Szerkezetépítés - Zsaluzás

Maximális precizitással, a legjobb minőségben

Ezeken a területeken vállalunk megbízást :

• Budapest V. VII. kerület • Budapest III. kerület • Budakalász • Szentendre • Pomáz • Leányfalu • Tahitótfalu • Dunabogdány • Visegrád • Kisoroszi • Pócsmegyer • Surány • Horány • Szigetmonostor

Ha álmaink otthonát tervezgetjük és házépítés előtt állunk, vagy meglévő ingatlanunkon illetve annak környezetében szeretnénk kisebb- nagyobb felújításokat végrehajtani, akkor a megfelelő szerkezetépítés és az ahhoz szorosan kapcsolódó alapozás, és zsaluzás is kulcskérdéssé válik. Ahhoz, hogy hosszútávon is problémamentes maradjon az ingatlanunk, elengedhetetlen, hogy annak alapjait maximális profizmussal építtessük meg, hiszen egy kártyavár is csak úgy fog megállni, ha a tartó lapok stabilan és gondosan vannak lehelyezve.

Cégünk teljes körűen foglalkozik szerkezetépítéssel, csak úgy, mint az alap zsaluzás, zsalu bérlés, és tetőszerkezet építés, de komplett szerkezetépítéssel kapcsolatban is készségesen állunk rendelkezésére. A helyszínre érkező szakembereink mérnöki pontossággal és több évtizedes gyakorlattal a hátuk mögött végzik el a szerkezetépítés bármilyen folyamatát. A kiterjedt eszközparkunknak köszönhetően teljes projektek lebonyolítására is készen állunk, emellett sikerünk egyik kulcsa a kollégáink szakértelmében rejlik. Fő küldetésünk, hogy minden esetben maximális precizitással és a legmagasabb biztonsági előírásokat szem előtt tartva végezzük el a szerkezetépítéssel kapcsolatos megbízásokat, mindezt a lehető legrövidebb időn belül. Ha szeretné, hogy az Ön ingatlana is minél előbb biztos talpakon álljon, ne késlekedjen velünk felvenni a kapcsolatot!

+36 20 313 9891

szerkezetépítés zsalu bérlés szolgáltatással

Ezért érdemes minket választania:


  • Komplett szerkezetépítést vállalunk: alapozás, zsaluzatok elkészítése, állványozás, tetőszerkezet építés
  • Csak zsaluzást is elvállalunk tervrajz alapján
  • Pontos és szakszerű kivitelezést biztosítunk a statikai, az építési méretpontossági követelményeknek megfelelően
  • Precíz, minőségi munkát biztosítunk képzett szakemberekkel
  • Gondoskodunk a zsaluanyag helyszínre szállításáról és elbontásáról
  • Vállaljuk családi és társasházak, ipari létesítmények szerkezetépítését, műemlék épület rekonstrukcióját

szerkezetépítés: zsaluzás és állványozás egy helyen
Sokrétű tapasztalattal rendelkező szakemberek, precíz munkavégzés, kiszámítható munkatempó!

Áraink:


A tervrajz és helyszíni felmérés alapján tudunk pontos árajánlatot biztosítani, így minden esetben szükség lesz egy alapos helyszíni bejárásra. A helyszíni felmérés során szakképzett kollégáink kiszállnak a területre annak érdekében, hogy az előttünk álló projekthez egy minél pontosabb árajánlatot tudjanak majd készíteni. Mivel minden építési munkálat - beleértve a szerkezetépítés, zsaluzás munkafolyamatát – más jellegű és nincs két egyforma eset, minden esetben látnunk kell azt, hogy mivel állunk szemben, hiszen a komplett szerkezetépítés folyamatától kezdve egy egyszerűbb alap zsaluzás munkálatáig is kiterjedhetnek a hozzánk beérkező megkeresések.

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot mielőbbi időpontkérés céljából! Az árajánlat készítés ingyenes, nem jár elköteleződéssel.
Amennyiben csak zsaluzás szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni, akkor a zsaluanyag bérlet díjával számolhat.

