Teljeskörű lakásfelújítás

Ezeken a területeken vállalunk megbízást :

• Budapest V. VII. kerület • Budapest III. kerület • Budakalász • Szentendre • Pomáz • Leányfalu • Tahitótfalu • Dunabogdány • Visegrád • Kisoroszi • Pócsmegyer • Surány • Horány • Szigetmonostor

Előbb utóbb minden családi ház, lakás, „életében” eljön az a pillanat, mikor úgy érezzük, most már igen csak ráférne otthonunkra egy teljes körű felújítás, kívül belül egyaránt. Bizony az évek, évtizedek alatt a festés, hőszigetelés, nyílászárók tönkremennek, az épületszerkezet, energiahálózat elavulttá válik, és már közel sem nyújtják azt a teljesítményt, mint korábban. Az energiafelhasználás növekvő kiadásai mellett számos egyéb indok szól a teljes körű felújítás mellett.

Válasszon megbízható kivitelezőt tervei megvalósításához!
Érdeklik a teljes körű lakásfelújítás árak?  Az otthon kivitelezés csapata rendelkezésére áll, kérje részletes ajánlatunkat most!

Kapcsolatfelvétel

ÁLMAI OTTHONA VELÜNK MÁR CSUPÁN EGY KARNYÚJTÁSNYIRA VAN! 


Egy komplett lakásfelújítás nem kevés tervezéssel és munkával jár, így teljesen érthető okokból sokan legszívesebben bele se fognának és inkább csak a végtelenségig halogatnák a dolgot. Amellett, hogy a lakásunkban akár hosszú hetekig is kerülgethetjük a szakembereket, egy elhibázott lépéstől, egy rossz kivitelezési tervtől, vagy csak egy nekünk nem tetsző munkafolyamattól való félelem pedig csak tovább erősítheti bennünk a halogatási kedvet. Gondolta volna?! Az Otthonkivitelezés csapata nem csak az álmai otthonát valósítja meg Önnek az első lerakott téglától az utolsó ecsetvonásig, de a teljes lakásfelújítás munkafolyamataiban is számíthat ránk!

Teljes lakásfelújítás az otthonkivitelezés csapatával
Élvezze ki Ön is a teljes lakásfelújítás tervezésével járó izgalmakat. A kivitelezést 100%-ig ránk bízhatja!

Elférne már otthonára egy komplett felújítás, de nem tudja hogyan kezdjen hozzá? Az Otthonkivitelezés vérprofi csapata minden egyes mozzanatot átvesz majd Öntől, mindezt úgy, hogy a lakásfelújítás minden egyes lépését biztonsággal követheti majd nyomon. A cégüknél kivitelezett teljes lakásfelújítási projektek során, Önnek semmi szüksége nem lesz majd arra, hogy minden egyes munkafolyamatra külön szakembert keressen, hiszen mindent egy kézben tartunk! A generálkivitelezésről valószínűleg már sokan hallottak, azonban akadnak olyanok is, akik még csak most ismerkednek meg ezzel a fogalommal. Cégünknél a lakásfelújítási projekteteket is a generálkivitelezés csodálatos egységében visszük majd véghez, ami egyet jelent azzal, hogy mi gondoskodunk minden egyes munkaterület szakemberéről.  Ezzel nem csak rengeteg időt spórolhatunk meg megrendelőink részére, de számos álmatlan éjszakát és feleslegesen lefutott köröket is a legjobb szakemberek után kutakodva. Az ebben a szemléletben lefolytatott teljes lakásfelújítás során, a munka tempója a lehető legoptimálisabb ütemben halad, csakis olyan szakemberek szépítik- és építik majd lakását, akiket mi is jó szívvel ajánlanánk, illetve többféle szakértelem találkozik egyszerre. Miért halogatná tovább lakásfelújítással kapcsolatos álmait, ha van egy hely, ahol nem csak a lehető leggyorsabban, de az elérhető legmagasabb minőségben szépülhet majd meg otthona? Ha Otthonkivitelezés, akkor felkészült szakmai gárda, fenntartható ütemezés és stabil alapokra történő gondos tervezés!

A jövőbe tekintünk


Minden ember szeme előtt lebeg egy kép álmai otthonáról, melyben elképzeli életét. Legyen szó teljesen új építésű ingatlanról, vagy már meglévő ház helyreállításáról az energiaháztartás megtervezése és kialakítása az egyik legfontosabb megoldandó feladat, de emellett primer szerepet élvez a teljes tetőszerkezet, vagy a hőszigetelés hiánytalan kiépítése is.

A lakásfejújítás során érdemes nagyban gondolkodni, ha az anyagi keretek engedik persze, ugyanis az egyszerre történő külső, és belső renoválás sok problémától mentesít a későbbiek folyamán .
A mindennapi életünk során folyamatosan tapasztaljuk, hogy a lakás mely részei igényelnék legsürgősebben a javítási munkálatokat. A teljes lakásfelújítás leggyakrabban végzett elemei között találhatjuk a külső, utólagos homlokzati hőszigetelést, a nyílászárók cseréjét, a fűtési-, hűtési rendszer korszerűsítését, vagy a víz- és elektromos hálózat átalakítását. Ugyanakkor a funkcióbeli modernizálás mellett mindenki igyekszik nagy hangsúlyt fektetni az esztétikai megjelenésre is, melyek kombinációjára ma már számos költséghatékony megoldás létezik.

teljeskörű lakásfelújítás árak tételesen meghatározva
A teljes körű lakásfelújítás árak kedvezőek az Otthonkivitelezés csapatával

Kapcsolatfelvétel

TERVEKTŐL  A MEGVALÓSÍTÁSIG


Az ingatlan felújítás volumene az egészen apró munkálatoktól a teljes átépítésig terjedhet, ám minden szituációban érdemes szakemberekre bízni a feladatokat, mivel így garantálhatjuk, a munka minőségét, gyorsaságát és azt, hogy befektetésünk gyorsan megtérül majd. Az ingatlan felújítás egy igen összetett, bonyolult és nagy szakértelmet igénylő folyamat, melynek legelső lépése egy tüzetes vizsgálat kell, hogy legyen, kívül-belül egyaránt. A tervezési folyamat csak úgy indítható el, ha tisztában vagyunk azzal, hogy mely területekre kell a legtöbb forrást biztosítani.

Az első feltétel: biztonságos alapszerkezet

A teljes lakásfelújítás a pincétől a padlásig terjed, így a legelső mozzanat magának az épületszerkezetnek az átnézése. Többek között a tetőszerkezet, falak, vízelvezető rendszer állapota mérvadó. Ez azért fontos, mivel a felújítás csak akkor lesz kifizetődő, ha az épület alapszerkezete kifogástalan, így a kivitelezés során az esetleges szerkezeti hibák kijavítása az elsődleges feladat. 

Védelem a külső hatások ellen

Ezt követi a nyílászárók, és a hőszigetelés minőségének vizsgálata , szükség esetén ezek cseréje és javítása, majd a víz- és villanyvezetékek állapotának felmérése és korszerűsítése , s végül a különböző felületek tetszés szerinti burkolatának elhelyezése. 

A megfelelő hőszigeteléssel óriási összegeket spórolhat meg az évek alatt, révén, hogy kevesebb energiát kell felhasználni a kívánt belső hőmérséklet eléréséhez. Nem csak a homlokzati falak, hanem a tető, födém, és az aljzat hőszigetelése is nélkülözhetetlen a lakásfelújítás során. Azt is ajánlatos szem előtt tartani, hogy a falak szellőzésére is nagy gondot kell fordítani, mivel ennek hiányában gyorsan megindulhat a penészedés, mely egyrészt káros az egészségre, másrészt ennek okán egyhamar újra a felújításon kell a fejét törnie. Másfelől az elavult nyílászárók is komoly problémákat okoznak, midőn ezeken keresztül történik az energiaveszteség legnagyobb hányada, így a kisebb befektetések során érdemes erre a területre fókuszálni.

