Szerkezetépítés - Zsaluzás

Maximális precizitással, a legjobb minőségben

Ezeken a területeken vállalunk megbízást :

• Budapest V. VII. kerület • Budapest III. kerület • Budakalász • Szentendre • Pomáz • Leányfalu • Tahitótfalu • Dunabogdány • Visegrád • Kisoroszi • Pócsmegyer • Surány • Horány • Szigetmonostor

Ha álmaink otthonát tervezgetjük és házépítés előtt állunk, vagy meglévő ingatlanunkon illetve annak környezetében szeretnénk kisebb- nagyobb felújításokat végrehajtani, akkor a megfelelő szerkezetépítés és az ahhoz szorosan kapcsolódó alapozás, és zsaluzás is kulcskérdéssé válik. Ahhoz, hogy hosszútávon is problémamentes maradjon az ingatlanunk, elengedhetetlen, hogy annak alapjait maximális profizmussal építtessük meg, hiszen egy kártyavár is csak úgy fog megállni, ha a tartó lapok stabilan és gondosan vannak lehelyezve.

Cégünk teljes körűen foglalkozik szerkezetépítéssel, csak úgy, mint az alap zsaluzás, zsalu bérlés, és tetőszerkezet építés, de komplett szerkezetépítéssel kapcsolatban is készségesen állunk rendelkezésére. A helyszínre érkező szakembereink mérnöki pontossággal és több évtizedes gyakorlattal a hátuk mögött végzik el a szerkezetépítés bármilyen folyamatát. A kiterjedt eszközparkunknak köszönhetően teljes projektek lebonyolítására is készen állunk, emellett sikerünk egyik kulcsa a kollégáink szakértelmében rejlik. Fő küldetésünk, hogy minden esetben maximális precizitással és a legmagasabb biztonsági előírásokat szem előtt tartva végezzük el a szerkezetépítéssel kapcsolatos megbízásokat, mindezt a lehető legrövidebb időn belül. Ha szeretné, hogy az Ön ingatlana is minél előbb biztos talpakon álljon, ne késlekedjen velünk felvenni a kapcsolatot!

szerkezetépítés zsalu bérlés szolgáltatással

Ezért érdemes minket választania:


  • Komplett szerkezetépítést vállalunk: alapozás, zsaluzatok elkészítése, állványozás, tetőszerkezet építés
  • Csak zsaluzást is elvállalunk tervrajz alapján
  • Pontos és szakszerű kivitelezést biztosítunk a statikai, az építési méretpontossági követelményeknek megfelelően
  • Precíz, minőségi munkát biztosítunk képzett szakemberekkel
  • Gondoskodunk a zsaluanyag helyszínre szállításáról és elbontásáról
  • Vállaljuk családi és társasházak, ipari létesítmények szerkezetépítését, műemlék épület rekonstrukcióját

zsaluzás és állványozás egy helyen
Sokrétű tapasztalattal rendelkező szakemberek, precíz munkavégzés, kiszámítható munkatempó!

Áraink:


A tervrajz és helyszíni felmérés alapján tudunk pontos árajánlatot biztosítani, így minden esetben szükség lesz egy alapos helyszíni bejárásra. A helyszíni felmérés során szakképzett kollégáink kiszállnak a területre annak érdekében, hogy az előttünk álló projekthez egy minél pontosabb árajánlatot tudjanak majd készíteni. Mivel minden építési munkálat - beleértve a szerkezetépítés, zsaluzás munkafolyamatát – más jellegű és nincs két egyforma eset, minden esetben látnunk kell azt, hogy mivel állunk szemben, hiszen a komplett szerkezetépítés folyamatától kezdve egy egyszerűbb alap zsaluzás munkálatáig is kiterjedhetnek a hozzánk beérkező megkeresések.

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot mielőbbi időpontkérés céljából! Az árajánlat készítés ingyenes, nem jár elköteleződéssel.
Amennyiben csak zsaluzás szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni, akkor a zsaluanyag bérlet díjával számolhat.

Időpont egyeztetés helyszíni felmérésre

Mennyi idő alatt készül el a komplett szerkezet?


Arra törekszünk, hogy minél hamarabb építsük meg Önnek a legjobb minőségben és precizitással új otthona alap szerkezetét az elfogadott tervrajz alapján. Egy biztos: a szerkezet minősége hosszú távon meghatározza későbbi kiadásait otthonával kapcsolatban, ha minket választ, emiatt biztosan nem kell aggódnia. Az építkezéssel kapcsolatos munkálatok, az egyik legtöbb veszélyt magukban hordozó szakterületbe tartoznak. Minden esetben nagyon pontos tervezést, nagy múltú tapasztalatot és kellő rálátást igényelnek a nálunk elvégzett projektek. Ez a szigorú hozzáállás, nem csak megrendelőink épülő otthonának, szerkezeti biztonsága miatt kiemelkedően fontos, de a későbbi káresemények elkerülése mellett, testi épségük megóvása érdekében is – beleértve a saját dolgozóinkat.

Így tehát cégünknél teljesen mindegy, hogy pusztán egy beton zsaluzás, alap zsaluzás felől kapunk megbízást, vagy egy nagyobb lélegzetvételű megrendelés fut majd be hozzánk, szakembereink minden esetben a legszigorúbb biztonsági előírásokat betartva viszik véghez a megrendelők által kívánt projekteket.

A vállalási időnket befolyásolhatja a zsaluink foglaltsága aktuális megbízásainktól függően. Minden újonnan felépülő ház legfontosabb alapváza a megfelelő szerkezetépítés.

A komplett szerkezetépítésbe tartozó szolgáltatásaink:


  • Vasbetonszerkezet zsaluzása, vasalása, akár betonozása
  • Monolit födémek zsaluzása saját tulajdonú doka rendszerrel

A komplett szerkezetépítés egy olyan tevékenység, ahol aztán a legkisebb elhibázott lépés, egy pontatlan felmérés, egy rossz anyagválasztás, egy elhamarkodott beton zsaluzás is súlyos következményekhez vezethet. A szerkezetépítés munkafolyamataival járó esetleges hibák kijavítása pedig általában vagy teljességgel kizárt, vagy olyan plusz anyagi ráfordítással járna, amely sokszorosára növelhetné az építkezési költségeket. Ezek elkerülésére a nálunk dolgozó szakemberek nem csak a megfelelő képzésekkel és tapasztalatokkal rendelkeznek, de a több év szakmában eltöltött idő alatt olyan széleskörű ismeretekre tettek szert, amelyekkel pontosan tudják, hogy mik a szerkezetépítés és az ehhez kapcsolódó munkafolyamatok legnagyobb buktatói, vagy éppen lehetséges hibaforrásai.

ALAPOZÁS ÉS ZSALUZÁS, MÉRNÖKI PRECIZITÁSSAL KIVITELEZVE


Az építkezések során nem csak az épülendő ház esztétikája kerül számításba, de az is ugyanolyan fontos, hogy mennyire biztos alapokon áll majd. Így hát leendő otthonunk megépítésének a legfontosabb alappillérjei az alapozási és zsaluzási munkálatok, melyet cégünknél is igénybe vehet.

Az alapozási munkálat épülő otthonunk vagy más egyéb építményünk szempontjából meghatározó erővel bír, így nagyon nem mindegy, hogy hogyan fog elkészülni. Többféle alapozási munkálat létezik, de a leggyakrabban az alapásást választják ki a szakemberek. Az alapozás, még egy megadott tervrajz mellett is egy igen gondos tervezést igényel meg, hiszen ilyenkor születik meg majd a ház alapjának a meghatározása, amelynél elég egy pontatlan mérés, és máris nagy gondban lehetünk miatta. Ha pedig megtörtént az alap kiásása, akkor következhet a betonozás és a ház lábazatának a kialakítása, amely a zsaluzás módszerével valósul majd meg, ahhoz, hogy a lehető legbiztosabb talpakon álljon.

Szerkezetépítés, zsaluzás mesterfokon

Zsalu bérlés iránt érdeklődik? Cégünknél a legjobb helyen jár! Személyre szabott zsalu bérlés, kiváló minőségű alapanyagokból felépítve!

A zsaluzási folyamat nem csak egy ház alapjának megépítésekor kap fontos szerepet, de feljárók, lépcsők vagy akár még egy kerti medence alapjának kiöntéséhez is elengedhetetlenné válik. A zsaluzás minden esetben egy nagy szakértelmet igénylő feladat, főként akkor, ha tartószerkezetet készülünk építeni. A technika elsajátítása és későbbi helyes használata kellő körültekintést igényel, így mindig bízzuk szakemberre ezt a fontos folyamatot! Az pedig, hogy hogyan végezzük el például a beton zsaluzás folyamatát és legfőképpen mennyire precízen járunk el, nagyban meghatározza a későbbi építmény végleges alakját. Egy helytelenül elvégzett zsaluzási folyamat miatt később számos statikai probléma léphet fel, arról nem is beszélve, hogy a legrosszabb esetben az ingatlan falai is megrogyhatnak, ami az életveszélyessége miatt azonnal lakhatatlanná vagy használhatatlanná teszi az épületet.

Időpont egyeztetés helyszíni felmérésre

ZSALUZATOK KÉSZÍTÉSE, ZSALU BÉRLÉS


Az elkészült betont valamilyen formába ki kell önteni ahhoz, hogy megtartsa formáját, és biztos alapként szolgáljon majd épülő otthonunk, vagy egyéb más építményünk vázaként. Itt jönnek képbe a zsaluzatok, vagy más néven öntőformák, melyek fő feladata a különböző anyagok, különösképpen a vas- és betonszerkezetek anyagának tökéletes megtámasztása, ezzel pedig a kívánt szerkezet alakjának biztosítása. Gondoljunk csak bele, egy frissen elkészült betonmennyiség, akár több száz kilónyi súllyal nehezedhet rá az azt körülölelő zsaluzatok falára, amely, ha nincs stabilan összerakva, rögzítve, akkor pillanatok alatt összeroppanhat a rá nehezedő nyomás hatására. Ez pedig nem csak egy teljes újratervezést igényel, de hatalmas anyagi kárt is okozhat a rá fordított újabb időről már említést sem téve. Ahhoz viszont, hogy egy nagy mennyiségű, frissen kiöntött betont rugalmasan meg tudjanak tartani és a zsaluzatok falára nehezedő terhet könnyedén el tudják viselni, kiváló szerkezeti elemekből kell felépülniük. Így tehát a zsaluzatok számos anyagból (fa, fém, műanyag stb.) és méretből készülhetnek, annak érdekében, hogy a legmegfelelőbb célt tudják szolgálni a szerkezetépítés során.

Cégünknél csakis megbízható forrásból származó, és kifogástalan minőségben összerakott zsaluzatokat talál majd meg, ráadásul a zsalu bérlés nálunk saját szakembereinkkel együtt történik, akik maximális precizitással végzik el a munkát, így Ön teljes egészében céljai mihamarabbi megvalósítására összpontosíthat majd. Ha strapabíró, minőségi anyagokból álló és formatervezett zsaluzatokra van szüksége az építkezése során, akkor bátran ajánlunk cégünknél a zsalu bérlés folyamatát, ahol minden esetben személyre szabott megoldásokkal állunk rendelkezésére. Zsalu bérlés a legjobb szakembereinkkel karöltve!

állványozás zsalu bérlés lehetőséggel
A szerkezetépítés folyamatát minden esetben nagyon pontos mérések előzik meg, így mindig bízza magát szakértői kezekre!

TARTÓS TETŐSZERKEZET ÉPÍTÉS


Egy megfelelő tető nem csak a beázástól véd meg, de a viharos erejű széllökésektől, jégesőtől, hótól és még a tűző napsugárzástól is, és nem csak egy-egy nyári záport kell tudnia átvészelni, hanem akár egy heteken át tartó esőzést is.

Válasszunk bármilyen tetőfedő anyagot is lakóotthonunk koronájaként, ha a tetőszerkezet nincs megfelelően kiépítve, rengeteg problémával nézhetünk majd szembe. A tető végleges stabilitását és erejét minden esetben az adja meg, hogy a tetőszerkezet milyen gondossággal lett kiépítve. Így tehát nem csak a tető formája és súlya befolyásolja annak ellenálló képességét, de mindennek az alapja, a tetőszerkezet megfelelő kiépítése is. Cégünknél készségesen állunk rendelkezésére, ha már meglévő tetőszerkezetét szeretné lecserélni, vagy még csak most építkezik és egy igazán tartós szerkezettel szeretné megalapozni otthona jövőjét.

Építkezés előtt áll, és egy megbízható segítségre lenne szüksége? Kérdése van a zsaluzással, zsalu bérlés menetével, vagy csak a komplett szerkezetépítés munkálataival kapcsolatban? Bármilyen felmerülő kérdés esetén, vagy az ingyenes helyszíni bejárásért, ne késlekedjen velünk felvenni a kapcsolatot!

Időpont egyeztetés helyszíni felmérésre

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!