Időpont egyeztetés helyszíni felmérésre

Mennyi idő alatt készül el a komplett szerkezet?


Arra törekszünk, hogy minél hamarabb építsük meg Önnek a legjobb minőségben és precizitással új otthona alap szerkezetét az elfogadott tervrajz alapján. Egy biztos: a szerkezet minősége hosszú távon meghatározza későbbi kiadásait otthonával kapcsolatban, ha minket választ, emiatt biztosan nem kell aggódnia. Az építkezéssel kapcsolatos munkálatok, az egyik legtöbb veszélyt magukban hordozó szakterületbe tartoznak. Minden esetben nagyon pontos tervezést, nagy múltú tapasztalatot és kellő rálátást igényelnek a nálunk elvégzett projektek. Ez a szigorú hozzáállás, nem csak megrendelőink épülő otthonának, szerkezeti biztonsága miatt kiemelkedően fontos, de a későbbi káresemények elkerülése mellett, testi épségük megóvása érdekében is – beleértve a saját dolgozóinkat.

Így tehát cégünknél teljesen mindegy, hogy pusztán egy beton zsaluzás, alap zsaluzás felől kapunk megbízást, vagy egy nagyobb lélegzetvételű megrendelés fut majd be hozzánk, szakembereink minden esetben a legszigorúbb biztonsági előírásokat betartva viszik véghez a megrendelők által kívánt projekteket.

A vállalási időnket befolyásolhatja a zsaluink foglaltsága aktuális megbízásainktól függően. Minden újonnan felépülő ház legfontosabb alapváza a megfelelő szerkezetépítés.

A komplett szerkezetépítésbe tartozó szolgáltatásaink:


  • Vasbetonszerkezet zsaluzása, vasalása, akár betonozása
  • Monolit födémek zsaluzása saját tulajdonú doka rendszerrel

A komplett szerkezetépítés egy olyan tevékenység, ahol aztán a legkisebb elhibázott lépés, egy pontatlan felmérés, egy rossz anyagválasztás, egy elhamarkodott beton zsaluzás is súlyos következményekhez vezethet. A szerkezetépítés munkafolyamataival járó esetleges hibák kijavítása pedig általában vagy teljességgel kizárt, vagy olyan plusz anyagi ráfordítással járna, amely sokszorosára növelhetné az építkezési költségeket. Ezek elkerülésére a nálunk dolgozó szakemberek nem csak a megfelelő képzésekkel és tapasztalatokkal rendelkeznek, de a több év szakmában eltöltött idő alatt olyan széleskörű ismeretekre tettek szert, amelyekkel pontosan tudják, hogy mik a szerkezetépítés és az ehhez kapcsolódó munkafolyamatok legnagyobb buktatói, vagy éppen lehetséges hibaforrásai.

ALAPOZÁS ÉS ZSALUZÁS, MÉRNÖKI PRECIZITÁSSAL KIVITELEZVE


Az építkezések során nem csak az épülendő ház esztétikája kerül számításba, de az is ugyanolyan fontos, hogy mennyire biztos alapokon áll majd. Így hát leendő otthonunk megépítésének a legfontosabb alappillérjei az alapozási és zsaluzási munkálatok, melyet cégünknél is igénybe vehet.

Az alapozási munkálat épülő otthonunk vagy más egyéb építményünk szempontjából meghatározó erővel bír, így nagyon nem mindegy, hogy hogyan fog elkészülni. Többféle alapozási munkálat létezik, de a leggyakrabban az alapásást választják ki a szakemberek. Az alapozás, még egy megadott tervrajz mellett is egy igen gondos tervezést igényel meg, hiszen ilyenkor születik meg majd a ház alapjának a meghatározása, amelynél elég egy pontatlan mérés, és máris nagy gondban lehetünk miatta. Ha pedig megtörtént az alap kiásása, akkor következhet a betonozás és a ház lábazatának a kialakítása, amely a zsaluzás módszerével valósul majd meg, ahhoz, hogy a lehető legbiztosabb talpakon álljon.

Szerkezetépítés, zsaluzás mesterfokon

Zsalu bérlés iránt érdeklődik? Cégünknél a legjobb helyen jár! Személyre szabott zsalu bérlés, kiváló minőségű alapanyagokból felépítve!

A zsaluzási folyamat nem csak egy ház alapjának megépítésekor kap fontos szerepet, de feljárók, lépcsők vagy akár még egy kerti medence alapjának kiöntéséhez is elengedhetetlenné válik. A zsaluzás minden esetben egy nagy szakértelmet igénylő feladat, főként akkor, ha tartószerkezetet készülünk építeni. A technika elsajátítása és későbbi helyes használata kellő körültekintést igényel, így mindig bízzuk szakemberre ezt a fontos folyamatot! Az pedig, hogy hogyan végezzük el például a beton zsaluzás folyamatát és legfőképpen mennyire precízen járunk el, nagyban meghatározza a későbbi építmény végleges alakját. Egy helytelenül elvégzett zsaluzási folyamat miatt később számos statikai probléma léphet fel, arról nem is beszélve, hogy a legrosszabb esetben az ingatlan falai is megrogyhatnak, ami az életveszélyessége miatt azonnal lakhatatlanná vagy használhatatlanná teszi az épületet.

Időpont egyeztetés helyszíni felmérésre

ZSALUZATOK KÉSZÍTÉSE, ZSALU BÉRLÉS


Az elkészült betont valamilyen formába ki kell önteni ahhoz, hogy megtartsa formáját, és biztos alapként szolgáljon majd épülő otthonunk, vagy egyéb más építményünk vázaként. Itt jönnek képbe a zsaluzatok, vagy más néven öntőformák, melyek fő feladata a különböző anyagok, különösképpen a vas- és betonszerkezetek anyagának tökéletes megtámasztása, ezzel pedig a kívánt szerkezet alakjának biztosítása. Gondoljunk csak bele, egy frissen elkészült betonmennyiség, akár több száz kilónyi súllyal nehezedhet rá az azt körülölelő zsaluzatok falára, amely, ha nincs stabilan összerakva, rögzítve, akkor pillanatok alatt összeroppanhat a rá nehezedő nyomás hatására. Ez pedig nem csak egy teljes újratervezést igényel, de hatalmas anyagi kárt is okozhat a rá fordított újabb időről már említést sem téve. Ahhoz viszont, hogy egy nagy mennyiségű, frissen kiöntött betont rugalmasan meg tudjanak tartani és a zsaluzatok falára nehezedő terhet könnyedén el tudják viselni, kiváló szerkezeti elemekből kell felépülniük. Így tehát a zsaluzatok számos anyagból (fa, fém, műanyag stb.) és méretből készülhetnek, annak érdekében, hogy a legmegfelelőbb célt tudják szolgálni a szerkezetépítés során.

Cégünknél csakis megbízható forrásból származó, és kifogástalan minőségben összerakott zsaluzatokat talál majd meg, ráadásul a zsalu bérlés nálunk saját szakembereinkkel együtt történik, akik maximális precizitással végzik el a munkát, így Ön teljes egészében céljai mihamarabbi megvalósítására összpontosíthat majd. Ha strapabíró, minőségi anyagokból álló és formatervezett zsaluzatokra van szüksége az építkezése során, akkor bátran ajánlunk cégünknél a zsalu bérlés folyamatát, ahol minden esetben személyre szabott megoldásokkal állunk rendelkezésére. Zsalu bérlés a legjobb szakembereinkkel karöltve!

állványozás zsalu bérlés lehetőséggel
A szerkezetépítés folyamatát minden esetben nagyon pontos mérések előzik meg, így mindig bízza magát szakértői kezekre!

TARTÓS TETŐSZERKEZET ÉPÍTÉS


Egy megfelelő tető nem csak a beázástól véd meg, de a viharos erejű széllökésektől, jégesőtől, hótól és még a tűző napsugárzástól is, és nem csak egy-egy nyári záport kell tudnia átvészelni, hanem akár egy heteken át tartó esőzést is.

