Teljeskörű lakásfelújítás

Ezeken a területeken vállalunk megbízást :

• Budapest V. VII. kerület • Budapest III. kerület • Budakalász • Szentendre • Pomáz • Leányfalu • Tahitótfalu • Dunabogdány • Visegrád • Kisoroszi • Pócsmegyer • Surány • Horány • Szigetmonostor

Előbb utóbb minden családi ház, lakás, „életében” eljön az a pillanat, mikor úgy érezzük, most már igen csak ráférne otthonunkra egy teljes körű felújítás, kívül belül egyaránt. Bizony az évek, évtizedek alatt a festés, hőszigetelés, nyílászárók tönkremennek, az épületszerkezet, energiahálózat elavulttá válik, és már közel sem nyújtják azt a teljesítményt, mint korábban. Az energiafelhasználás növekvő kiadásai mellett számos egyéb indok szól a teljes körű felújítás mellett.

Válasszon megbízható kivitelezőt tervei megvalósításához!
Érdeklik a teljes körű lakásfelújítás árak? Az otthon kivitelezés csapata rendelkezésére áll, kérje részletes ajánlatunkat most!

Kapcsolatfelvétel


 

ÁLMAI OTTHONA VELÜNK MÁR CSUPÁN EGY KARNYÚJTÁSNYIRA VAN! 


Egy komplett lakásfelújítás nem kevés tervezéssel és munkával jár, így teljesen érthető okokból sokan legszívesebben bele se fognának és inkább csak a végtelenségig halogatnák a dolgot. Amellett, hogy a lakásunkban akár hosszú hetekig is kerülgethetjük a szakembereket, egy elhibázott lépéstől, egy rossz kivitelezési tervtől, vagy csak egy nekünk nem tetsző munkafolyamattól való félelem pedig csak tovább erősítheti bennünk a halogatási kedvet. Gondolta volna?! Az Otthonkivitelezés csapata nem csak az álmai otthonát valósítja meg Önnek az első lerakott téglától az utolsó ecsetvonásig, de a teljes lakásfelújítás munkafolyamataiban is számíthat ránk!

Teljes lakásfelújítás az otthonkivitelezés csapatával
Élvezze ki Ön is a teljes lakásfelújítás tervezésével járó izgalmakat. A kivitelezést 100%-ig ránk bízhatja!

Elférne már otthonára egy komplett felújítás, de nem tudja hogyan kezdjen hozzá? Az Otthonkivitelezés vérprofi csapata minden egyes mozzanatot átvesz majd Öntől, mindezt úgy, hogy a lakásfelújítás minden egyes lépését biztonsággal követheti majd nyomon. A cégüknél kivitelezett teljes lakásfelújítási projektek során, Önnek semmi szüksége nem lesz majd arra, hogy minden egyes munkafolyamatra külön szakembert keressen, hiszen mindent egy kézben tartunk! A generálkivitelezésről valószínűleg már sokan hallottak, azonban akadnak olyanok is, akik még csak most ismerkednek meg ezzel a fogalommal. Cégünknél a lakásfelújítási projekteteket is a generálkivitelezés csodálatos egységében visszük majd véghez, ami egyet jelent azzal, hogy mi gondoskodunk minden egyes munkaterület szakemberéről.  Ezzel nem csak rengeteg időt spórolhatunk meg megrendelőink részére, de számos álmatlan éjszakát és feleslegesen lefutott köröket is a legjobb szakemberek után kutakodva. Az ebben a szemléletben lefolytatott teljes lakásfelújítás során, a munka tempója a lehető legoptimálisabb ütemben halad, csakis olyan szakemberek szépítik- és építik majd lakását, akiket mi is jó szívvel ajánlanánk, illetve többféle szakértelem találkozik egyszerre. Miért halogatná tovább lakásfelújítással kapcsolatos álmait, ha van egy hely, ahol nem csak a lehető leggyorsabban, de az elérhető legmagasabb minőségben szépülhet majd meg otthona? Ha Otthonkivitelezés, akkor felkészült szakmai gárda, fenntartható ütemezés és stabil alapokra történő gondos tervezés!
 

A jövőbe tekintünk


Minden ember szeme előtt lebeg egy kép álmai otthonáról, melyben elképzeli életét. Legyen szó teljesen új építésű ingatlanról, vagy már meglévő ház helyreállításáról az energiaháztartás megtervezése és kialakítása az egyik legfontosabb megoldandó feladat, de emellett primer szerepet élvez a teljes tetőszerkezet, vagy a hőszigetelés hiánytalan kiépítése is.

A lakásfejújítás során érdemes nagyban gondolkodni, ha az anyagi keretek engedik persze, ugyanis az egyszerre történő külső, és belső renoválás sok problémától mentesít a későbbiek folyamán.
A mindennapi életünk során folyamatosan tapasztaljuk, hogy a lakás mely részei igényelnék legsürgősebben a javítási munkálatokat. A teljes lakásfelújítás leggyakrabban végzett elemei között találhatjuk a külső, utólagos homlokzati hőszigetelést, a nyílászárók cseréjét, a fűtési-, hűtési rendszer korszerűsítését, vagy a víz- és elektromos hálózat átalakítását. Ugyanakkor a funkcióbeli modernizálás mellett mindenki igyekszik nagy hangsúlyt fektetni az esztétikai megjelenésre is, melyek kombinációjára ma már számos költséghatékony megoldás létezik.

teljeskörű lakásfelújítás árak tételesen meghatározva
A teljes körű lakásfelújítás árak kedvezőek az Otthonkivitelezés csapatával

Kapcsolatfelvétel

TERVEKTŐL  A MEGVALÓSÍTÁSIG


Az ingatlan felújítás volumene az egészen apró munkálatoktól a teljes átépítésig terjedhet, ám minden szituációban érdemes szakemberekre bízni a feladatokat, mivel így garantálhatjuk, a munka minőségét, gyorsaságát és azt, hogy befektetésünk gyorsan megtérül majd. Az ingatlan felújítás egy igen összetett, bonyolult és nagy szakértelmet igénylő folyamat, melynek legelső lépése egy tüzetes vizsgálat kell, hogy legyen, kívül-belül egyaránt. A tervezési folyamat csak úgy indítható el, ha tisztában vagyunk azzal, hogy mely területekre kell a legtöbb forrást biztosítani.

Az első feltétel: biztonságos alapszerkezet

A teljes lakásfelújítás a pincétől a padlásig terjed, így a legelső mozzanat magának az épületszerkezetnek az átnézése. Többek között a tetőszerkezet, falak, vízelvezető rendszer állapota mérvadó. Ez azért fontos, mivel a felújítás csak akkor lesz kifizetődő, ha az épület alapszerkezete kifogástalan, így a kivitelezés során az esetleges szerkezeti hibák kijavítása az elsődleges feladat. 

Védelem a külső hatások ellen

Ezt követi a nyílászárók, és a hőszigetelés minőségének vizsgálata, szükség esetén ezek cseréje és javítása, majd a víz- és villanyvezetékek állapotának felmérése és korszerűsítése, s végül a különböző felületek tetszés szerinti burkolatának elhelyezése. 

A megfelelő hőszigeteléssel óriási összegeket spórolhat meg az évek alatt, révén, hogy kevesebb energiát kell felhasználni a kívánt belső hőmérséklet eléréséhez. Nem csak a homlokzati falak, hanem a tető, födém, és az aljzat hőszigetelése is nélkülözhetetlen a lakásfelújítás során. Azt is ajánlatos szem előtt tartani, hogy a falak szellőzésére is nagy gondot kell fordítani, mivel ennek hiányában gyorsan megindulhat a penészedés, mely egyrészt káros az egészségre, másrészt ennek okán egyhamar újra a felújításon kell a fejét törnie. Másfelől az elavult nyílászárók is komoly problémákat okoznak, midőn ezeken keresztül történik az energiaveszteség legnagyobb hányada, így a kisebb befektetések során érdemes erre a területre fókuszálni.

teljeskörű lakásfelújítás árak legyen tisztában miért is fizet
A megfelelő hőszigetelő anyag kiválasztásakor sok szempontot kell figyelembe venni

Esztétikai megújulás

Ha a funkcióbeli hibák kijavításra kerültek, jöhetnek az esztétikai szempontok, azaz külső megjelenés, mely kiváltképp fontos annak érdekében, hogy igazán sajátunknak érezzük azt a helyet, ahol mindennapjainkat töltjük. Ebbe a kategóriába beletartozik a szín-, és formavilág, esetleg a kerti bútorok, építmények. A külső szemkápráztató megjelenés nem lehet teljes anélkül, hogy a ház közvetlen környezete új formát ne kapna. Az otthonunkat körülölelő kert, vagy udvar sokat elmond ízlésünkről, életvitelünkről, hiszen tükrözik személyiségünket. Az igazán impozáns építészeti megoldások eredményeképp a lakás külső megjelenése, a kert, és a belső terek egymással harmonizálva épülhetnek ki egy-egy felújítás alkalmával.

A külső problémák kezelése, kívánságok kielégítése után már lehet a belső terek rendberakására fókuszálni, és igényeinkhez igazítva alakítani ki a különböző helyiségeket, mint a konyha, szobák, nappali, fürdőszoba stb. Ahány ember annyiféle elképzelés létezik, hogy miképp nézzen ki otthona belseje, így tulajdonképpen nincs is két egyforma családi ház. 
Mi arra tettük fel az életünket, hogy mások álmait megvalósítsuk, megteremtsük azt az otthont, amiről világ életében álmodozott. Számunkra a teljes lakásfelújítás már rutinfeladatnak minősül, hiszen munkatársaink hosszú évek tapasztalataival felruházva állnak rendelkezésére.

Kapcsolatfelvétel

A MODERN TECHNOLÓGIA JEGYÉBEN


Az energiatakarékosság, és a zöld energia használata napjainkban az építkezések, felújítások alkalmával is fő szerepbe kerülnek, hiszen törvényi előírás is megszabja ezt, ugyanis 2020-tól a 7/2006 TNM rendelet értelmében az újonnan épülő családi házak esetében kötelezően alkalmazandó megújuló energia használata.
Az energiatermelés ezen formája nem csak magát a környezetet óvja, de pénztárcánkat is, mivel egy ilyen jellegű befektetéssel évtizedekre minimálisra csökkenthetjük a rezsiköltségeket. Ezen a téren is több lehetőség közül lehet válogatni, nyilván figyelembe véve a lakóház elhelyezkedésének adottságait. Ennek függvényében gondolkodhat napkollektor, napelem, vagy hőszivattyú kiépítésében.

A teljes körű lakásfelújítás árak csak kis részét képezik az olyan esztétikai megújulások, mint például a falszín változás
A lakásfelújítás része a színek kiválasztása és összehangolása is

ÉRDEMES TUDNI


Mindenki szíve vágya egy kellemes, és élhető otthon, azonban sok család nem tudja magának megengedni, hogy önerőből végezzék el a szükséges felújítást. Tovább rontja a helyzetet, hogy egy korszerűtlen ház fenntartása sokkal több összeget emészt fel, mint egy modern, mai paramétereknek megfelelő lakás felépítése, így ez a spórolást is ellehetetleníti, részben a magas rezsiköltségek miatt. A teljes körű lakásfelújítás árak miatt így sokan letesznek vágyaikról.

Szerencsére ma már számos opció áll rendelkezésre anyagi támogatások igénybevételéhez. Ezek persze nagyban függnek attól, hogy milyen jellegű munkálatokról van szó. A leggyakrabban folyósított támogatások a lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának a javítását célozzák. Mielőtt belevágunk a felújításba érdemes utánajárni a lehetőségek tárházának, melyben találhatunk akár vissza nem térítendő támogatásokat, de többségük visszatérítendő, minimális, vagy 0%-os kamattal.

BÍZZA OTTHONÁT SZAKÉRTŐ KEZEKBE


Összefoglalva a leírtakat egy teljes lakásfelújítás egy igen hosszútávú, ám mindenképpen megtérülő befektetés. A biztonságos és kényelmes otthon megteremtése mindenki életében az egyik legfontosabb célkitűzés, így érdemes ebből a maximimumot kihozni, legyen ez akár egy vadi új otthon, vagy egy elavult ház teljes körű felújítása. 

A teljes körű lakásfelújítás árak kiszámítása során Önnek kedvezünk
Teljes körű lakásfelújítás előtt érdemes komplexebb tervezést végezni, ebben segítjük Önt szakértelmünkkel és több évtizedes szakmai tapasztalatunkkal

A felújítás komplex feladat, melynek legfontosabb elemei között kell említeni a falak külső-belső hőszigetelését, a nyílászárók cseréjét-korszerűsítését, az épület hővédelmi javítását, fűtési rendszerek korszerűsítését, így például kazáncsere, padló-falfűtés kialakítása, kémény korszerűsítése, és persze a belső terek igény szerinti átalakítását sem szabad a sorból kihagyni. 
Mint azt már korábban hangsúlyoztuk, egy ilyen vállalkozás alkalmával elkerülhetetlen a szakemberek alkalmazása, hiszen enélkül csupán pénzkidobásról beszélünk. A teljes körű lakásfelújítás árak igen széles skálán mozognak, hiszen megannyi befolyásoló tényező létezik a munka nagyságától, a felhasznált építőelemeken keresztül az igénybe vett szolgáltatás minőségéig.

Cégünk vállalja a teljes ingatlan felújítás elvégzését a pincétől a padlásig, az udvartól a hálószobáig. 30 éve képviseljük az építőipari szakmát, így minden téren professzionális segítséget nyújtunk Önnek és családjának, megfizethető áron.
 

Végre döntésre jutott? Érdeklik a teljes körű lakásfelújítás árak?
Ne késlekedjen velünk felvenni a kapcsolatot és valósítsuk meg közösen álmait!

Kapcsolatfelvétel

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!