Szerkezetépítés menete

2021. január 25.
342
Bízza otthonát az otthonkivitelezés csapatára

Egy házépítés menete minden esetben a stabil alapok lerakásával indul meg, hiszen ez adja majd meg az egész épület alapját és hosszú évtizedek múlva is szikla szilárdan tartja majd annak súlyát. A szerkezetépítés éppen ezért az egyik legfontosabb pillére a házépítésnek így, ha valahol nem lehet majd hibázni, az egészen biztosan ez a munkafolyamat lesz. Ha szeretné, hogy leendő otthona a lehető legbiztosabb talpakon álljon, akkor jó szívvel bízza ezt a fáradtságos munkafolyamatot az Otthonkivitelezés csapatára! Komplett szerkezetépítési munkák, ezzel szorosan összefüggő munkafolyamatok, zsaluzási munkák, mindezt rövid határidőn belül! Otthonkivitelezés, az Ön álma, a mi küldetésünk!

Kapcsolatfelvétel

Biztos alapokkal egy még stabilabb jövő felé!


A ház alapozását minden esetben kézi-, és vagy gépi földmunkálatok előzik meg. Miután a kezünkben tartjuk a kiviteli terveket és a tarsolyunkban vannak az építkezéshez szükséges engedélyek is, kezdetét veheti a ház alapjának kiásása. Az ebben a munkafázisban kitermelt föld később igen jó szolgálatot tehet majd, hiszen a házunk köré épülő vagy idővel szépülő kertünkhöz is felhasználhatjuk ezt a jó minőségű termőtalajt. Mielőtt belefognánk a betonozás folyamatába és a ház lábazatának kialakításába, szakembereink megtervezik, és kellő gondossággal lefektetik a vízvezeték rendszer elemeit is. A kiásott alapot ezután betonnal fogjuk majd feltölteni.

Zsaluzási folyamat, csakis a legkiválóbb minőségű alapanyagokkal és zsaluzatokkal!


Cégüknél csakis kiváló minőségű betonnal dolgozunk az építkezési munkálatok során, hiszen csak így lehetünk biztosak abban, hogy az általunk lefektetett alapok hosszú évtizedek múlva is ugyanúgy megállják majd a helyüket. Ennek technológiai megvalósításához különféle méretű és anyagú, saját tulajdonú Doka zsalurendszerrel állunk rendelkezésre, igény szerint egyedi zsaluzatokat is elkészítünk. A vas- vagy betonszerkezetek, a falak, pillérek stb. megfelelő kivitelezéséhez elengedhetetlen lesz egy precíz és gondosan elvégzett zsaluzási folyamat. A zsaluzatok, amellett, hogy megadják majd a beton (és ezzel együtt az épülendő ház) alakját, a rájuk nehezedő összes terhet is képesek lesznek elviselni. Az adott projektet szem előtt tartva, minden esetben a legoptimálisabb zsaluzási megoldást választjuk ki és csakis a legkiválóbb minőségű zsaluzatokkal érkezünk meg a helyszínre. 

Segítünk otthona megépítésében vagy felújításában

Álmai otthonát tervezgeti éppen, vagy csak ráférne egy felújítás a már meglévő ingatlanára? Nyugodt szívvel bízza rá magát az Otthonkivitelezés, szerkezetépítéssel foglalatoskodó csapatára!

Bízza ránk otthona védelmét, és legyen biztos fedő a feje felett!


Ha elkészültünk az alapozási munkálatokkal, akkor pedig kezdetét veheti a falak és tetőszerkezet megépítése. Az elkészült tető stabilitását minden esetben az adja meg, hogy a tetőszerkezet milyen gondossággal lett kiépítve. Ezen munkafázisok ugyanolyan precíz és mérnöki pontosággal elvégzett tervezést igényelnek meg, így a pontos kivitelezés itt is elengedhetetlen lesz. Az, hogy milyen minőségben készül el egy ház tetője, nagyban befolyásolja majd a későbbi biztonságot is, hiszen a ház „csúcsa” kiemelt védelmet nyújt az időjárás viszontagságai ellen, így az épület élettartamára is hatással lesz.

Miért minket bízzon meg a szerkezetépítés munkafolyamatával? Ha Otthonkivitelezés, akkor egységben az erő!


Kiemelkedően fontos, hogy az épülendő ház minden esetben megfeleljen a tartó funkciójának, ellenálljon még a legzordabb időjárási körülményeknek is, és később is a legnagyobb biztonsággal lehessen majd használni. Éppen ezért, szakértői csapatunk nem csak több évtizedes szakmai múltra visszatekintve, de a műszaki paraméterek és feltételek magabiztos ismerete, és a megbízók elvárásainak maximális kielégítése mellett készítik el a leendő otthonát. Cégünk egyik legfőbb hitvallását - a csapatszellemben való dolgozást - a szerkezetépítés során is alkalmazzuk, így a különféle szakterületek egységei optimális ütemben követik egymást a minél hatékonyabb munkavégzés érdekében. Emellett pedig, az építőanyag beszállítókkal kialakított kapcsolati hálónk biztosítja számunkra a zavartalan és folyamatos anyagellátást. Ha minket tisztel meg bizalmával, akkor rövid határidőn belül vállaljuk egy komplett szerkezetépítés (alapozás, zsaluzatok elkészítése, állványozás, tetőszerkezet építés) illetve a kiegészítő vagy külön-külön vett tevékenységek teljes körű kivitelezését is.

Kapcsolatfelvétel

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!