Válasszunk bármilyen tetőfedő anyagot is lakóotthonunk koronájaként, ha a tetőszerkezet nincs megfelelően kiépítve, rengeteg problémával nézhetünk majd szembe. A tető végleges stabilitását és erejét minden esetben az adja meg, hogy a tetőszerkezet milyen gondossággal lett kiépítve. Így tehát nem csak a tető formája és súlya befolyásolja annak ellenálló képességét, de mindennek az alapja, a tetőszerkezet megfelelő kiépítése is. Cégünknél készségesen állunk rendelkezésére, ha már meglévő tetőszerkezetét szeretné lecserélni, vagy még csak most építkezik és egy igazán tartós szerkezettel szeretné megalapozni otthona jövőjét.

Építkezés előtt áll, és egy megbízható segítségre lenne szüksége? Kérdése van a zsaluzással, zsalu bérlés menetével, vagy csak a komplett szerkezetépítés munkálataival kapcsolatban? Bármilyen felmerülő kérdés esetén, vagy az ingyenes helyszíni bejárásért, ne késlekedjen velünk felvenni a kapcsolatot!

Időpont egyeztetés helyszíni felmérésre

Kapcsolat
Kérjük töltse ki az összes kötelező mezőt!

a szerkezetépítés folymatai

A SZERKEZETÉPÍTÉS MENETE


Egy házépítés menete minden esetben a stabil alapok lerakásával indul meg, hiszen ez adja majd meg az egész épület alapját és hosszú évtizedek múlva is szikla szilárdan tartja majd annak súlyát. A szerkezetépítés éppen ezért az egyik legfontosabb pillére a házépítésnek így, ha valahol nem lehet majd hibázni, az egészen biztosan ez a munkafolyamat lesz. Ha szeretné, hogy leendő otthona a lehető legbiztosabb talpakon álljon, akkor jó szívvel bízza ezt a fáradtságos munkafolyamatot az Otthonkivitelezés csapatára! Komplett szerkezetépítési munkák, ezzel szorosan összefüggő munkafolyamatok, zsaluzási munkák, mindezt rövid határidőn belül! Otthonkivitelezés, az Ön álma, a mi küldetésünk!

Kapcsolatfelvétel

Biztos alapokkal egy még stabilabb jövő felé!

A ház alapozását minden esetben kézi-, és vagy gépi földmunkálatok előzik meg. Miután a kezünkben tartjuk a kiviteli terveket és a tarsolyunkban vannak az építkezéshez szükséges engedélyek is, kezdetét veheti a ház alapjának kiásása. Az ebben a munkafázisban kitermelt föld később igen jó szolgálatot tehet majd, hiszen a házunk köré épülő vagy idővel szépülő kertünkhöz is felhasználhatjuk ezt a jó minőségű termőtalajt. Mielőtt belefognánk a betonozás folyamatába és a ház lábazatának kialakításába, szakembereink megtervezik, és kellő gondossággal lefektetik a vízvezeték rendszer elemeit is. A kiásott alapot ezután betonnal fogjuk majd feltölteni.

Zsaluzási folyamat, csakis a legkiválóbb minőségű alapanyagokkal és zsaluzatokkal!

Cégüknél csakis kiváló minőségű betonnal dolgozunk az építkezési munkálatok során, hiszen csak így lehetünk biztosak abban, hogy az általunk lefektetett alapok hosszú évtizedek múlva is ugyanúgy megállják majd a helyüket. Ennek technológiai megvalósításához különféle méretű és anyagú, saját tulajdonú Doka zsalurendszerrel állunk rendelkezésre, igény szerint egyedi zsaluzatokat is elkészítünk. A vas- vagy betonszerkezetek, a falak, pillérek stb. megfelelő kivitelezéséhez elengedhetetlen lesz egy precíz és gondosan elvégzett zsaluzási folyamat. A zsaluzatok, amellett, hogy megadják majd a beton (és ezzel együtt az épülendő ház) alakját, a rájuk nehezedő összes terhet is képesek lesznek elviselni. Az adott projektet szem előtt tartva, minden esetben a legoptimálisabb zsaluzási megoldást választjuk ki és csakis a legkiválóbb minőségű zsaluzatokkal érkezünk meg a helyszínre. 

a szerkezetépítés munkafolyamata
Álmai otthonát tervezgeti éppen, vagy csak ráférne egy felújítás a már meglévő ingatlanára? Nyugodt szívvel bízza rá magát az Otthonkivitelezés, szerkezetépítéssel foglalatoskodó csapatára!

