Szerkezetépítés - Zsaluzás

Maximális precizitással, a legjobb minőségben

szerkezetépítés zsalu bérlés szolgáltatással

Ha álmaink otthonát tervezgetjük és házépítés előtt állunk, vagy meglévő ingatlanunkon illetve annak környezetében szeretnénk kisebb- nagyobb felújításokat végrehajtani, akkor a megfelelő szerkezetépítés kulcskérdéssé válik. Ahhoz, hogy hosszútávon is problémamentes maradjon az ingatlanunk, elengedhetetlen, hogy annak alapjait maximális profizmussal építtessük meg, hiszen egy kártyavár is csak úgy fog megállni, ha a tartó lapok stabilan és gondosan vannak lehelyezve.

Cégünk teljes körűen foglalkozik szerkezetépítéssel, csak úgy, mint az alap zsaluzás, zsalu bérlés, és tetőszerkezet építés, de komplett szerkezetépítéssel kapcsolatban is készségesen állunk rendelkezésére. A helyszínre érkező szakembereink mérnöki pontossággal és több évtizedes gyakorlattal a hátuk mögött végzik el a szerkezetépítés bármilyen folyamatát. A kiterjedt eszközparkunknak köszönhetően teljes projektek lebonyolítására is készen állunk, emellett sikerünk egyik kulcsa a kollégáink szakértelmében rejlik. Fő küldetésünk, hogy minden esetben maximális precizitással és a legmagasabb biztonsági előírásokat szem előtt tartva végezzük el a szerkezetépítéssel kapcsolatos megbízásokat, mindezt a lehető legrövidebb időn belül. Ha szeretné, hogy az Ön ingatlana is minél előbb biztos talpakon álljon, ne késlekedjen velünk felvenni a kapcsolatot!

Ezért érdemes minket választania:


  • Komplett szerkezetépítést vállalunk: alapozás, zsaluzatok elkészítése, állványozás, tetőszerkezet építés
  • Csak zsaluzást is elvállalunk tervrajz alapján
  • Pontos és szakszerű kivitelezést biztosítunk a statikai, az építési méretpontossági követelményeknek megfelelően
  • Precíz, minőségi munkát biztosítunk képzett szakemberekkel
  • Gondoskodunk a zsaluanyag helyszínre szállításáról és elbontásáról
  • Vállaljuk családi és társasházak, ipari létesítmények szerkezetépítését, műemlék épület rekonstruációját

zsaluzás és állványozás egy helyen
Sokrétű tapasztalattal rendelkező szakemberek, precíz munkavégzés, kiszámítható munkatempó!

Áraink:


A tervrajz és helyszíni felmérés alapján tudunk pontos árajánlatot biztosítani. Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot mielőbbi időpontkérés céljából! Az árajánlat készítés ingyenes, nem jár elköteleződéssel.
Amennyiben csak zsaluzás szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni, akkor a zsaluanyag bérlet díjával számolhat.

Mennyi idő alatt készül el a komplett szerkezet?


Arra törekszünk, hogy minél hamarabb építsük meg Önnek a legjobb minőségben és precizitással új otthona alap szerkezetét az elfogadott tervrajz alapján. Egy biztos: a szerkezet minősége hosszú távon meghatározza későbbi kiadásait otthonával kapcsolatban, ha minket választ, emiatt biztosan nem kell aggódnia.
A vállalási időnket befolyásolhatja a zsaluink foglaltsága aktuális megbízásainktól függően.

A komplett szerkezetépítésbe tartozó szolgáltatásaink:


  • Vasbetonszerkezet zsaluzása, vasalása, akár betonozása
  • Monolit födémek zsaluzása saját tulajdonú doka rendszerrel

Időpont egyeztetés helyszíni felmérésre

ALAPOZÁS ÉS ZSALUZÁS, MÉRNÖKI PRECIZITÁSSAL KIVITELEZVE


Az építkezések során nem csak az épülendő ház esztétikája kerül számításba, de az is ugyanolyan fontos, hogy mennyire biztos alapokon áll majd. A zsaluzási folyamat nem csak egy ház alapjának megépítésekor kap fontos szerepet, de feljárók, lépcsők vagy akár még egy kerti medence alapjának kiöntéséhez is elengedhetetlenné válik.

Itt jönnek képbe a zsaluzatok, vagy más néven öntőformák, melyek fő feladata a különböző anyagok, különösképpen a vas-és betonszerkezetek anyagának tökéletes megtámasztása, ezzel pedig a kívánt szerkezet alakjának biztosítása. Ahhoz viszont, hogy egy nagy mennyiségű, frissen kiöntött betont rugalmasan meg tudjanak tartani és a zsaluzatok falára nehezedő terhet könnyedén el tudják viselni, kiváló szerkezeti elemekből kell felépülniük. Így tehát a zsaluzatok számos anyagból (fa, fém, műanyag stb.) és méretből készülhetnek, annak érdekében, hogy a legmegfelelőbb célt tudják szolgálni a szerkezetépítés során. Ha strapabíró, minőségi anyagokból álló és formatervezett zsaluzatokra van szüksége az építkezése során, akkor bátran ajánlunk cégünknél a zsalu bérlés folyamatát, ahol minden esetben személyre szabott megoldásokkal állunk rendelkezésére. Zsalu bérlés a legjobb szakembereinkkel karöltve!

A zsaluzás minden esetben egy nagy szakértelmet igénylő feladat, főként akkor, ha tartószerkezetet készülünk építeni. A technika elsajátítása és későbbi helyes használata kellő körültekintést igényel, így mindig bízzuk szakemberre ezt a fontos folyamatot! Az pedig, hogy hogyan végezzük el például a beton zsaluzás folyamatát és legfőképpen mennyire precízen járunk el, nagyban meghatározza a későbbi építmény végleges alakját. Egy helytelenül elvégzett zsaluzási folyamat miatt később számos statikai probléma léphet fel, arról nem is beszélve, hogy a legrosszabb esetben az ingatlan falai is megrogyhatnak, ami az életveszélyessége miatt azonnal lakhatatlanná vagy használhatatlanná teszi az épületet.

állványozás zsalu bérlés lehetőséggel
A szerkezetépítés folyamatát minden esetben nagyon pontos mérések előzik meg, így mindig bízza magát szakértői kezekre!

TARTÓS TETŐSZERKEZET ÉPÍTÉS


Egy megfelelő tető nem csak a beázástól véd meg, de a viharos erejű széllökésektől, jégesőtől, hótól és még a tűző napsugárzástól is, és nem csak egy-egy nyári záport kell tudnia átvészelni, hanem akár egy heteken át tartó esőzést is.

Válasszunk bármilyen tetőfedő anyagot is lakóotthonunk koronájaként, ha a tetőszerkezet nincs megfelelően kiépítve, rengeteg problémával nézhetünk majd szembe. A tető végleges stabilitását és erejét minden esetben az adja meg, hogy a tetőszerkezet milyen gondossággal lett kiépítve. Így tehát nem csak a tető formája és súlya befolyásolja annak ellenálló képességét, de mindennek az alapja, a tetőszerkezet megfelelő kiépítése is. Cégünknél készségesen állunk rendelkezésére, ha már meglévő tetőszerkezetét szeretné lecserélni, vagy még csak most építkezik és egy igazán tartós szerkezettel szeretné megalapozni otthona jövőjét.

Időpont egyeztetés helyszíni felmérésre

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!