Mikor válaszd a munkagép bérlést

2020. november 10.
420
Munkgép bérlés folyamata

Az építőipar egy rendkívül sokszínű és változatos iparág, mely megszámlálhatatlan szolgáltatást képes felmutatni. Éppen ezért, a legtöbb vállalkozás specializálódik valamilyen szakterületre, azonban akadnak olyan cégek is, melyek szerteágazó szolgáltatásokat kínálnak ügyfeleiknek teljes épületek felhúzásától, a bontáson keresztül a munkagépbérlésig. A munkagép bérlés egy különleges szelete az építőiparnak, mely az Otthonkivitelezés repertoárjából sem hiányozhat, hiszen gyakran előfordul, hogy csupán egy-egy kisebb volumenű munka elvégzése miatt szükséges munkagépet alkalmazni. Cégünkön keresztül lehetősége van bérelni bobcat-et, traktort, árokásót vagy akár markológépet is.

Hogyan bérelhet munkagépet?


Az Otthonkivitelezésen keresztül Ön is bérelhet munkagépeket céljai megvalósításához, hiszen számos járművet tudunk biztosítani, melyeket építkezések, bontások alkalmával célszerű alkalmazni. A bérlés folyamatáról azonban tudni kell, hogy eszközeinket csakis a gépkezelővel együtt áll módunkban biztosítani, akár vállalkozásoknak, akár magánszemélyek számára. Munkatársaink hatalmas szakmai tapasztalat és rutin birtokában tulajdonképpen bármilyen feladatot képesek ellátni. Hivatásos építőipari vállalatként elsődleges szempontnak tartjuk, hogy csak és kizárólag hozzáértő személyek végezzék a kijelölt munkálatokat. Egyfelől hisszük és valljuk, hogy a minőség terén nem érdemes kompromisszumot kötni, másfelől ezzel Önt is mentesítjük a munkagépekre vállalt felelősség alól.
Ha Önnek is szüksége lenne valamilyen munkagépre, de nem biztos benne, hogy pontosan milyen eszközt érdemes választania, vagy, hogy egyáltalán miként bérelhet tőlünk, akkor bátran keressen fel minket, készségesen állunk rendelkezésére.

KAPCSOLATFELVÉTEL

Munkagépeink


Gyakran előfordul, hogy magánszemélyként, netán kisebb vállalkozásként a munka megkönnyítése érdekében szükség van földmunkagépekre, hiszen sokkal költséghatékonyabb egy-egy gépet bérelni a kezelőjével, mintsem megbízni egy kivitelezőt, hogy végezze el a szóban forgó feladatot.

Cégünknél, amint azt már fentebb is említettük, több típusú munkagép bérlésére van lehetőség. Az egyik legnépszerűbb és legsokoldalúbb eszközünk a bobcat. A bobcat típusú munkagép rengeteg előnnyel jár, hiszen egy kisméretű, kompakt ám rendkívül hatékony eszközről beszélünk. A bobcat ma már elengedhetetlen kellékévé vált az építőiparnak, hiszen kiváltképp költséghatékony, mely a magas fogú funkcionalitással párosul.

Emellett a traktorbérlés is adott, melynek felhasználási lehetőségei szintúgy széles skálán mozognak, kezdve a sittszállítástól akár a mezőgazdasági munkálatokig. A kombigép sem maradhat ki a felsorolásból, mely tulajdonképpen a markológép és az árokásó kombinációja. Előfordul, hogy a nagyobb méretű anyagmozgatáshoz a bobcat már nem elegendő, ekkor jöhet szóba a kombigép.


munkagép bérlés menete 
Munkagépek bérlésével könnyen, gyorsan és költséghatékonyan valósíthatja meg elképzeléseit

Első a minőség


Ha Ön is elérkezettnek látja az időt arra, hogy belevágjon bárminemű építőipari munkálatba, legyen az kisebb, netán nagyobb méretű beruházás, fontos, hogy hozzáértő, tapasztalt és komplex szolgáltatásokat nyújtó vállalatra bízza a felmerülő feladatokat. Cégünk már 30 éve képviselteti magát az építőiparban, így minden munkatársunk hatalmas szakmai tapasztalattal és rutinnal rendelkezik ezen a téren. A precíz és magas minőséget képviselő munka cégünk egyik alappillére. Éppen ezért, ragaszkodunk ahhoz, hogy a munkagép bérlés során a gépkezelőt is mi biztosítsuk, hiszen így tudjuk, hogy a munka eredménye kisfogástalan lesz, s Önnek sem kell felelősséget vállalnia a munkagépekért.

Ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 20 313 9891-os telefonszámon.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!