Bízza ránk otthona védelmét, és legyen biztos fedő a feje felett!

Ha elkészültünk az alapozási munkálatokkal, akkor pedig kezdetét veheti a falak és tetőszerkezet megépítése. Az elkészült tető stabilitását minden esetben az adja meg, hogy a tetőszerkezet milyen gondossággal lett kiépítve. Ezen munkafázisok ugyanolyan precíz és mérnöki pontosággal elvégzett tervezést igényelnek meg, így a pontos kivitelezés itt is elengedhetetlen lesz. Az, hogy milyen minőségben készül el egy ház tetője, nagyban befolyásolja majd a későbbi biztonságot is, hiszen a ház „csúcsa” kiemelt védelmet nyújt az időjárás viszontagságai ellen, így az épület élettartamára is hatással lesz.

Miért minket bízzon meg a szerkezetépítés munkafolyamatával? Ha Otthonkivitelezés, akkor egységben az erő!

Kiemelkedően fontos, hogy az épülendő ház minden esetben megfeleljen a tartó funkciójának, ellenálljon még a legzordabb időjárási körülményeknek is, és később is a legnagyobb biztonsággal lehessen majd használni. Éppen ezért, szakértői csapatunk nem csak több évtizedes szakmai múltra visszatekintve, de a műszaki paraméterek és feltételek magabiztos ismerete, és a megbízók elvárásainak maximális kielégítése mellett készítik el a leendő otthonát. Cégünk egyik legfőbb hitvallását - a csapatszellemben való dolgozást - a szerkezetépítés során is alkalmazzuk, így a különféle szakterületek egységei optimális ütemben követik egymást a minél hatékonyabb munkavégzés érdekében. Emellett pedig, az építőanyag beszállítókkal kialakított kapcsolati hálónk biztosítja számunkra a zavartalan és folyamatos anyagellátást. Ha minket tisztel meg bizalmával, akkor rövid határidőn belül vállaljuk egy komplett szerkezetépítés (alapozás, zsaluzatok elkészítése, állványozás, tetőszerkezet építés) illetve a kiegészítő vagy külön-külön vett tevékenységek teljes körű kivitelezését is.

Keressen minket bátran!

+36 20 313 9891

a szerkezetépítés árak alakulása

A SZERKEZETÉPÍTÉS ÁR BEFOLYÁSOLÓ TÉNYEZŐI


Bármilyen épület legfőbb alapja a szakszerű szerkezetépítés, hiszen e nélkül nem lesz biztonságos és tartós a végeredmény. Cégünk választásával tervei a lehető legbiztosabb alapokra épülhetnek majd, hiszen felkészült szakmai csapattal, saját tulajdonú Doka rendszerrel és a projektet teljes mértékben lefedő szerszámokkal, eszközökkel állunk a rendelkezésre! 

Az épület megalapozásán nem éri meg spórolni

Egy ingatlan felépítése sokszor komoly összegekbe kerül, így talán érthető is, hogy a legtöbb ember szeretne lefaragni a költségekből. Az épület szerkezetének a megépítése azonban az a lépés, amelyen egyáltalán nem éri meg spórolni. A hosszútávú, biztonságos és problémamentes használathoz ugyanis elengedhetetlen lesz, hogy az épület a lehető legstabilabb talpakon álljon.

Elég ugyanis egy rosszul megválasztott kivitelező cég, egy silány minőségű szerkezeti elem vagy egy hanyagul elvégzett zsaluzás ahhoz, hogy otthonunk, és akár a bent lakók épsége is veszélybe kerüljön. A szerkezetépítés során elkövetett baklövéseket nem, vagy csak nagyon nehezen lehet kijavítani, de nem ritka az sem, ha az egész épületet újra kell majd építeni. Mint említettük tehát, a szerkezetépítésen nem érdemes spórolni, hiszen ezen nyugszik a jövőbeli épület biztonságossága, időtállósága, és az építkezés költséghatékonysága is.

A helyszíni felmérés fontossága a költségek megállapításában

Számtalan megkeresés érkezik a megrendelőktől, hiszen sokan szeretnék tudni, hogy mégis milyen költségekkel számolhatnak egy szerkezet megépítése során. Telefonon azonban nagyon nehéz bármit is mondani, hiszen nincs két egyforma kivitelezési projekt, így nincs két egyforma költségvetés sem. Vannak olyan megrendelők, akik egy komplett szerkezetépítésben gondolkodnak, de akadnak olyanok is, akik csak zsaluzás miatt keresnek fel minket. A költségkalkulációhoz minden esetben szükség lesz egy előzetes helyszíni bejárásra, és egy elkészült tervrajza is. A helyszíni felmérést cégüknél díjmentesen biztosítjuk az ügyfeleinknek. Szakképzett kollégáink alaposan körbejárják majd a terepet, és az Ön költségkeretéhez igazodva, a lehető legoptimálisabb megoldást kínálják majd elképzeléseihez. 

Milyen tényezőktől függhetnek a szerkezetépítési költségek?

A felhasznált alapanyagok minősége, a munkadíj, de még a szakembergárda mérete is befolyásolhatja a költségeket. Nagyon releváns tényező például a jövőbeli épület mérete. Minél nagyobb lesz ugyanis, annál nagyobb (és költségesebb) alapot kell majd neki építeni. Persze ez alól is akadhat kivétel, hiszen épülhet olyan hatalmas szerkezet is, amely kevésbé korszerű anyagok, technológiák felhasználásával készül. 

Amennyiben egy gyanúsan olcsó ajánlatba fut bele, érdemes inkább kétszer átgondolni a dolgot. A minél alacsonyabb ár elérésére érdekében, az ilyen kivitelezők általában mindenen spórolnak, ami egyet jelent azzal, hogy silány minőségű anyagokból próbálnak majd meg gazdálkodni. Ha nem szeretné kockáztatni épülő otthona biztonságát, akkor jobb elkerülni az ilyesfajta ajánlatokat.

szerkezetépítés állandó műszaki irányítással
Csapatunk tagjai az állandó műszaki irányítás mellett, a várható legmagasabb szakmai minőséget tudják elérni!

A szerkezeti elemek, felhasznált alapanyagok mennyisége, mérete, típusa tehát más-más költségeket jelentenek munkaszámonként. Minél magasabb egy beszállító műszaki színvonala, annál drágább alapanyagokkal, költségekkel kell számolni. A szerkezetek felépítse során általában a monolit vasbeton elemek használata az egyik legköltséghatékonyabb mód.

Cégüknél, saját tulajdonú Doka rendszerrel állunk a rendelkezésére, de az egyedi zsaluzatok kialakítása is megvalósítható. Ennek hála, nincs szükség bérlésre, így családi házak vagy akár nagyobb volumenű projektek költséghatékony módját is tudjuk kínálni. A beépíteni kívánt elemek színvonalától és bonyolultságától függően jelentős eltérések mutatkozhatnak a csomagolási és rakodási költségekben is. Amennyiben egy többszintes társasház megépítéséről van szó, ott sok esetben nagy és nehéz szerkezeteket kell megmozgatni, arrébb tenni. Ez jelentős emberi erőforrást igényelhet meg, ami a költségekben is megmutatkozik majd. 

Költségei tehát akkor lesznek a legkedvezőbbek, ha fejlett technikákat, minőségi anyagokat, és felkészült szakmai csapatot választ.
Építsünk együtt biztos alapokra!

+36 20 313 9891

Széchenyi Terv Plusz
Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása