Gépi földmunka

Akár 1 héten belül tapasztalt gépkezelőkkel

Nagyobb volumenű gépi földmunka megbízásokat országos szinten vállalunk!

Rövidebb munkákat az alábbi területeken végzünk:
• Budapest V. VII. kerület • Budapest III. kerület • Budakalász • Szentendre • Pomáz • Leányfalu • Tahitótfalu • Dunabogdány • Visegrád • Kisoroszi • Pócsmegyer • Surány • Horány • Szigetmonostor

EZÉRT ÉRDEMES MINKET VÁLASZTANIA GÉPI FÖLDMUNK ESETÉN IS:


  • Bármilyen típusú gépi földmunkát teljesítünk rövid időn belül
  • A termőföld helyszínre szállítását vállaljuk
  • A felesleges földmennyiség elhordásáról gondoskodunk
  • Gyors, precíz munkát végzünk

Időpont egyeztetés helyszíni felmérésre

Bármilyen építkezés legfőbb alapja a földmunka, azonban ennek jelentősége nem csak akkor válhat kulcskérdéssé, mikor álmaink otthonát szeretnénk az alapoktól kezdve megépíteni, de kert-vagy tereprendezésnél, kerítésépítésnél vagy csak egy térkő építés munkálatainak elkezdése előtt is szükség lehet ennek folyamatára. A gépi földmunka például az egyik legfontosabb munkafolyamat az építkezések előtt, hiszen gyakran az épületek későbbi stabilitása múlhat azon, hogy mennyire volt sikeres a talaj megmunkálása. A legjobbat keresi? Ha Otthonkivitelezés csapata, akkor profi gépi földmunka Budapest környékén!

Gépi földmunka árak termőföld szállítással
Gépi földmunka Budapest területén és akár országos kiszállással is

GÉPI FÖLDMUNKA BUDAPEST

A profi munkagépek előtt nincs legyőzhetetlen akadály

Mint ahogy nincs két egyforma építkezési folyamat, úgy nincs két ugyanolyan földmegmunkálási projekt sem. Alapvetően kétféle földmunkát különböztetünk meg: a kézi-és a gépi földmunkát. Régebben leginkább kézi erővel és a legalapvetőbb szerszámok bevonásával zajlottak az ilyesfajta munkálatok, azonban ha már egy kicsit is nagyobb terület megmunkálásáról van szó, akkor ez így viszonylag gazdaságtalan és szaporátlan folyamat. A nagyobb területek minél gyorsabb és hatékonyabb megmunkálásához elengedhetetlenné vált a gépekre való áttérés, így a munkagépek megjelenése és rohamos léptékű fejlődése igen hamar felváltotta a kézi erővel végzett földmunkálatokat. 

Így tehát a nagyob b volumenű projektek gyors és precíz elvégzéséhez, minden esetben a gépi földmunka folyamatát ajánljuk. Kínálatunkban a megbízható Bobcat munkagépektől kezdve az árokásó-és markológépeken át a kisebb típusokig, számos munkagéppel állunk a rendelkezésre, mindezt azért, hogy az Ön tervei is minél hamarabb megvalósulásra kerülhessenek! Cégüknél teljesen mindegy, hogy magánszemélyként keres fel valaki minket az otthoni teendőinek ellátására, vagy egy ipari méretű terület megmunkálásáról van szó, bármilyen típusú gépi földmunkához vannak munkagépeink. Gépi földmunka Budapest környékén? Mindenre van egy megoldásunk!

FÖLDMUNKA PROFI GÉPEKKEL, NAGYOBB VOLUMENBEN IS


Az építkezéssel, kert-és tereprendezéssel kapcsolatos projektek általában nagyon összehangolt folyamatok, hiszen az egymást követő lépésekhez kapcsolódó alvállalkozók sokszor már hónapokkal előre le vannak szervezve, így a legkisebb csúszás esetén is komoly következményekkel számolhat a megrendelő. Éppen ezért a gyors és pontos munkavégzés a gépi földmunka esetén is elengedhetetlen, így nem mindegy, hogy kit bízunk meg ezzel a fontos projekttel.

Gépi földmunka árak profi munkagépekkel, ha földmunkára vállalkozót keresek.
A gépi földmunkák során a különböző típusú munkagépek segítségével, sokkal hatékonyabban és gyorsabban érhetünk célba. Gépi földmunka Budapest környékén!

Több évtizedes tapasztalattal és számos sikeresen lebonyolított földmunkával a hátunk mögött, a gyorsaság és a megrendelői elégedettség nálunk garantált. Cégünk gépparkja és felszereltsége lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen típusú gépi földmunkát, föld szállítást és tuskó kiszedés folyamatát is elvégezzünk, melyet minden esetben a nagy tapasztalattal rendelkező gépkezelőink végeznek. A legprofibb munkagépek bevonásával még a kisebb, nehezen hozzáférhető területekre is találunk valamilyen megoldást.

Országosan vállalunk nagyobb volumenű gépi földmunkákat, kisebb megbízásokat viszont csak a Dunakanyar környékén tudunk teljesíteni.  Cégünk továbbá vállal épületbontást, akár a sitt elszállításával is.

Időpont egyeztetés helyszíni felmérésre

GÉPI FÖLDMUNKA BUDAPEST - SOKOLDALÚ FELHASZNÁLÁS


Cégünknél kiemelkedően fontos, hogy a kisebb megbízások esetében is maximális precizitással és figyelemmel járjunk el, hiszen egy szimpla föld elszállítás során is történhetnek bizonyos fennakadások. Minden esetben biztosítjuk ügyfeleinket arról, hogy az általunk elvégzett földmunkákat a megadott határidőn belül végezzük el, és erről folyamatos tájékoztatást is adunk. Az Otthonkivitelezés alkalmazásában álló szakemberek ezen felül pedig nem csak naprakészek, de tisztában vannak a különféle technikákkal, ami a földterületek megmunkálását illeti. 

Tereprendezés

Bármilyen volumenű építkezésről is legyen szó, azok megkezdése előtt szükség lehet a terep megtisztítására. Ez a munkafolyamat magába foglalja az esetlegesen a területen lévő, de felesleges építmények, épületek elbontását, a talajszint rendezését és a terület megtisztítását is. Amennyiben olyan területtel állunk szemben, amelyen sok az elhanyagolt bokros, fás terület, vagy szeretnénk egyszer és végre megszabadulni a terepen lévő kiszáradt fáktól, akkor a gépi földmunka nagy segítségünkre válhat. Cégünknél a legnívósabb munkagépekkel vállaljuk, hogy megtisztítjuk és szabaddá tesszük a területet bárminemű építkezés megkezdése előtt, beleértve a keletkezett zöld hulladék, építési törmelékek, szemét és sitt elszállítását is. A cégünk gépparkjában található konténeres teherautókkal pedig még a tetemes mennyiségű föld elszállítás is lehetségessé válik.

gépi földmunka budapest és akár az ország teljes területén
Csapatunk rutinja és szaktudása garantálja ügyfeleinknek a kifogástalan, magas színvonalon elvégzett földmunkát. Profi gépi földmunka Budapest környékén!

Kertrendezés

Nem csak a különféle épületek felépítése előtt lehet szükség a földmunka elvégzésére, de útépítés, parkosítás vagy egész egyszerűen csak egy kertrendezés során is szóba kerülhet. Kertünk kinézete alapjaiban határozza meg az egész otthonunk arculatát, így pusztán esztétikai megfontolásból sem mindegy, hogy hogyan is fest majd a kertünk. Amennyiben szeretnénk a szabadidőnket egy gyönyörű környezetben eltölteni, remek lehetőséget kínál erre a portánkon található kert. Habár egy kert kialakításának valóban csak a képzelet szabhat határt, az ezzel járó földmunkálatok elvégzése már igencsak hátráltathatnak minket céljaink mielőbbi elérésében. Ma már szerencsére semmi szükség arra, hogy szaporátlan ásóval kezdjünk neki egy medencealap kiásásának, vagy órákat töltsünk el egy kiszáradt tuskó kiszedésével. A területen az elhalt gyökerek kiszedése és az elburjánzó növényzet eltávolítása során kertrendezést is végzünk, mindezt a legprofibb munkagépek felvonultatásával.

Termőföld szállítás

Ha az építkezés, tereprendezés vagy az egyéb projektek úgy kívánják meg, szükség lehet egy nagyobb mennyiségű termőföld szállítás megrendelésére. Mivel mindent egy kézben tartunk, a termőföld szállítás kapcsán sem kell külön erre szakosodott cégek után keresgélnie, hiszen az Ön által megjelölt helyszínre történő föld szállítás is teljes mértékben megoldott. Ha elsőre ismeretlen helyről készülünk termőföldet vásárolni, sokszor csak a szerencsén múlik az, hogy éppen milyen lesz annak a minősége, így érdemes egy megbízható és referenciával rendelkező céget felkérni a termőföld szállítás folyamatára. Cégünknél csakis kiváló minőségű, szennyeződésmentes termőfölddel állunk rendelkezésére.

Kitermelt föld elszállítás

Sokan azért nem mernek egy medencealap kiásásba vagy egy régi pincetömb kiemelésébe belekezdeni, mert attól tartanak, hogy a nagy mennyiségű kitermelt földdel, vagy a különböző méretű földdarabokkal nem tudnak majd mit kezdeni. Egy alapásás során például kiszedjük a medence, kerti tó, kerítés, terasz stb. alapját, és a föld elszállítás segítségével gondoskodunk azok megfelelő elhelyezéséről. Erre azért is van szükség, mert a mélyebb rétegekből kiszedett föld minősége általában messze elmarad az általunk kínált, minőségi termőföldtől. A kitermelt föld keletkezése tehát a földmunkával járó természetes folyamat. 

Mi van akkor, ha a megrendelőnek keletkezett kitermelt földje? Ha árokásásról, sávalap kiásásról vagy bármilyen olyan munkafolyamatról van szó, ahol nagy mennyiségű felesleges föld keletkezik, akkor is készségesen állunk rendelkezésére. A gépi földmunka elvégzése után, a melléktermékként keletkezett föld szállítás miatt sem kell aggódnia, hiszen a munka befejeztével, szakembereink a megfelelő helyre szállítják a kitermelt földet. Ráadásképpen ezt a földmennyiséget, amire már nem lesz szükségünk, máshol remekül lehet majd töltőföldként alkalmazni.

föld elszállítás és tuskó kiszedés tapasztalt szakemberekkel
„Földmunkára vállalkozót keresek, rövid határidőn belül!” – ismerősen cseng ez a mondat? Akkor jó helyen jár! Föld szállítás, tuskó kiszedés vagy bármilyen jellegű gépi földmunka teljesítése tapasztalt szakemberek bevonásával!

GÉPI FÖLDMUNKA Áraink:


Pontos árajánlatot helyszíni felmérést követően tudunk biztosítani.
Az áraink meghatározásra kerülhetnek óradíj és teljesítménydíj alapján is, ez közös megegyezés tárgya. Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon és egyeztessük le a legközelebbi szabad időpontot a helyszíni felméréshez!

Kapcsolatfelvétel

A gépi földmunka árait több tényező is befolyásolhatja. A megmunkálandó terület nagyságától, és a megbízás típusától függően különféle munkagépek állnak rendelkezéseinkre. Ilyen típusú gépek lehetnek a markoló-és kotrógépek, az árokásó gép, vagy csak a földnyeső-és gyaluló gépek. Általánosságban elmondható, hogy minél nagyobb, robosztusabb egy munkagép, annál magasabb költséggel számolhatunk, hiszen ilyenkor már egy erőteljesebb motor szükségeltetik a munkálatok elvégzéséhez. A nagyobb munkagépekkel habár viszonylag robosztusabb a mozgás, ez hamar kifizetődik, hiszen annál hatékonyabban és gyorsabban is tudnak dolgozni. A kisebb munkagépek könnyebben irányíthatóak, és olyan apróbb, nehezen megközelíthető helyekre is beférkőzhetnek, ahol egy nagyobb munkagépnek esélye sincs. Így tehát az gépi földmunka árak függnek a munkagépek típusától és műszaki tulajdonságaitól is, de a talajművelésbe olyan részleteket is belekalkulálhatunk, mint a gázolaj, kenőolaj fogyás vagy a munkagépek kopása.

A gépi földmunka árait ezeken kívül befolyásolhatják az időjárási körülmények, és a megmunkálandó felület milyenségéből adódó esetleges veszélyességi tényezők is, hiszen nem mindegy, hogy egy problémamentes, sík felületen kell elkezdeni egy árokásást vagy előtte egy kisebb erdővel is meg kell küzdeni szakembereinknek, beleértve a tuskó kiszedés folyamatát.

Ha a föld elszállítás folyamata is szükségessé válik, akkor lényeges, hogy hány m3 földről van szó, milyen távolságba kell elszállítani a kitermelt földet illetve, hogy mennyire tiszta a föld, vagy milyen mértékben telített sitt- és törmelékkel. Magas színvonalú gépi földmunka Budapest környékén, megfizethető árakon!

Leggyakrabban választott szolgáltatásaink gépi földmunkA TERÜLETÉN:


  • sávalapok kiásása
  • közművezetékek kiásása
  • csatorna-, aknaásás
  • árokásás
  • kertépítéssel kapcsolatos gépi földmunkák
  • medencealap kiemelés
  • pincetömb kiemelés
  • tereprendezés, terület előkészítés
  • térkő alap készítés
  • tuskó kiszedés

+36 20 313 9891

Kapcsolat
Kérjük töltse ki az összes kötelező mezőt!

MILYEN TÉNYEZŐK BEFOLYÁSOLHATJÁK A GÉPI FÖLDMUNKA ÁRAK ALAKULÁSÁT?


Ha építkezünk, felújítunk vagy csak egy nagyobb lélegzetvételű földterületet szeretnénk megmunkáltatni, akkor a fáradtságos munka felgyorsításához elengedhetetlen lesz a gépi erő igénybevétele. Cégünknél, a nagy szakmai tapasztalattal rendelkező dolgozóink beavatásával, na és persze a lehető legjobb gépi földmunka árak kialakításával igyekszünk megrendelőinkről levenni a terhet!

AJÁNLATOT KÉREK

Gépi földmunkára nem csak egy újonnan épülő ház esetében lehet szükség, de nagyobb területek, telkek, közterek megmunkálásához vagy kisebb ház körüli projektek megvalósításához is jól jöhet. Így tehát az esetenként igen kemény fizikai munkát igénylő vagy a nagyobb helyszínt felölelő földmunkáknál, már elengedhetetlen lesz a kézi munkaerőről való áttérés.

ezektől függnek a gépi földmunka árak

Néhány egyszerűbb esettől eltekintve, a földmunka árak m3-ben való kiszámolása nem egyszerű feladat. Mivel nincs két egyforma terület, számos egyéb tényező együttes hatását is figyelembe kell venni a kalkuláció során. Vajon mennyire becsülhetőek meg a földmunka árak m3-re számolva? Az alábbiakban a leggyakoribb befolyásoló tényezőket szedtük össze:

  • A munka típusa

Többféle gépi földmunkát különböztetünk meg, így a díjak is ezek alapján nőhetnek vagy csökkenhetnek. Nem mindegy, hogy csak egy szimpla kitermelt termőföld elszállításról van szó, egy árok- vagy sávalap ásásról vagy egy egész pincetömb kiemeléssel is meg kell birkóznia szakembereinknek. Ezen felül olyan járulékos költségek is beléphetnek a képbe, mint például egy medencealap kiemelés utáni föld elszállítás, vagy a teherautó megpakolásához szükséges munkagép.

  • A terület nagysága

A megmunkálandó terület nagysága az egyik legmarkánsabb tényező, amit figyelembe kell venni az árak kalkulációja során. Ez közérthető nyelven annyit jelent, hogy minél nagyobb területen kell dolgoznunk és minél több földterületet kell szakembereinknek megmunkálnia, annál magasabb gépi földmunka árak alakulásával számolhat a megrendelő. Hiszen logikusan belegondolva nem mindegy, hogy egy több száz hektáros erdő átalakításáról van szó, vagy csak a hétvégi nyaralónkban szeretnénk egy kisebb területet megmunkáltatni.

gépi földmunka árak alakulásának főbb tényezői
Érdeklik a földmunka köbméter árak? Kérjen árajánlatot! Szolgáltatásunkat a legkiválóbb szakembereink és munkagépeink bevonásával végezzük!

  • A terület milyensége

A munkálatok során nem csak egy egyszerű és könnyen kivitelezhető projekttel lehet dolgunk, de számos veszélyességi tényezőt magában rejtő akadállyal is találkozhatunk. Ilyen tényező lehet egy nehezen megközelíthető épület, egy olyan ásatási munkálat, ahol veszélyes vezetékek futnak a föld alatt, vagy csak egy viharverte, elhagyatottabb terület, ahol a munkálatok megkezdése előtt nem csak hozzáférhetővé kell tenni a helyszínt, de tuskó kiszedés is számításba jöhet. Továbbá lényeges szempont lehet még a területet borító növényzet, vagy a földben lévő kövek, gyökérzetek mennyisége is.

  • A föld mennyisége és minősége

Ha a megbízás során földszállítás is szóba jön, akkor a földmunka árak m3-ben is meghatározhatóak, hiszen ebben az esetben egy előre megrendelt vagy megadott mennyiségű föld megvásárlásáról vagy elszállításáról lesz szó. Egy röpke befolyásoló tényező azonban itt is lehet a gépi földmunka árak m3-re való számítása mellett. Ha viszonylag messze kell elszállítani a kitermelt földet, vagy a föld nem teljesen tiszta, hanem sitt és törmelék is van belekeveredve, akkor az árak egy kicsivel magasabbak lehetnek a vártnál. A földmunka köbméter árak ugyanúgy magasabbak lehetnek abban az esetben is, ha nekünk van szükségünk termőföldre és a vártnál távolabbi helyről fogják nekünk a helyszínre szállítani azt.

  • A munkagépek típusa

A gépi földmunka árak alakulását nagyban befolyásolhatja a helyszínen felsorakoztatott munkagépek típusa is. Általánosságban elmondható, hogy egy nagyobb munkagép magasabb költséget is von maga után, míg egy kisebb esetében pedig kevesebb költséggel számolhatunk. Érdemes azonban ész érvekkel átgondolni, hogy habár egy robosztusabb munkagép valóban többe fog nekünk kerülni, azonban könnyen lehet, hogy sokkal gyorsabban és hatékonyabban haladhatunk vele, így hosszútávon lehet, hogy jobban járunk. A munkagépek típusa mellett a munkával eltöltött órák száma és a kiszállási díj is egy befolyásoló tényező lehet.

Összefoglalva

Mint azt az imént felsoroltakból is láthatjuk, a gépi földmunkára vonatkozó árak az óradíj és teljesítmény díj mellett, egyéb tényezők alapján is változhatnak, így egy pontos árajánlatot kizárólag egy előzetes helyszíni szemle után tudunk Önnek készíteni! Mivel nincs két egyforma eset, és minden terület, talaj és elvégzett munka más, így a gépi földmunka árak m3-ben számolva nem vezetnek pontos eredményre, és személyre szabottan kell azokat meghatározni. Ne késlekedjen felvenni velünk a kapcsolatot a díjmentes helyszíni bejáráshoz!

+36 20 313 9891

FÖLDMUNKA NEHEZEN HOZZÁFÉRHETŐ HELYEKEN IS, CÉLGÉPEKKEL


precíz tervezés, gyors munkafolyamat gépi földmunka árak m3

Egy tökéletesen elvégzett földmunkához elengedhetetlen lesz a munkagépek bevetése, méghozzá többféle változatban is. Cégünknél munkagépek egész tárházával állunk ügyfeleink rendelkezésére, így bármilyen típusú földmunkát megvalósítunk, még a legszűkösebb helyeken is!

FÖLDMUNKA BUDAPEST

A gépi földmunka a precíz tervezéssel kezdődik meg

A tereprendezéssel, kertépítéssel, vagy éppen medenceásással kapcsolatos elképzeléseink úgy válhatnak a leghamarabb valósággá, ha profi munkagépek bevetésével javítjuk a munka hatékonyságát. Gondoljunk csak bele, hogy egy komplett építkezés előtt (vagy után) is mennyi megmunkálására váró földterület marad. Attól függően, hogy milyen projektbe tervezünk belefogni épp, nagyon gondosan kell kiválasztani a munkagépet. 

A tervezési szakaszban alaposan fel kell mérni a megmunkálandó terület méretét, és a talaj keménységét is. De egy árokásás vagy pincetömb kiemelés során is tisztában kell lenni az ásási mélységgel, szélességgel. Ezek mind olyan paraméterek, amelyek hatással lehetnek a célgép kiválasztására. Fontos leszögezni azonban, hogy nincs olyan munkagép, amely minden feladatra alkalmas lenne.

GÉPI FÖLDMUNKA BUDAPEST

Sokat nyom a latba a munkaterület megközelíthetősége

A gépi földmunka nemcsak a nagyobb volumenű projektek esetében jöhet jól, de magáncélú felhasználásnál is ugyanúgy hasznos lehet. 
Utóbbi esetben általában korlátozottak a lehetőségek, és a munkaterület is nehezen megközelíthetővé válhat. Egy szűkös terepen például tökéletesen helyt áll egy minikotró, ha pedig masszívabb bevetésre van szükségünk, akkor a midikotró lehet jó választás. Mozgékony, kis helyigényű rakodógépekre is szükség lehet, olyanokra, amelyek még a legzsúfoltabb helyen is meg tudnak fordulni. A mini rakodógép nagyon könnyen manőverezhető, és extra szerelékek is felhelyezhetők rá. Nagyon hatékony lehet a teleszkópos rakodógép is, amely meglehetősen könnyen közlekedik keskeny, vagy éppen sáros területeken is. A bobcat markológép is páratlan választás, hiszen kicsi, elnyűhetetlen, képes árkon-bokron átmenni, és aprónak tűnő helyeken is megfordulni.

Egy jó kivitelező cég aranyat érhet a gépi földmunka esetén is

A legtöbb földmunkával kapcsolatos elképzelés sokszor már ott megbukik, hogy valamilyen oknál fogva nem a megfelelő eszközök, munkagépek kerülnek kiválasztásra. 

Ez fakadhat abból, hogy:

  • egyedül vágunk neki ennek a rögös útnak, és nincs meg hozzá a kellő rutinunk,
  • vagy olyan kivitelező brigádot sikerül kifogni maguknak, akik hanyagul fognak bele már a tervezési fázisba is. 

Habár egy kis szerencsével, így is célba érhetünk majd, de számíthatunk rá, hogy útközben kisebb-nagyobb fennakadások is szabotálhatják majd elképzeléseinket. Egy rosszul megválasztott munkagép tehát hatással lehet az egész földmunka folyamatára. Nem kis feladatnak bizonyul már az sem, hogy a gépet valahogy a munkaterületre szállítsuk. Ha pedig csak ott derül ki, hogy mégsem fér be a kapun, vagy megfordulni se lehet majd vele, akkor kezdhetjük előröl az egész tervezési fázist. 

földmunka Budapest környékén árak m3
Gyorsítson elképzelésein és szavazzon Ön is a gépi földmunkára!

GÉPI FÖLDMUNKA BUDAPEST

Otthonkivitelezés csapata: tervei biztosan célba érnek majd!

Összeszokott szakmai csapatunk, hosszú évek tapasztalatával a háta mögött vállalja a földmunkával kapcsolatos megbízásait. Kiemelkedően fontos számunkra a gyors és precíz munkavégzés, illetve a határidők ütemezett betartása. Véleményünk szerint a földmunka akkor valósulhat meg a legtökéletesebb formában, ha nemcsak profi munkagépekkel, de tapasztalt gépkezelőkkel is segítjük a projekteket.

Cégünk szolgáltatásai között említhetők:

  • gépi földmunkák széles skálája
  • termőföld szállítás
  • kitermelt föld elszállítása

Nálunk nem akadály a nehezen hozzáférhető hely sem, hiszen kisméretű munkagépeinkkel kiváló eredmények érhetőek el. Eszközparkunkat úgy alakítottuk ki, hogy bármilyen típusú gépi földmunkát elvégezhessünk vele. Munkagépeink között méltán foglalnak helyet a bobcatek, kombigépek, rakodógépek, kotrók, traktorok stb., de nagyméretű teherautók is a rendelkezésünkre állnak, ha ömlesztett áruk fuvarozásáról, anyagmozgatásról van szó. A kitermelt földet, bontási törmeléket pedig kizárólag környezetvédelmi hatósági engedéllyel rendelkező lerakókba szállítjuk el.

Földmunkával kapcsolatos tervei vannak? Bízza ránk a munka oroszlánrészét!

+36 20 313 9891

építési terület előkészítés gépi földmunka árak m3

ÉPÍTÉSI TERÜLET ELŐKÉSZÍTÉSE GÉPI FÖLDMUNKA SEGÍTSÉGÉVEL


Minden építkezés egy azonos munkafázissal kezdődik, a földmunkával . A földmunka, mint fogalom elég tág, magában foglalja egy épület teljes elkészítését (alapok kiásásától a kertépítésig). 

GÉPI FÖLDMUNKA BUDAPEST

Mit takar az előkészítés?

Ebben a munkafázisban a kivitelező a terveknek megfelelően alakítja a terepet, hogy a különböző anyagok probléma mentesen juthassanak a helyszínre. Érdemes pontosan átgondolni és a lehetőségekhez mérten úgy kialakítani a terepet, hogy ezt legközelebb csak a projekt befejezésével kelljen csak átalakítani, ám ez sokszor nem lehetséges. Az előkészítéshez tartozik továbbá mindennemű olyan földmunka, amely effektíve a projekt megvalósításához szükséges. Ez alatt értjük a különböző alapásásokat, pincetömb kiemelést és minden olyan munkát amelyet géppel könnyedén meg lehet oldani. Fontos ebben a szakaszban, hogy a kitűzések pontosak legyenek, különben gyorsan plusz költségek keletkezhetnek a megrendelőnek. Olykor még visszafordíthatatlan következményekkel is szembesülhetünk. Igyekezzünk olyan céget keresni, aki már rendelkezik tapasztalattal az adott típusú munkát illetően. A projekt megvalósításában nagy szerepe van ennek a résznek. Sok múlik azon ,hogy ki végzi el ezt a feladatot, ugyanis az építményünk alapja lényegében ezen nyugszik.

PRECÍZ FÖLDMUNKA BUDAPEST

Javaslat

Javasoljuk, hogy az előkészítést a kőműves kivitelezőjével együtt beszéljék át és mindenképp felügyelje olyan személy a munkavégzést, aki tapasztalattal rendelkezik vagy válasszon generálkivitelezőt, aki egymaga szervezi a munkát. Sok pénzt tud spórolni, ha valaki irányítja a gépkezelőt, segíti a munkáját és ott van ha bármi segítségre van szükség, továbbá észleli, javítja ha bármi probléma történt a kitűzéssel.

KERTÉPÍTÉSSEL KAPCSOLATOS GÉPI FÖLDMUNKÁK


Sokan talán nem is gondolnák, de a földmunkának kiemelt jelentősége van a kertrendezés során, hiszen amíg egy házat sem építünk homokdombra, úgy egy kertet sem alakítunk ki egy elhanyagolt, rendezetlen terepre. Így tehát egy igényesen kialakított kert alapját a precízen kivitelezett földmunka fogja adni, mely területet aztán kedvünk szerint tölthetünk meg élettel. Egy igazán hangulatos környezetre vágyik? A gépekkel hamarabb teljesülhet, mint gondolná! 

gépi földmunka árak m3 szükséges a medence kialakításához is

Egy gondterhelt és négyfal között eltöltött nap után szinte alig várjuk, hogy újra a szabadba mehessünk. A kertesház tulajdonosainak szerencsére nem kell messzire menniük ahhoz, hogy egy madárcsicsergéses, üdítő környezetben tölthessék el a jól megérdemelt pihenésüket. Habár a kertünkben elöltött idő valóban felér egy lelki terápiával, egy szemet gyönyörködtető kert sokszor csak nagyon kemény munka árán születik meg, hiszen mindig a földmunkával kell kezdeni.  Ez az állítás különösen igaz abban az esetben, ha egy olyan ingatlan kulcsát vettük át, ahol az előző tulajdonosok nem fektettek nagy hangsúlyt a kert kinézetére, de egy építkezés során is meggyűlhet a bajunk a földmunka fáradtságos gondjával. Ha nem jut egyről a kettőre a kertépítéssel kapcsolatos földmunkák kivitelezésében, ha gyorsítani szeretne a folyamaton, vagy egyszerűen csak jól jönne egy kis segítség, akkor nyugodtan bízza magát az Otthonkivitelezés csapatára! Gépi földmunka profi munkagépek felvonulásával!

Milyen esetekben lehet nagy segítség kertjében a gépi földmunka?

Ma már a munkagépekre való áttérés szinte elengedhetetlen részét képezi a sikeres, gyors és zökkenőmentes földmunkák kivitelezéséhez. Cégünknél kiemelkedően fontos a határidőkre való dolgozás és az egymást követő munkafolyamatok megszakítatlansága, így egy egész gépparkkal állunk ügyfeleink rendelkezésére. Az Otthonkivitelezés repertoárjában a legkiválóbb földmunkagépek foglalnak helyet, csak úgy, mint a Bobcat, a nívós árokásó- és markológépek vagy csak a kotró gépek, melyekhez profi és szakképzett gépkezelők társulnak. 

válasszon megbízható kivitelezőt gépi földmunka árak m3
Ha földmunkára van szükség, akkor az Otthonkivitelezés csapata majd megoldja!

Területtisztítás

Szinte lényegtelen, hogy milyen kertépítéssel kapcsolatos tervünk van, ha nem áll rendelkezésünkre egy tiszta terep. Ha olyan építmények is vannak a leendő kertben, amelyekre már nincs szükség a jövőben, azokat el kell bontani. Egy tereprendezés azonban nem csak ezt vagy az ottmaradt építési törmelékek elszállítását jelenti, hanem a kert terepszintjeinek kialakítását, a későbbi csapadékvíz elvezetésének megoldását vagy csak egy optimálisabb talajcserét.

Amennyiben olyan területtel állunk szemben, amelyen különféle gyomok, parlagfű vagy elvadult bokrok, elszáradt fák vannak, akkor megtörténik ezek szakszerű eltávolítása is. Ezekben az esetekben nagy segítséget nyújthatnak a munkagépek, hiszen nagyon eredményesen tisztíthatjuk meg a területet az elhalt vagy felesleges növényzettől is.

Tuskó kiszedés

Egy fa kivágása után, hacsak nem szeretnénk, hogy akár több évig a kertünkben maradjanak a nem túl esztétikus tuskók, akkor szükségessé válhat ezek eltávolítása. A tuskó kiszedés külön fejezetet érdemel, hiszen egy termetes méret esetében a kézi erő már vajmi kevés lesz. Cégünk gépparkja lehetővé teszi számunkra, hogy szinte bármilyen méretű elszáradt fa tuskóját gyökerestül távolítsuk el, mindezt a lehető legprecízebb módon. A Bobcat munkagépeink segítségével a kisebb méretű fákat gyökerestől toljuk ki a talajból, a nagyobb lélegzetvételűeket pedig egy kotróval ássuk körbe, majd kifordítjuk a földből.

Medence alapásás

Habár egy medence a kertben a nyár fénypontja lehet, az ahhoz szükséges alap kiásása azonban már egy embert próbáló feladat. Ha félig vagy teljesen földbe süllyesztett verzióban gondolkodunk, akkor nem csak ki kell ásni a medence helyét, de még a kitermelt földdel is kezdeni kell valamit. A jó hír azonban, hogy a profi munkagépeinknek köszönhetően nem csak gyorsan, de a lehető legkevesebb felfordulással áshatunk egy biztos alapot a leendő medencénknek. Ha minket bíz meg a földmunka folyamatával, akkor a kitermelt föld miatt sem kell aggódnia, hiszen annak elszállításáról is mi gondoskodunk.

Gépi földmunka? Tervezzen biztos alapokra az Otthonkivitelezés segítségével!

+36 20 313 9891

Széchenyi Terv Plusz
Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása