GENERÁLKIVITELEZÉS

Családi és társasházak teljes körű kivitelezése az ötlet megszületésétől a kulcsátadásig

Ezeken a területeken vállalunk megbízást:

• Budapest V. VII. kerület • Budapest III. kerület • Budakalász • Szentendre • Pomáz • Leányfalu • Tahitótfalu • Dunabogdány • Visegrád • Kisoroszi • Pócsmegyer • Surány • Horány • Szigetmonostor

A házépítés menete során nem is gondolnánk, hogy mennyi mindent kell egyszerre észben tartani: a tervezéstől kezdve az építőanyag beszerzésen át az alvállalkozókkal való kapcsolattartásig, rengeteg feladat sorakozik fel, és minden egy kézben tartása egy rendkívül összetett, és kiváló rálátást igénylő megpróbáltatás. Ha sokkal szimpatikusabb számunkra a házépítés, mint a házvásárlás, ám teljesen érthető okokból visszariaszt bennünket az építkezés menete, vagy csak bizonytalanok vagyunk a házépítés lépései kapcsán, akkor nekünk találták ki a generálkivitelezést.

Generálkivitelezés

Ezért érdemes minket választania:


 • Mindent ránk bízhat új otthona tervezésével, kivitelezésével kapcsolatban: alapásás, alapozás, főfalazás, tetőfedés, hideg-meleg burkolás
 • Prémium igényeket is gond nélkül teljesítünk
 • Segítségünkkel szakértői kontroll alatt tarthatja építkezését az első pillanattól kezdve
 • Kész tervrajz alapján is vállaljuk a megbízást
 • Hosszú távon helytálló, megbízható alvállalkozókkal dolgozunk együtt, akiknek a munkájára garanciát vállalunk a legfrissebb törvényi előírásoknak megfelelően
 • Áraink átláthatóak, a kivitelezés alatt az előre kalkulált munkadíjon nem változtatunk
 • Nálunk nincs előleg, a teljesített munka után történik a kifizetés
 • Minőségi, szervezett munkavégzést, fenntartható ütemezést vállalunk, amellyel jelentős terhet veszünk le megbízóink válláról
 • A későbbi hozzáépíthetőséget támogatjuk a kivitelezésben
 • Meglévő otthona felújításában is számíthat ránk

Árajánlatot kérek

GENERÁLKIVITELEZÉS: TÖBBFÉLE SZAKÉRTELEM EGYÜTTES TALÁLKOZÁSA


Előfordulhat, hogy sokak számára még mindig ismeretlen a generálkivitelezés fogalma, ám szerencsére ez közel sem új keletű dolog már és napjainkban is egyre gyakrabban keresett szolgáltatás.

Egy családiház építés nem egyszerű feladat. Vannak azonban olyan önként vállalkozó egyének, akik ezen összes szerep magukra vállalásával próbálják megépíteni álmaik otthonát. Egy ilyen projekt azonban amellett, hogy kiváló szervezőkészséget és szakmai háttértudást igényel, rengeteg lemondással is jár. Ha úgy döntünk, hogy az új házunk megépítésével járó összes munkafolyamat megszervezését mi magunk, mint megrendelők szeretnénk ellátni, akkor sajnos legtöbbször a saját munkák helyett, mellett vagy éppen utána, a szabadidőnkben tudjuk véghezvinni.

Főbb feladatok

Telekvásárlás, engedélyeztetések, tervezés, a különböző munkafolyamatokhoz kapcsolódó vállalkozók felkutatása, időpont egyeztetés, megbeszélések lebonyolítása, építkezés felügyelete, és a feladatok kiosztása mind-mind olyan rátermettséget igényel, ami igencsak embert próbáló feladat, hacsak a közvetlen környezetünkben nincsenek önjelölt építőipari hozzáértők, akik tudnak nekünk ebben segíteni. Ha a különböző munkafolyamatok kapcsán valaki minden egyes lépésnél más-más vállalkozókhoz ragaszkodik, legyen szó villanyszerelésről, fűtésről vagy akár parketta lerakásról, ez amellett, hogy nagyon időigényes, számos bonyodalmat is okozhat. Ilyenkor a megrendelőnek kártyavár szerűen egyesével, egymás mögé kell tudni sorakoztatni a különböző iparágak vállalkozóit, és a legkisebb hiba esetén is a következő munkafolyamat csúszásával vagy vállalkozónk kiesésével számolhatunk.

Házépítés menete lépésről lépésre
Otthonkivitelezes.hu, ahol a kiváló szakértői gárdánknak köszönhetően, a házépítés menete tökéletes ütemezésben halad majd!

Itt jön a képbe a generálkivitelező, aki ezen összes feladat, szervezkedés, telefonálgatás és az ezekkel járó stressz átvállalásával, teljes egészében leveszi a terhet a megrendelőről. Na, mindez persze közel sem azt jelenti, hogy valaki majd helyettünk dönt az új ingatlanunk alakulásáról: a generálkivitelező mindezt úgy végzi el, hogy közben teljes egészében rálátásunk, betekintésünk és beleszólásunk marad az összes ehhez kapcsolódó munkafolyamatba, és szemmel tarthatjuk, hogy hogyan zajlanak a házépítés lépései. Így tehát ebben az esetben a generálkivitelező a mi emberünk, aki a kompetens szakmai tudása révén nem csak egy kézben tudja majd tartani az építkezést, de irányítani tudja a műszaki folyamatokat, és az összes ezzel járó ügyes-bajos dolog megszervezését is képes kordában tartani. A generálkivitelezés során Ön megálmodja álmai otthonát, mi pedig teljes egészében megvalósítjuk!

Minden egy kézben

Egy generálkivitelezőnek nem csak, hogy ez maga a munkája, de teljes mértékben rendelkezik is az ezzel kapcsolatos készségekkel. Ráadásképpen nem kell minden egyes munkafolyamathoz a vállalkozókat lasszóval összefogni, hanem egy berken belül, egy összeszokott csapatként tudnak hatékonyan dolgozni, ezáltal egy ilyen projekt egy jóval magasabb műszaki tartalommal is bír. Így tehát egy generálkivitelező az egyes szakágakat összefogva és a határidőket betartatva, jóval rövidebb idő leforgása alatt tudja lebonyolítani az építkezés menetét, melyből végezetül pedig egy olyan kulcsrakész ház születik majd meg, amelybe mi már minden gond nélkül be is költözhetünk.

Generálkivitelezés szakértőkkel, gyors ütemben.
Építkezés menete a leggyorsabb ütemben? A generálkivitelező az Ön embere! Ön megálmodja, mi pedig megvalósítjuk!

Habár a generálkivitelezés egy némileg költségesebb projektet eredményez, mintha mi magunk gondoskodnánk új otthonunk megépüléséről, hosszútávon minden esetben kifizetődő. Az erre szakosodott cégeknek rengeteg olyan folyamatot kell ellátni a generálkivitelezés során, amely a végén egy komplett projekt megvalósulását eredményezi, és az ezzel eltöltött időt, foglalkozást kell tulajdonképpen megfizetni a megrendelőnek.


Áraink generálkivitelezésre:


 • Még nincs elfogadott tervrajz:

Abban az esetben, ha még nem választottuk ki a telket, ahol fel szeretnénk építeni új otthonunkat vagy még nem készült hozzá tervrajz, egy hosszabb beszélgetés alatt mérjük fel igényeit és elképzeléseit, ami alapján árajánlatunkat elkészítjük és javaslatokkal segítjük a továbblépéshez. Az árajánlat készítés ingyenes, nem jár semmilyen kötelezettséggel az Ön számára!

 • Van elfogadott tervrajz, telek:

Ha már sikerült megtalálnia a megfelelő telket és a tervrajz is elkészült, akkor ingyenes helyszíni bejárás után tudunk részletes árajánlatot adni, amely tartalmazza a kivitelezés teljes ütemezését és várható költségeit. Az árajánlatban vállalt munkadíjon nem változtatunk!

Árajánlatot kérek

Modern családiház építés generálkivitelezéssel
Modern társas-és családiház építés a gondolat megszületésétől kezdve egészen a kulcsrakész ház átadásáig!

Mennyi idő alatt készül el új otthona?


Manapság már egyre többen teszik le a voksot a házépítés mellett, ami nem csoda, hiszen ez a lehetőség számos előnnyel kecsegtet. Vannak, akik csak azért zárkóznak el ettől a lehetőségtől, mert tartanak attól, hogy az építkezés menete egy akár éveken át tartó folyamatba torkollik majd. Ha valaki a saját ház építtetése mellett dönt és generálkivitelezésben gondolkodik, akkor ettől egyáltalán nem kell majd tartania.

Miután minden kérdésre választ adtunk és megszületik az írásos megállapodás a tervezési és kivitelezési munkálatok elkezdődnek. A megbeszéltek szerint felállítunk egy ütemtervet, amelynek hossza változó lehet az épülő otthona komplexitásától és nagyságától függően, de jellemzően 1 évvel tervezhetünk.

Modern, luxus családi házak 30 éves kivitelezői tapasztalattal


Megbízóink körében azt tapasztaljuk, hogy egyre nagyobb igényük van az otthoni prémium kényelemérzet megteremtésére. Több évtizedes múlttal rendelkező családi vállalkozásunk fő profilja felsőkategóriás otthonok megtervezése és kivitelezése. Ha Ön is úgy gondolja, otthonunk melegében megérdemeljük a maximális kényelmet és érdekli, mit ajánlunk Önnek, keressen meg minket elérhetőségeinken!

Házépítés lépései mesterfokon
Házépítés mesterfokon: csúcstechnológiájú családi-és társasházak a legmagasabb megrendelői igényeknek eleget téve!

Kapcsolatfelvétel

MIÉRT ÉRDEMES SAJÁT INGATLAN ÉPÍTTETÉSÉBEN GONDOLKODNI?


Amikor lakás-vagy házvásárlás előtt állunk, akkor két féle lehetőség jöhet számításba: egy már meglévő ingatlant vásárolunk meg, vagy a saját igényeink szerint építettünk meg egyet. Természetesen nem mindenkinek vannak nagyratörő vágyai és van, aki tökéletesen megelégszik egy használt ingatlannal is, azonban vannak olyanok, akik igenis a saját elképzeléseik szerint megálmodott házban tudják csak elképzelni mindennapjaikat, és már konkrét, kristálytiszta tervekkel kopogtatnak a teljes körű házkivitelezéssel foglalkozó cégek ajtaján.

HA NEM SZERETNE ÁTALAKÍTÁSOKKAL, FELÚJÍTÁSOKKAL BAJLÓDNI


Egy használtan megvásárolt ingatlanra, az állapotától és kialakításától függően számos felújítás és átalakítás várhat. Leginkább olyan esetekben igaz ez, ha nem megfelelő számunkra az ingatlan mérete, kialakítása, a szobák elrendezése, a beépített bútorok, a fal színe, a burkolatok stílusa és még sorolhatnák. Ezek természetesen mind-mind olyan tényezők, amelyek egy korábbi tulajdonos saját ízlését tükrözik, így ha otthonosabbá szeretnénk tenni, akkor bizony átalakításon, felújításon kell gondolkodnunk. Ezzel ellenben, ha építkezünk, akkor a házépítés lépései során olyan burkolatot, fal színt, szoba elrendezést stb. választunk, amilyet csak szeretnénk, így a „csak az enyém” érzése ilyen esetben, pénzben nem mérhető értéket fog majd képviselni.

Ha a saját elképzeléseink szerint szeretnénk otthonosabbá alakítani egy használtan vásárolt ingatlant, vagy már a megvásárlás pillanatában tudjuk, hogy habár kedvezőbb vételárért jutottunk hozzá, bizony kisebb-nagyobb felújításokkal kell majd számolnunk, nagyon megdobhatják a későbbi költségeket. Arról az apróságról nem is beszélve, hogy egy habár olcsóbb áron hozzájutott, de annál rosszabb állapotban lévő ingatlan átalakításra váró helyiségeire tekintve, elsőre nehéz lehet kreatívnak lenni vagy meglátni a bennük rejlő potenciált. Ezek pedig olyan mérlegelendő tényezők a használt ingatlan vs. saját igényeink által felépített ingatlan javára, amelyeket alaposan át kell gondolni a döntés megszületése előtt.

Kulcsrakész ház generálkivitelező segítségével gorsan egyszerűen.
Ne vívjon egyedül szélmalomharcot! A generálkivitelezés segítségével teljes mértékben levesszük Önről a családiház építés minden egyes szegletét, annak érdekében, hogy Ön már a kulcsrakész ház ajtaján belépve élvezhesse a gondtalan mindennapokat!

Természetesen, ha pénztárcánk, időnk, energiánk, nyitottságunk, kreativitásunk és szakmai hozzáértésünk is engedi, akkor megfelelő lehet számunkra egy használt ingatlan megvásárlása majd annak felújítása/átalakítása, azonban ezek együttes jelenléte nem minden esetben adódik meg.

HA TUDNI SZERETNÉ, HOGY MIBŐL ÉPÜLT FEL


Egy használt ingatlan vásárlására általában mindig zsákbamacskaként tekintünk, hiszen a megfelelő tájékozottság ellenére is szembesülhetünk olyan problémákkal, amik már csak a beköltözés után derülnek majd ki (pl. penészesedésre hajlamos fal, rosszul bekötött vezetékek stb.). Ez a probléma egy saját építésű ház esetében fel sem merülhet: az első lerakott téglától az utolsóig, pontosan tudjuk, hogy miből épült fel, hol futnak az elektromos vezetékek vagy a vízvezetékek, és még sorolhatnánk. Mi döntünk arról, hogy milyen legyen a burkolat, a beépített bútorok, milyen minőségű alapanyagokat használjanak fel a házépítés menete során, így nem lesznek előttünk rejtett hibák és egy későbbi átalakítás sem fog különösebb gondot okozni.

HA NEM MINDEGY A HELYSZÍN


Ha már van egy jól bevált munkahelyünk, óvoda/iskola a gyerekeknek, na és persze a barátok és a család közelsége, akkor a lakásvásárlás során általában egy adott városra vagy lokációra szűkül le a találataink száma. Ez pedig a folyton változó ingatlan piac palettáját tekintve sokszor leginkább megalkuvásba torkollik. Egy házépítés során viszont csak a megfelelő telket kell kiválasztanunk magunknak, ami azért valljuk be, jóval egyszerűbb folyamatot eredményez.

HA SZERETNÉ, HOGY CSAK AZ ÖNÉ LEGYEN


Gyakran felmerülhet az a gondolat is, hogy vajon kik lakhattak előttünk az ingatlanban, hogyan használták azt, vagy éppen mennyire vigyáztak rá. A kertben vagy lakásban hagyott kacatok látványa pedig csak tovább erősítheti bennünk azt a gondolatot, hogy inkább egy olyan ingatlanba költözzünk, ami a kezdetektől fogva csak a miénk, és amelyben tiszta lappal indíthatunk.

Kulcsrakész ház
Kulcsrakész ház az Ön igényeire szabva!

ÖSSZEFOGLALVA


Ha a használt ingatlan vásárlás mellett döntünk, kedvező áron is ki tudunk fogni viszonylag jó állapotú otthonokat, és ahogy anyagi helyzetünk engedni, fokozatosan belefoghatunk a felújítási projektekbe. Ha viszont saját ingatlan építtetése mellett döntünk, egy olyan személyre szabott, saját igényeink szerint kialakított otthont kaphatunk kulcsrakész állapotban, amely nem csak, hogy teljes egészében a miénk lesz, de nagyvalószínűséggel igen sokáig nem szükséges majd komolyabb hangvételű felújítással bajlódnunk.

Összességében habár egy használt ingatlan vásárlásakor kevesebb kezdőtőkét kell belefektetünk a projektbe, mintha egy teljesen új otthont építtetnénk, ha összeszámoljuk, hogy mennyit kell majd egy átfogó felújításra költenünk vagy mindez milyen időigénnyel és stresszel járhat, annyiért már egy esztétikailag és technológiailag is kiváló, saját építésű ingatlanhoz is bátran hozzájuthatunk.

Kapcsolatfelvétel

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!