapasztalat hiányában előfordulhat, hogy a kivitelező hibásan méri fel a terveket, és egy-egy munkafázisnál többletköltség fog jelentkezni. A legtöbb ember nincs felkészülve egy nagyságrendekkel magasabb kiadásra, így beláthatatlan időre elakadhat az építkezés. 

Generálkivitelezés: kívánalmaink végre valóra válhatnak!


Cégünk, több mint 30 éves kivitelezői tapasztalattal vállalja a legmodernebb épületek, családi házak megépítését, egészen a kulcsrakész átadás pillanatáig. Pontosan jól tudjuk, hogy milyen fáradságos feladat egy komplett ház megépítése, és mennyi mindenen múlhat a végeredmény. 

Büszkék vagyunk rá, hogy nálunk a generálkivitelezés páratlan formájában zajlanak le az építkezéssel kapcsolatos projektek. Ennek segítségével az összes felmerülő teher, szervezéssel, tervezéssel járó feladat lekerülhet a megrendelő válláról. Összeszokott szakmai csapatunknak és alvállalkozóinak hála, az építkezés a kitűzött menetrend szerint haladhat majd. Mivel mindent egy kézben tartunk, így egyetlen szerződéssel letudhatja a házépítéssel kapcsolatos elképzeléseit! 

Generálkivitelezés Budapest környékén? Velünk megtalálhatja számításait!

Kapcsolatfelvétel

Széchenyi Terv Plusz
Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása