Markoló gép kölcsönzés előnyei

2021. november 11.
88
gépek kölcsönzése

Kertépítéssel, tereprendezéssel kapcsolatos projektjeink hamar kudarcba fulladhatnak, ha nincsenek meg hozzá a megfelelő eszközeink. A hatékony munka akkor tör utat magának, ha megfelelő munkagépek bevetésével segítjük a projekteket. Cégünknél kiváló minőségű munkagépekkel és tapasztalt gépkezelőkkel állunk rendelkezésére, legyen szó bármilyen jellegű földmunkáról.

A markoló gépek ereje


Akár kertrendezésről, medenceásásról vagy tereprendezésről van szó, a gépi földmunka bevetésével megsokszorosíthatjuk erőinket. Sokan ragaszkodnak még mindig a kézi munkaerőhöz, azonban hamar rájönnek, hogy egy nagyobb volumenű projektnél ez szinte lehetetlen küldetésnek bizonyul. Amellett, hogy szaporátlan, rengeteg energiát emészt fel a dolgozók részéről. Ilyenkor pedig nagyon nagy segítség tud lenni egy munkagép, amely minden szempontból kifizetődő lesz.

A munkagépek közül az egyik legkedveltebb választás a Bobcat markoló bérlés lehetősége. Gyakran merül fel problémaként, hogy nehezen megközelíthető a terület, vagy nagyon szűkös rajta a hely. Az általunk bérelhető markoló gépeket nagyon sokan kedvelik a helyigényük miatt, hiszen még a legkisebb helyen is meg tudnak fordulni. Ami pedig a felhasználási célt illeti, a markológép szerkezete könnyedén átalakítható, hiszen a markolókanálon kívül, más eszközökkel is kombinálhatjuk. Bevethetjük talaj ásásra, kotrásra, de még rakodásra is. A Bobcat tehát nagyon sokoldalúan használható, kis helyigényű, gyorsan mozog, így számos munkavégzésre alkalmassá tehető. 

Miben lehetnek segítségünkre a munkagépek?


Mielőtt bárminemű építkezésbe kezdenénk, az első lépésnek mindig a tereprendezésnek kell lennie. Gyakori eset, hogy építkezni szeretnénk, de a telken még rajta áll a régi ház. Miután megtörtént az épületbontás, tereprendezésre lesz szükség az új épület megalapozásához. A tereprendezésbe az ásási munkálatok is beletartoznak, csak úgy, mint az épület alapjának kiásása, a pincetömb kiemelés, vagy csak a csatornák kiásása. Ezek pedig kiválóan orvosolhatók egy Bobcat segítéségével. Amennyiben üres telket sikerült vásárolni, valószínűleg akkor is bőven akad dolgunk, hiszen nagyon kevés esetben találkozhatunk tökéletes talajjal, talajszerkezettel. Az építkezés első lépése tehát a tereprendezés lesz, hiszen ezzel készítjük elő az épület alapjának szintjét. Ha nem figyelünk oda ennek fontosságára, akkor ez negatív fényt vethet a későbbi műveletek eredményére is. 

hatalmas gépparkkal állunk rendelkezésére
Könnyítse meg velünk a földmunkával kapcsolatos elképzeléseit!

A markológépek ereje nemcsak az építkezéseken jöhet jól, de kisebb volumenű projektek esetén is. Ilyen lehet valamilyen ház körüli munka, kertépítés, vagy medenceásás. Ezek sokszor nagy földmunkával járnak, hiszen akár a teljes terepet is át kell rendezni. Ilyenkor általában nagyobb mennyiségű földréteg mozgatására, illetve eltávolítására is szükség lehet. A durva tereprendezésnél egy markoló gép erejére is jól jöhet, mivel sokkal hatékonyabb, mint a kézi munkaerő. Az alapásás például egy medence építésénél is szükségessé válik. Miután kijelöltük a medence helyét, a földet markológép segítségével tudjuk kiemelni a leghatékonyabban. A kertrendezés során is kiváló hasznunkra válhatnak a munkagépek, hiszen már pusztán a füvesítéssel is meggyűlhet a bajunk. A kerti tereptisztításba például a területet borító növényzet, útban lévő fák, gyökerek eltávolítása, sőt még a lebontásra váló építmények, melléképületek elbontása is beletartozik. Ezek pedig mind megoldhatók a különböző típusú munkagépek bevetésével.

Markoló bérlés profi gépkezelőkkel


A munka megkönnyítése és a hatékonyság növelése érdekében, akár magánszemélyként is szükségünk lehet valamilyen munkagépre. Habár kivitelezőt is megbízhatunk a munkafolyamatokkal, sokkal költséghatékonyabb alternatíva lehet a munkagép bérlése, szakavatott gépkezelő bevonásával. A bérlés továbbá jól jöhet akkor is, ha égető fontosságú a határidők betartása. Ha egy profi cégtől béreljük a munkagépeket, akkor többszörösen is jól járhatunk. A mai modern munkagépekkel már szinte pillanatok leforgása alatt elvégezhető a földmunka bármely típusa, és még gépkezelő személyzetet is kapunk mellé. Cégünknél egy egész gépparkkal állunk rendelkezésére, így a földmunkával kapcsolatos tervei nagyon hamar célba érhetnek. 

Várjuk hívását!

+36 20 313 9891

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!