teljeskörű lakásfelújítás árak legyen tisztában miért is fizet
A megfelelő hőszigetelő anyag kiválasztásakor sok szempontot kell figyelembe venni

Esztétikai megújulás

Ha a funkcióbeli hibák kijavításra kerültek, jöhetnek az esztétikai szempontok, azaz külső megjelenés, mely kiváltképp fontos annak érdekében, hogy igazán sajátunknak érezzük azt a helyet, ahol mindennapjainkat töltjük. Ebbe a kategóriába beletartozik a szín-, és formavilág, esetleg a kerti bútorok, építmények. A külső szemkápráztató megjelenés nem lehet teljes anélkül, hogy a ház közvetlen környezete új formát ne kapna. Az otthonunkat körülölelő kert, vagy udvar sokat elmond ízlésünkről, életvitelünkről, hiszen tükrözik személyiségünket. Az igazán impozáns építészeti megoldások eredményeképp a lakás külső megjelenése, a kert, és a belső terek egymással harmonizálva épülhetnek ki egy-egy felújítás alkalmával .

A külső problémák kezelése, kívánságok kielégítése után már lehet a belső terek rendberakására fókuszálni, és igényeinkhez igazítva alakítani ki a különböző helyiségeket, mint a konyha, szobák, nappali, fürdőszoba stb. Ahány ember annyiféle elképzelés létezik, hogy miképp nézzen ki otthona belseje, így tulajdonképpen nincs is két egyforma családi ház. 
Mi arra tettük fel az életünket, hogy mások álmait megvalósítsuk, megteremtsük azt az otthont, amiről világ életében álmodozott. Számunkra a teljes lakásfelújítás már rutinfeladatnak minősül, hiszen munkatársaink hosszú évek tapasztalataival felruházva állnak rendelkezésére.

Kapcsolatfelvétel

A MODERN TECHNOLÓGIA JEGYÉBEN


Az energiatakarékosság, és a zöld energia használata napjainkban az építkezések, felújítások alkalmával is fő szerepbe kerülnek , hiszen törvényi előírás is megszabja ezt, ugyanis 2020-tól a 7/2006 TNM rendelet értelmében az újonnan épülő családi házak esetében kötelezően alkalmazandó megújuló energia használata.
Az energiatermelés ezen formája nem csak magát a környezetet óvja, de pénztárcánkat is, mivel egy ilyen jellegű befektetéssel évtizedekre minimálisra csökkenthetjük a rezsiköltségeket. Ezen a téren is több lehetőség közül lehet válogatni, nyilván figyelembe véve a lakóház elhelyezkedésének adottságait. Ennek függvényében gondolkodhat napkollektor, napelem, vagy hőszivattyú kiépítésében.

A teljes körű lakásfelújítás árak csak kis részét képezik az olyan esztétikai megújulások, mint például a falszín változás
A lakásfelújítás része a színek kiválasztása és összehangolása is

ÉRDEMES TUDNI


Mindenki szíve vágya egy kellemes, és élhető otthon, azonban sok család nem tudja magának megengedni, hogy önerőből végezzék el a szükséges felújítást. Tovább rontja a helyzetet, hogy egy korszerűtlen ház fenntartása sokkal több összeget emészt fel, mint egy modern, mai paramétereknek megfelelő lakás felépítése, így ez a spórolást is ellehetetleníti, részben a magas rezsiköltségek miatt. A teljes körű lakásfelújítás árak miatt így sokan letesznek vágyaikról.

Szerencsére ma már számos opció áll rendelkezésre anyagi támogatások igénybevételéhez. Ezek persze nagyban függnek attól, hogy milyen jellegű munkálatokról van szó. A leggyakrabban folyósított támogatások a lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának a javítását célozzák. Mielőtt belevágunk a felújításba érdemes utánajárni a lehetőségek tárházának, melyben találhatunk akár vissza nem térítendő támogatásokat, de többségük visszatérítendő, minimális, vagy 0%-os kamattal.

BÍZZA OTTHONÁT SZAKÉRTŐ KEZEKBE


Összefoglalva a leírtakat egy teljes lakásfelújítás egy igen hosszútávú, ám mindenképpen megtérülő befektetés. A biztonságos és kényelmes otthon megteremtése mindenki életében az egyik legfontosabb célkitűzés, így érdemes ebből a maximimumot kihozni, legyen ez akár egy vadi új otthon, vagy egy elavult ház teljes körű felújítása. 

A teljes körű lakásfelújítás árak kiszámítása során Önnek kedvezünk
Teljes körű lakásfelújítás előtt érdemes komplexebb tervezést végezni, ebben segítjük Önt szakértelmünkkel és több évtizedes szakmai tapasztalatunkkal

A felújítás komplex feladat, melynek legfontosabb elemei között kell említeni a falak külső-belső hőszigetelését, a nyílászárók cseréjét-korszerűsítését, az épület hővédelmi javítását, fűtési rendszerek korszerűsítését, így például kazáncsere, padló-falfűtés kialakítása, kémény korszerűsítése, és persze a belső terek igény szerinti átalakítását sem szabad a sorból kihagyni. 
Mint azt már korábban hangsúlyoztuk, egy ilyen vállalkozás alkalmával elkerülhetetlen a szakemberek alkalmazása, hiszen enélkül csupán pénzkidobásról beszélünk. A teljes körű lakásfelújítás árak igen széles skálán mozognak, hiszen megannyi befolyásoló tényező létezik a munka nagyságától, a felhasznált építőelemeken keresztül az igénybe vett szolgáltatás minőségéig.

Cégünk vállalja a teljes ingatlan felújítás elvégzését a pincétől a padlásig, az udvartól a hálószobáig. 30 éve képviseljük az építőipari szakmát, így minden téren professzionális segítséget nyújtunk Önnek és családjának, megfizethető áron.

Végre döntésre jutott? Érdeklik a teljes körű lakásfelújítás árak?
Ne késlekedjen velünk felvenni a kapcsolatot és valósítsuk meg közösen álmait!

+36 20 313 9891

Kapcsolat
Kérjük töltse ki az összes kötelező mezőt!

5+1  TIPP LAKÁSFELÚJÍTÁSHOZ


Egy lakásfelújítás előtt számos dolgot kell mérlegelnünk, hiszen nem mindegy, hogy egy komplett felújításról van szó, vagy csak egy kisebb változtatásról. Éppen ezért, még a megvalósulás előtt érdemes egy koncepciónak összeállnia a fejünkben arról, hogy mit szeretnénk pontosan és mindezt milyen költségvetéssel. Jó, ha tudjuk, azonban, hogy bármilyen volumenű lakásfelújításról is van szó, egy vérprofi kivitelező csapat nagyban hozzájárulhat a sikeres megvalósításhoz.

Tippek lakásfelújításhoz

1. Ha kell, bontsuk tégláig a falat!

Sajnos nem mindenki engedheti meg magát, hogy megépítesse álmai otthonát. Egy olyan otthont, ahol amellett, hogy szabadon dönthetünk arról, hogy hogyan is nézzen ki az a ház, az építkezés minden szegletét ismerjük. Ha egy használt ingatlan kulcsát vettük át, vagy csak több évtizede nem nyúltunk hozzá komolyabban a jelenlegi lakásunkhoz, akkor már nem biztos, hogy elég lesz egy szimpla tisztasági festés vagy egy nyílászáró csere. Habár az ilyen beruházások elsőre költségesnek tűnhetnek, ez később nem csak sokszorosan megtérülhet majd, de egy igen hosszú időre leveszik rólunk az újabb lakásfelújítás gondját.

