Gépi földmunka

Akár 1 héten belül tapasztalt gépkezelőkkel

Nagyobb volumenű gépi földmunka megbízásokat országos szinten vállalunk!

Rövidebb munkákat az alábbi területeken végzünk:
• Budapest V. VII. kerület • Budapest III. kerület • Budakalász • Szentendre • Pomáz • Leányfalu • Tahitótfalu • Dunabogdány • Visegrád • Kisoroszi • Pócsmegyer • Surány • Horány • Szigetmonostor

Ezért érdemes minket választania:
 • Bármilyen típusú gépi földmunkát teljesítünk rövid időn belül
 • A termőföld helyszínre szállítását vállaljuk
 • A felesleges földmennyiség elhordásáról gondoskodunk
 • Gyors, precíz munkát végzünk

Időpont egyeztetés helyszíni felmérésre

Bármilyen építkezés legfőbb alapja a földmunka, azonban ennek jelentősége nem csak akkor válhat kulcskérdéssé, mikor álmaink otthonát szeretnénk az alapoktól kezdve megépíteni, de kert-vagy tereprendezésnél, kerítésépítésnél vagy csak egy térkő építés munkálatainak elkezdése előtt is szükség lehet ennek folyamatára.

Gépi földmunka termőföld szállítással

Földmunka profi gépekkel, nagyobb volumenben is

Alapvetően kétféle földmunkát különböztetünk meg: a kézi-és a gépi földmunkát. Régebben leginkább kézi erővel és a legalapvetőbb szerszámok bevonásával zajlottak az ilyesfajta munkálok, azonban ha már egy kicsit is nagyobb terület megmunkálásról van szó, akkor ez így viszonylag gazdaságtalan és szaporátlan folyamat. A nagyobb területek minél gyorsabb és hatékonyabb megmunkálásához elengedhetetlenné vált a gépekre való áttérés, így a munkagépek megjelenése és rohamos léptékű fejlődése igen hamar felváltotta a kézi erővel végzett földmunkálatokat.

Így tehát a nagyobb volumenű projektek gyors és precíz elvégzéséhez, minden esetben a gépi földmunka folyamatát ajánljuk. Kínálatunkban a megbízható Bobcat munkagépektől kezdve az árokásó-és markológépeken át a kisebb típusokig, számos munkagéppel állunk a rendelkezésre, mindezt azért, hogy az Ön tervei is minél hamarabb megvalósulásra kerülhessenek!

Gépi földmunka profi munkagépekkel, ha földmunkára vállalkozót keresek.
A gépi földmunkák során a különböző típusú munkagépek segítségével, sokkal hatékonyabban és gyorsabban érhetünk célba.

Az építkezéssel, kert-és tereprendezéssel kapcsolatos projektek általában nagyon összehangolt folyamatok, hiszen az egymást követő lépésekhez kapcsolódó alvállalkozók sokszor már hónapokkal előre le vannak szervezve, így a legkisebb csúszás esetén is komoly következményekkel számolhat a megrendelő. Éppen ezért a gyors és pontos munkavégzés a gépi földmunka esetén is elengedhetetlen, így nem mindegy, hogy kit bízunk meg ezzel a fontos projekttel. Több évtizedes tapasztalattal és számos sikeresen lebonyolított földmunkával a hátunk mögött, a gyorsaság és a megrendelői elégedettség nálunk garantált. Cégünk gépparkja és felszereltsége lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen típusú gépi földmunkát, föld szállítást és tuskó kiszedés folyamatát is elvégezzünk, melyet minden esetben a nagy tapasztalattal rendelkező gépkezelőink végezne k.

Országosan vállalunk nagyobb volumenű gépi földmunkákat, kisebb megbízásokat viszont csak a Dunakanyar környékén tudunk teljesíteni.  Cégünk továbbá vállal épületbontást, akár a sitt elszállításával is.

Termőföld szállítás

Ha az építkezés, tereprendezés vagy az egyéb projektek úgy kívánják meg, szükség lehet egy nagyobb mennyiségű termőföld szállítás megrendelésére. Mivel mindent egy kézben tartunk, a termőföld szállítás kapcsán sem kell külön erre szakosodott cégek után keresgélnie, hiszen az Ön által megjelölt helyszínre történő föld szállítás is teljes mértékben megoldott. Ha elsőre ismeretlen helyről készülünk termőföldet vásárolni, sokszor csak a szerencsén múlik az, hogy éppen milyen lesz annak a minősége, így érdemes egy megbízható és referenciával rendelkező céget felkérni a termőföld szállítás folyamatára. Cégünknél csakis kiváló minőségű, szennyeződésmentes termőfölddel állunk rendelkezésére

Mi van akkor, ha a megrendelőnek keletkezett kitermelt földje? Ha árokásásról, sávalap kiásásról vagy bármilyen olyan munkafolyamatról van szó, ahol nagy mennyiségű felesleges föld keletkezik, akkor is készségesen állunk rendelkezésére. A gépi földmunka elvégzése után, a melléktermékként keletkezett föld szállítás miatt sem kell aggódnia, hiszen a munka befejeztével, szakembereink a megfelelő helyre szállítják a kitermelt földet. Ráadásképpen ezt a földmennyiséget, amire már nem lesz szükségünk, máshol remekül lehet majd töltőföldként alkalmazni.

föld elszállítás és tuskó kiszedés tapasztalt szakemberekkel
„Földmunkára vállalkozót keresek, rövid határidőn belül!” – ismerősen cseng ez a mondat? Akkor jó helyen jár! Föld szállítás, tuskó kiszedés vagy bármilyen jellegű gépi földmunka teljesítése tapasztalt szakemberek bevonásával!

Áraink:


Pontos árajánlatot helyszíni felmérést követően tudunk biztosítani.
Az áraink meghatározásra kerülhetnek óradíj és teljesítménydíj alapján is, ez közös megegyezés tárgya. Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon és egyeztessük le a legközelebbi szabad időpontot a helyszíni felméréshez!

Kapcsolatfelvétel

A gépi földmunka árait több tényező is befolyásolhatja. A megmunkálandó terület nagyságától, és a megbízás típusától függően különféle munkagépek állnak rendelkezéseinkre. Ilyen típusú gépek lehetnek a markoló-és kotrógépek, az árokásó gép, vagy csak a földnyeső-és gyaluló gépek. Általánosságban elmondható, hogy minél nagyobb, robosztusabb egy munkagép, annál magasabb költséggel számolhatunk, hiszen ilyenkor már egy erőteljesebb motor szükségeltetik a munkálatok elvégzéséhez. A nagyobb munkagépekkel habár viszonylag robosztusabb a mozgás, ez hamar kifizetődik, hiszen annál hatékonyabban és gyorsabban is tudnak dolgozni. A kisebb munkagépek könnyebben irányíthatóak, és olyan apróbb, nehezen megközelíthető helyekre is beférkőzhetnek, ahol egy nagyobb munkagépnek esélye sincs. Így tehát az árak függnek a munkagépek típusától és műszaki tulajdonságaitól is, de a talajművelésbe olyan részleteket is belekalkulálhatunk, mint a gázolaj, kenőolaj fogyás vagy a munkagépek kopása.

A gépi földmunka árait ezeken kívül befolyásolhatják az időjárási körülmények, és a megmunkálandó felület milyenségéből adódó esetleges veszélyességi tényezők is, hiszen nem mindegy, hogy egy problémamentes, sík felületen kell elkezdeni egy árokásást vagy előtte egy kisebb erdővel is meg kell küzdeni szakembereinknek, beleértve a tuskó kiszedés folyamatát.

Ha a föld elszállítás folyamata is szükségessé válik, akkor lényeges, hogy hány m3 földről van szó, milyen távolságba kell elszállítani a kitermelt földet illetve, hogy mennyire tiszta a föld, vagy milyen mértékben telített sitt-és törmelékkel.

Leggyakrabban választott szolgáltatásaink gépi földmunkára:


 • sávalapok kiásása
 • közművezetékek kiásása
 • csatorna-, aknaásás
 • árokásás
 • kertépítéssel kapcsolatos gépi földmunkák
 • medencealap kiemelés
 • pincetömb kiemelés
 • tereprendezés, terület előkészítés
 • térkő alap készítés
 • tuskó kiszedés

Időpont egyeztetés helyszíni felmérésre

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!