2. Felezze meg energiafelhasználását és gondolkodjon az innovatív megoldásokban!

Sokan talán nem is gondolnánk, de az olykor egekbe szökő fűtésszámla bizony az elégtelen hőszigetelésre utalhat. Annak érdekében, hogy télen ne az utcát fűtsük, elengedhetetlen lesz a már elavult nyílászárók lecserélése, vagy a lakás falainak megfelelő hőszigetelése. Ma már számos modern hőszigetelő rendszer kapható, és az utólagos hőszigetelés is könnyedén kivitelezhető egy lakásfelújítás során. Az energiahatékonyság növelésére emellett számos egyéb, innovatív módszer is létezik csak úgy, mint a napelemek kiépítése, melyekkel teljesen minimálisra csökkenthetjük a rezsiköltségünket.

Lakásfelújítás - ne habozzon belevágni

Lakásfelújítás előtt áll? Ne habozzon belevágni! Cégünk nem csak több évtizedes építőipari múltra tekint vissza, de számos elégedett ügyféllel büszkélkedik országszerte!

Kapcsolatfelvétel

3. Adjunk teret a belső esztétikának, avagy engedje meg, hogy fantáziája szabadon szárnyalhasson!

Ha a felújítások a végükhöz közelednek, akkor reflektorfénybe kerülhetnek a finomabb esztétikai szempontok is. Egy igazán otthonos élettér kialakításába nem csak az alapvető felújítási munkálatok tartoznak bele, de a színekkel való játék vagy a lakáshoz illő formavilág kialakítása is. A hagyományos fehér falak például már egyre kevesebb lakásban találhatóak meg, és némi vidámabb színárnyalat vagy falmatrica alkalmazásával, igazán impozáns megjelenést adhatunk otthonunknak.  A felújítások ezen típusai gyakorlatilag kis anyagi ráfordítással járnak, mégis nagyon látványos eredményt érhetünk el velük. Ha pedig a belső megjelenésnél tartunk, akkor nem árt egy kis figyelmet szentelni a külső megjelenésre is, hiszen a kettő harmóniájával egy igazán ízléses otthon alakítható ki.

4. Csakis minőségi alapanyagokat válasszunk!

Teljesen érthető okokból a lakásfelújítást a legtöbb ember szeretné a lehető legolcsóbban megúszni. Ezzel talán nincs is nagy baj addig a pontig, amíg ez nem megy a megfelelő minőségű alapanyagok rovására. A spórolás egy egyszerűbb falfestés esetén habár még nem is tűnhet akkora veszélyforrásnak, azonban egy silány minőségű szigetelőanyag vagy burkolóanyag később akár több százezer forintos károkat is okozhat nekünk. Cégüknél nem csak a profi módon elvégzett felújítási munkálatokban számíthat ránk, de a legjobb alapanyagokat is garantáljuk!

5. Mindig bízza otthonát szakértői kezekre!

Ha saját kezűleg szeretnénk felújítani, akkor számolnunk kell azzal, hogy időközben kisebb-nagyobb akadályokba is ütközhetünk. Egy rossz kivitelezési koncepció, egy nem megfelelő anyagválasztás, vagy csak egy nem megfelelő minőségben, szakmai ismeretek hiányában elvégzett munka is jelentős összegeket vehet ki a zsebünkből, az ezzel járó idegeskedésről pedig már említést sem téve. Egy komplett felújítás során érdemes lehet egy generálkivitelezőt megbízni, aki nemcsak megszervezi majd helyettünk a munkafolyamatokat, de az összes terhet leveszi a vállunkról. A legjobbat keresi? Ránk mindenben számíthat, legyen szó akár egy komplett lakásfelújításról!

+1. Jolly joker: extra kiegészítők

Ha nincs elég keretünk egy teljes körű lakásfelújításra, vagy egész egyszerűen csak még otthonosabbá tennénk a lakásunkat, akkor a különféle kiegészítők igazi jolly jokernek számítanak ezen a téren. A berendezési tárgyak illetve apró változtatások (pl. függönycsere), anélkül villanyozhatják fel otthonunk kinézetét, hogy különösképpen megerőltettük volna magunkat.  

Kapcsolatfelvétel

MIÉRT ÉRI MEG EGY KOMPLEX LAKÁSFELÚJÍTÁSBAN GONDOLKODNI?


Mindenki egy szép és élhető otthonról álmodik, ami talán nem is meglepő, hiszen ez az a hely ahová elvonulhatunk egy fáradt munkanap után, ahol a pihenésünk teljes lehet, és ahol az életünk egy nagy részét eltöltjük. Egy ingatlan és a benne található vizes rendszerek, járólapok, beépített bútorok stb. azonban egy idő után „elfáradnak” és igencsak rájuk fér majd egy csere. De ugyanez elmondható egy használt lakás vásárlása esetén is, ahol pedig soha nem lehetünk elég biztosak abban, hogy ténylegesen milyen állapotban van az adott ingatlan. 

Komplex lakásfelújítás

Több megoldás van

Egy lakásfelújítási projektbe valahogy sohasem könnyű belekezdeni, hiszen az akár több hetes felfordulás mellett a megfelelő szakembereket is be kell cserkésznünk, és a ráfordított anyagi költségekkel is számolnunk kell. Abban az esetben, ha a meglévő otthonunkat teljes körűen szeretnénk felújítani, akkor ez ma már egyre nehezebben kivitelezhető önerőből. Éppen ezért egy komplex lakásfelújítás során általában kétféle megoldás közül választhatunk. Az apró lépésekben történő felújítás elsőre kedvezőbbnek tűnhet, azonban akár hosszú hónapokat, éveket is várhatunk mire tovább tudunk lépni a folyamatokban. Habár az egy lépésben történő lakásfelújítási projekt hirtelen megterhelőbb lehet a pénztárcánkra nézve, de hosszútávon jobban járhatunk vele tekintve, hogy egyszerre tudhatunk le egy nagyszabású projektet. Teljesen mindegy, hogy kisebb vagy nagyobb összegről van szó, sokan nyúlnak ilyen esetekben valamilyen külső pénzügyi segítséghez, azonban nem árt tisztában lennünk azzal, hogy milyen lehetőségeink is vannak. 

VALÓSÍTSA MEG ÁLMAIT AZ OTTHON KIVITELEZÉS CSAPATÁVAL!


Habár egy teljes körű felújítás több időbe kerülhet, nagy előnye, hogy egyből kész lesz minden, illetve, ha minket bíz meg ezzel a feladattal, akkor csak egy céggel kell megállapodnia. Gondolta volna?! Nem csak egy már meglévő lakás esetében lehet előnyös egy teljes lakásfelújítás, de az olyan esetekben is, amikor egy használt ingatlan kulcsát vettük át, és még nem költöztünk be. Mivel a lakásfelújítási támogatás lehetőségével csak egyszer élhetünk, így érdemes a minőségben és a precíz kivitelezésben gondolkoznunk.

Cégünknél a generálkivitelezés páratlan formájában zajlanak le a felújítási munkálatok, ami azt jelenti, hogy semmi szükség a szakembereket külön-külön felkeresni, hiszen mindent egy kézben tartunk. A már meglévő szakemberekkel hosszú évek óta dolgozunk együtt, ami nem csak egy szuper közös együttműködést valósít meg számunkra, de pontosan tudjuk, hogy munkatársainak milyen minőségben dolgoznak. A generálkivitelezés segítségével nagyon jól ütemezhetők és tervezhetők a lakásfelújítási folyamatok, így álmai otthona a lehető leghamarabb valósul majd meg velünk.

Kapcsolatfelvétel

Széchenyi Terv Plusz
Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása